• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sanırım depresyondayım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi wyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
yemek yemek istemiyorum aynaya bakmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum :/ sabah işe gelirken hiç kendime özenmiyorum kaşlarım orman gibi ama umumda değil saçımı bile 4 gündr yıkamadım.. 26,5 yaşındayım üni. iktisat böl. 4 sene önce bitirdim iş aradım aradım aradım kpss banka sınavları mülakatlar dökülen göz yaşları hayal kırıklıkları sonunda bi fabrikada muhasebeci oldum 1000 tl maaşla 1,5 yıldır çalışıyorum.. ama artık burdanda sıkıldım patron bana verdiği maaşa acıyo heralde muhasebeyi çok gereksiz bir birim gibi görüyo varsa yoksa mühendisleri kaliteciler ISO cular.. zaten çevremde bana acıyo vah vah 4 yıl oku sen yaptığı işe bak sen ne okumuştun yawrum vah vah :/ :/ bende imreniyoum beraber mezun olduğum arkadaşlarıma hepsi iş sahibi oldu kimi bankacı kimi devlet dairesinde benm gibi olan yok evlendi barklandı herkez cocukları oldu herkez çok mutlu face girmyrum bile onları görmemek kıskanmamak için..

herşey yamuk giderken bari aşk hayatım düzgün gitsin dimi... düzelir düzelir diye bekledğim bi öküze 3 yılımı verdim.. şimdi okaaaaadaaaaar pişmanım ki... onun yerinde beni anlayabilecek ortak dili konuşabileceğim bi adam olsaydı hayatımda belki bende bu yaz evlenmiştim bile :( ama kül olup giden gençliğimin en güzel çağları :/ bide ben küçük bi ilçede oturuyorum o öküzde bu ilçede bi esnafın yanında çalışıyo (2.eltelefoncu) ikimiz 3 sene boyunca yapışık ikiz gibi gezdik kıskançlıktan tek başıma kuaföre bile gidemezdim kapıda bırakır kapıda beklerdi.. şimdi ayrıldık 1 ay oluyor...
ben artık kimseyle yapamam bu şehirde çok zor onunla karşılaşma ihtimalim yüzde yüz çarşıya felan cıkınca... bide hep aynı kafeler aynı dükkanlar başka adamla yeni anılar :( liseli değilimki ben :(:( ben artık evlenmeyi düşünmüyrum :/

Ayy içim şiştiii..
Evet şanssızlıklar olmuş hayatınızda ama berbat durumda da değilsiniz..
Sosyal aktivitelere katılıp çevre edinmeye bakın derim ..
Başka bir iş arayın bulunca çıkın dil kursuna gidin ...
Bekarsınız sorumluluğunuz yok bir bayanın en güzel göründüğü yaşlardasınız ...
Dert etmek yerine harekete geçin.

Bir kuaföre giderek ise başlayabilirsiniz. Kendinizi iyi hissettirecektir eminim :) ve başka iş aramaya da devam edin bi zararı olmaz tam aksine belki iyi bir işe denk gelirsiniz.

Eski sevgiliniz için pismanlik duymayin bence tecrübe olarak değerlendirin.kendinize bakmaya baslarsaniz kismetiniz de açılır. Kısmet gerçi ne zaman geleceği hiç belli olmaz :)

Sevdiğim bir söz var : hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme, Üzgün olduğunda bile. Gülümsemene kimin ne zaman aşık olacağını bilemezsin ( Gabriel Garcia Marquez)

hayatta hersey ıstedıgımız gbı gıtmıyor malesef ... bır psıkologtan yardım alın bence ...

Kuzum hatalarını bulmuşsun. Şimdi çözüm zamanı. Öküzde gitmiş hayatından kendi doktorun kendin olmalısın birazda.
SEVGİLER::)

Bu ne canım insanlar ne dertlerle uğraşıyor yeter bence silkelen artık hayatındaki ufak sorunları kocaman görüyorsun bi de şu taraftan bak üniversite mezunusun ilerde daha iyi iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsin bide öküz dediğin sevgilini şimdiden ne mal olduğunu anlamışşın daha ne istiyosun evlenip mutsuz olsan daha mı iyiydi bence hayatında hiç de olumsuz abarttığın gibi bişey yok maaşın az da olsa bi işin var lütfen biraz şükredelim

böyle ah vah etmeyle olmuyor bu işler tavsiyem kpssye yüklenmen , matematiğin vardır kesin diğerlerini de çok çalışmayla yaparsın ben senın yerınde olsam kpssden en az 85 alır atanır memur olurdum ozman ne kısmetler çıkıyo karşına sen bile şaşarsın. hayatın değişir.

benzer bir hayat geçti gözümün önünden..
üniversitede iktisatı bitirdim ben de..
1 seneden fazla işsiz kaldım.. banka sınavları, KPSS derken.. hiçbiri olmadı..
ilk işim bir tanıdık vasıtasıyla 1,5 sene beni sigortasız çalıştıran saçma sapan bir iş yeriydi.

o sırada dediğin tarzda bir öküzle çıkıyordum. 2,5 sene çıktık bizde.

ama depresyona girmedim.
çalıştım sabrettim.
iş aramaya devam ettim. biraz tecrübeli olunca daha iyi iş imkanları çıkıyor emin ol.
o sırada ben de 26 yaşındaydım bu arada.
o öküzden ayrılmakla başladım işe.
arkadaşlarıma daha fazla vakit ayırdım. yeni bir iş buldum daha tecrübeli olduğum için.. daha kurumsal bir firma.
o sırada bir arkadaş ortamında eşimle tanıştım.
28 yaşında evlendim ve şu anda çok iyi bir firmada muhasebe müdür yardımcılığı yapıyorum.
şunu bil ki bu arada muhasebe, şirketlerin her zaman en sevilmeyen departmanıdır. buna alışman lazım. patron bakış açısından , her zaman şirkete para getiren! satışçılar daha değerlidir. muhasebe masraf çıkarır sadece, vergi ödettirir.
:63: bir bak etrafına ama, muhasebesi olmayan şirket var mı?

demem o ki... daha yolun başındasın.
eğer bu mantıkla gidersen, bu şekilde devam edersin.
ama bunu değiştirmek senin elinde.
kendini geliştir. dil bilmiyorsan kurslara git. eğer ailen sorun çıkarmazsa, hangi şehirdesin bilmiyorum ama civar şehirlerde iş imkanı araştır.
öncelikle de saçını yıka ama :KK48:

Galibasi fazla olmuş sen baya desresyondasin . Biz kadinlari anlamış degil hayatimizda bi taş eksilse hemen kendimizi saliyoruz bakin erkeklere ne kadardaa rahatlar .

aslında kendinle barışık olsan onu gözün görmez bile. bence kendine değer vermekle başla herşey zamanla yoluna girer.

yemek yemek istemiyorum aynaya bakmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum :/ sabah işe gelirken hiç kendime özenmiyorum kaşlarım orman gibi ama umumda değil saçımı bile 4 gündr yıkamadım.. 26,5 yaşındayım üni. iktisat böl. 4 sene önce bitirdim iş aradım aradım aradım kpss banka sınavları mülakatlar dökülen göz yaşları hayal kırıklıkları sonunda bi fabrikada muhasebeci oldum 1000 tl maaşla 1,5 yıldır çalışıyorum.. ama artık burdanda sıkıldım patron bana verdiği maaşa acıyo heralde muhasebeyi çok gereksiz bir birim gibi görüyo varsa yoksa mühendisleri kaliteciler ISO cular.. zaten çevremde bana acıyo vah vah 4 yıl oku sen yaptığı işe bak sen ne okumuştun yawrum vah vah :/ :/ bende imreniyoum beraber mezun olduğum arkadaşlarıma hepsi iş sahibi oldu kimi bankacı kimi devlet dairesinde benm gibi olan yok evlendi barklandı herkez cocukları oldu herkez çok mutlu face girmyrum bile onları görmemek kıskanmamak için..

herşey yamuk giderken bari aşk hayatım düzgün gitsin dimi... düzelir düzelir diye bekledğim bi öküze 3 yılımı verdim.. şimdi okaaaaadaaaaar pişmanım ki... onun yerinde beni anlayabilecek ortak dili konuşabileceğim bi adam olsaydı hayatımda belki bende bu yaz evlenmiştim bile :KK43: ama kül olup giden gençliğimin en güzel çağları :/ bide ben küçük bi ilçede oturuyorum o öküzde bu ilçede bi esnafın yanında çalışıyo (2.eltelefoncu) ikimiz 3 sene boyunca yapışık ikiz gibi gezdik kıskançlıktan tek başıma kuaföre bile gidemezdim kapıda bırakır kapıda beklerdi.. şimdi ayrıldık 1 ay oluyor...
ben artık kimseyle yapamam bu şehirde çok zor onunla karşılaşma ihtimalim yüzde yüz çarşıya felan cıkınca... bide hep aynı kafeler aynı dükkanlar başka adamla yeni anılar :KK43: liseli değilimki ben :KK43::KK43: ben artık evlenmeyi düşünmüyrum :/

hayatının kötüye gitmesine üzüleceğine
hayatına daha iyi yönler çizmeye çalış

öncelikle kpss yi neden bıraktın çalışmaya devam et
yaşın kamu için henüz geç kalmış değil
banka sınavları için ise bişey diyemiycem
şuan bayanlarda 26 yaş sınırı var birçok bankada

bulunduğun iş yerini değiştir
maddi olarak aynı imkanlarda daha değer görebilceğin işler bulabilrsin

çevrenin tepkilerini bu kadar takma
4 yıllık üniversite okudum
geliştim
maddi olarak çıkar sağlayamamış olsamda
para ile ölçülemeyecek tecrübeler dotluklar edindim de ve kulaklarını tıka

eski hödük erkek arkadaşını da bulunduğu telefoncuda bırak artık
siz ayrılmışsınız
bu saatten sonra o görecek diye çekinmen cidden anlamsız
emin ol o aynı hassasiyeti sana göstermiycektir

olan la ölene çare yoktur
ama can bedebnden çıkmayınca
her soruna çare bulunru

imaknın varsa büyük şehirde akraban filan oralardan iş fırsatı kovala
netten araştır
mutlaka olur
sen gayret et
böyle elini KUCAĞINA BAĞLAYIP OFFF lanmak
çare değil

ne işin var 2. el telefoncuda çalışan adamla hadi çalışıyor iyi güzelde zaten öküz diyorsun... yaşamaya bak eğitimine uygun i,ş ve adam seç küçük yerlerde genelde hit bir kafe olur oraya gitmeye başla sonra belediye korosuna falan yaıl nebileyim küçük yerde yaşamanında avantajları vardır elbett... ama en önemlisi yaşadığın küçük yerin en büyük işletmelerinin genel müdür yardımcılarına durumunu izah eden bir mail at 4 yıllık mezun olduğunu kendini geliştirmek istediğini bunun için elinden geleni yapacağını uygun bir dilla mail at.. aynada kendine bakarak gülümse

küçük bir ilçede yaşama o zaman, güzel ve kazançlı işler büyük şehirlerde, cv bırak, mülakata git, kpss çalış, elbet bir yerden tutturacaksın. bi ailenizin kuyruğundan ayrılamadınız, o yüzden hayatınız leş gibi oluyor.

beraber mezun olduğum arkadaşlarıma hepsi iş sahibi oldu kimi bankacı kimi devlet dairesinde benm gibi olan yok evlendi barklandı herkez cocukları oldu herkez çok mutlu face girmyrum bile onları görmemek kıskanmamak için.. ikimiz 3 sene boyunca yapışık ikiz gibi gezdik kıskançlıktan tek başıma kuaföre bile gidemezdim kapıda bırakır kapıda beklerdi.. şimdi ayrıldık 1 ay oluyor...

Eski erkek arkadaşınız ergen kafalı bir maçoymuş, ondan kurtulmak başınıza gelen iyi şeylerden...

Özel bankalarda çalışan birçok tanıdığımın da posası çıktı.

Mesai saati diye bir kavram yok neredeyse, bazısı istifa etti, bazısı markette kasiyer olacak mümkün olsa...

Yani facebookta gördüğünüz mutlu fotoğrafların sahiplerinin çoğu da depresyonda ama belli etmiyorlar.

Ağlarken ya da pijamalarıyla bezerken çekilen fotoğrafları paylaşacak halleri yok ya..

Yaşadığınız yerde öleceksiniz diye bir kaide de yok şartlar ne gösterir bilinmez.

3 yılınızı sizi veliniz gibi kuaföre götüren bir andavalla geçirdiğiniz yerden ayrılıverirsiniz belki...

Bilinmez, bekleyin.

Ama herkes mutluluktan ölüyor da tüm sıkıntılar sizi buluyor sanmadan...

Çünkü herkes öyle sanıyor... :ssz:

çıkmam lazım şuan vaktim yok ama söylemeden geçemiycem o adamdan kurtulduğun için bayram etmen lazımmm bırak depresyonda olmayı partiler veriyor olman lazım

herşey yamuk giderken bari aşk hayatım düzgün gitsin dimi... düzelir düzelir diye bekledğim bi öküze 3 yılımı verdim.. şimdi okaaaaadaaaaar pişmanım ki... onun yerinde beni anlayabilecek ortak dili konuşabileceğim bi adam olsaydı hayatımda belki bende bu yaz evlenmiştim bile :KK43: ama kül olup giden gençliğimin en güzel çağları :/ bide ben küçük bi ilçede oturuyorum o öküzde bu ilçede bi esnafın yanında çalışıyo (2.eltelefoncu) ikimiz 3 sene boyunca yapışık ikiz gibi gezdik kıskançlıktan tek başıma kuaföre bile gidemezdim kapıda bırakır kapıda beklerdi.. şimdi ayrıldık 1 ay oluyor...
ben artık kimseyle yapamam bu şehirde çok zor onunla karşılaşma ihtimalim yüzde yüz çarşıya felan cıkınca... bide hep aynı kafeler aynı dükkanlar başka adamla yeni anılar :KK43: liseli değilimki ben :KK43::KK43: ben artık evlenmeyi düşünmüyrum :/

D-3 vitamini al, gunde 2000 unit filan. Eksikligi depresyon yapiyor. Ve eksikligi sIk goruluyor toplumlarda.

Merak etme bisey olmaz o adami tekrar gordugunde. Buyudukce asarsin.

Bence önce duş alın 4 gündür falan ne demek o öyle ;) Sonra 35 yaşına kadar artık memur olunabiliyor yani sizin daha 9 yılınız var demek oluyor bu..Bu sınavda her yıl olduğuna göre 2015 için şu anda çalışmaya başlayın..2.el telefoncu öküz işiyle mütevellit zaten ikinci el olmuş onun üzerinde konuşmaya bile değmez :) Dediğim gibi sınava çalışın ve tayininizi isteyin ..Önce kendinize güvenin ...Ölmeden mezara girmiş gibi ne oluyor ki böyle ,her sabah yeni umut demek ..Allah verdiği canı almadan hiçbir şey için geç değildir :)

her zaman kendimizden iyilerini değil kötülerini düşünmeliyiz canım.inan çok şeyi başarmışsın hayatında bana göre.tek yapman gereken insanların ne dediğine önem vermemek ve çoğu şeyi duymamak.ben de gıda tek mezunuyum ve iş bulamıyorum.4yıllığı kazanmıştın kimyayı onuda yarıda bıraktım gittim evlendim.çocuğum var şimdi.ben de çocuk yaptım ama kariyer yapamadım,boş boş oturuyorum evde.eşimse işsiz güçsüz sabıkalı,aranan biri.işte böyle.herkesin hayatında geri dönüşü olmayan şeyler olur ama geleceği düşünüyorsan geçmişi atıp onune bakmalısın.boylece çok daha başarılı ve güçlü olursun.he bir psikologa git rahatlarsın.

Gerçekten üzücü dua edin bol bol her şey imtihan kimsenin mutlu olduğunu dışardan anlayamayız....

Back
X