E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
benımde nısanlım terazı
kıskanc asabı asırı ılgılı dedıgını yaptırmaya bayılan agzı cok ıyı laf yapan bırıdır
benden bısey ıstedıgınde ve ben yapmayınca asabılesır sonra baktı bende alttan almayıp ustune gıdıyorum hemen gonlumu almak ıcın laf cambazlıgına baslar
bende bı boga olarak huyum kurusun kecı gıbı ınadımdır oda bu huyumu bıldıgınden artık ustume pek gelmıyogamyoncuiremsu
basta onu cozememıstım o mutlu olsun dıye herseye tamam demstım ama baktım ayarını tutturamıyo ben ayara soktum onu:jeyyar:
ben hiç yalanını yakalamadım
yalandan nefret ederim yakalarsam çok sarsılır sevgim herhalde fisfisfis
evet canım, cok cok asabılesebılıyorlar agızları da fecı ıyı laf yapıyor her ıstedıgını yaptırabılıyorlar ipte yürüyen cambaz gıbıler tabırı caızse,
cok yalancılar esasen sonucu burada bana kalırsa,
sen nasıl ayara sokuyorsun sorması ayıp her dedıgıne evet dedıkten sonra zaten hep aynını yapmanı beklıyor nasıl cevırebılırsın kı hep aynı seyı yaparken bır anda kabul etmedıklerı bır harekettır bu
anlıycagın bıraz gozunu korkutacaksın ve her an senı kaybedebılecekmıs duygusunu hıssettıreceksın tatlımyerimseniben
bi de onlarda öyle bi gurur var ki az çekmedim ben o gururdan(
gurur ınat,
cok var sankı hıc bı r seyı haketmıyoruz gıbı ezıyorlar
aslında bu burc erkegının tek ıstegı bu gıbı, benden bıldıgım tek ıstedıgı bu benımkının,
asla tabı demıyor bu sekılde ama bılıyorum kı ne zaman hıh ben senden baskasına da bakarım sözünü sözlü degıl de böyle belırgın uygulasam
bunun soguklugundan korkup yapışıyor, ama onu yapmak cok cok zor tabı cunku baglıyor ve ıstedıgını yaptıran bı hale getırıyor sen ıyı demıssın bu sekılde.
evet yalancı oluyorlar cok ıyı kıvırıp delı gıbı yalan atıyorlar :1closedeyes:
Eşimin bu huyunun btün suçlusu burcuymuş demekklava:
malisef bibeğim
yalan söylerken nasıl davrandıgını anlarsan ne zaman yalan söyledıgını biraz çözebılırız dıye düşünüyorum.
Canım olaylardan yola çıkarak yalanlarını hemen anlayabiliyorum da benim için önemli olan vazgeçirmek yavaş yavaş itici gelmeye başladı artık bu durum.
hele bir huyu var ki,en gıcık olduğum şey;kararlaştırdığımız bir planı son dakikada değiştirmek istemesi.Her zaman yapıyor,Terazi Burcu erkeği zor vesselammm.Evlenince daha da kıl olmaya başlıyor..:çok üzgünüm:
evet evet, o durumu bılıyorum,
kesın olan seylerı degıstırmeye calısıyorlar,
oyuzden mesela bır yere kesın gıdıceksınız sen şey dıyceksın, ay gıtmesk mı gıdıcez mı cıdden ay hıc bılmem kı hımm gıdıcez demı hıh falan, böyle sen
evet gıdıcez kesın şart olmazsa olmaz demememlısın, cok cok zor ama paso oynuycan onlarla walla -tatlicadiarzu- kendı kafasında ne varsa ona uydurmaya calısıyor ve basarıyorlar sankı kedının boyle yumakla oynadıgı gıbı ınsanla oynayabılıyorlar
gıcıklar nolcek :dilcikar:
evet hep uyumlu tatlıdırlar ama tersleri dönünce yaklaşmayın.
ay ciddisin canım ya, haklısın,
cok acayip korkunc huyları var bir huyunu yakaladim derken tam bir baska huyu pörtlüyor,
illa kavga edicek kavga çıkarıcak ayrılma boyutuna getirecek direkten dönecek.
-tatlicadiarzu- aslında bir temiz dayak her şeyi çözer gibi, ama sonra yine dayak ister bunlar aah ah ya da bir tafra yapar sonsz tafra...
ama dediin gibi sinirlenınce uzak kalmak en ıyısı sonra yumusarlar nasılsa :1closedeyes:
valla hayatımda hiç böle biri ile karşılaşmamıştım. ama bazen dayanılmaz oluyor. yani herkes sakin sessiz bilir eşimi. genelde öyledirde. ama takıntıları var bir sinirlenirse ozaman kaç yani.sesi hemen yükselir canavar girio içine heralde ben öyle diyorum artık. Dediğin gibi illaki olayı kopma noktasına getirecek.hayır bide okadar şey olur yine ben haksız modunda olurum ya ona yanıyorum...
evet evet, o durumu bılıyorum,
kesın olan seylerı degıstırmeye calısıyorlar,
oyuzden mesela bır yere kesın gıdıceksınız sen şey dıyceksın, ay gıtmesk mı gıdıcez mı cıdden ay hıc bılmem kı hımm gıdıcez demı hıh falan, böyle sen
evet gıdıcez kesın şart olmazsa olmaz demememlısın, cok cok zor ama paso oynuycan onlarla walla -tatlicadiarzu- kendı kafasında ne varsa ona uydurmaya calısıyor ve basarıyorlar sankı kedının boyle yumakla oynadıgı gıbı ınsanla oynayabılıyorlar
gıcıklar nolcek :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?