hayatim artik son karar senin.gelismis ulkeler simdi bosuna mi cocuk parasi veriyor.papa bosuna mi bagiriyor cocuk yapin diye.burda bile yasli kanadalilar hep anadali gencleri bol col cocuk yapmalari konusunda nasihat veriyor.eskiler israil oyununu bilmiyordu tabiki ama bilmedende olsa carklarina degnegi sokmuslar.herkesin bir plani vardir ama,o planlarinda uzerinde ALLAHIN plani vardir.her cocuk rizkiyla dogar.az yer,az ceit yer ama yinede buyur.keske hepsi refah icerisinde buyuseler.ama refah icerisinde buyumeyecekler diye nufusumuzu azaltmayalim.nerde kaldi kurtulus savasinda mermiyi soguktan korumak icin cocugunun battaniyesini merminin uzerine orten anne fedakarligi.once vatan
yaa normal doğum ısteyen bayanda cok ama benım gıbı korkaklar naapıcak korkudan cocuk yapamıcaz, normal dogumda vajınayı kesıp biçiyorlar hemde anestezı yok bir şey yok çok kotu birde bozuluyormuş genişliyormuş vs vs offf çektiğin acı sancıda cabası
kesi yapılmadan önce uyuşturuluyo cnm hissetmiyorsun yaniyaa normal doğum ısteyen bayanda cok ama benım gıbı korkaklar naapıcak korkudan cocuk yapamıcaz, normal dogumda vajınayı kesıp biçiyorlar hemde anestezı yok bir şey yok çok kotu birde bozuluyormuş genişliyormuş vs vs offf çektiğin acı sancıda cabası
normal doğumla vücut yenilenseydi 10 tane çocuk doğurmuş ninelerimiz adriana lima gibi gezerdi.ama iki büklümler malesef.
kesi yapılmadan önce uyuşturuluyo cnm hissetmiyorsun yani
bi genişleme de yaşamadım çok şükür
çektiğin sancının hediyesini de PAHA BİÇİLEMEZ BİR İNCİ olarak düşün
vücut yenilemeden bunu mu anladınız?PESS!!!
SEZARYEN YASAĞI İPTAL EDİLDİ, KARARDA GERİ ADIM ATILDI.
tartışmaya yer kalmadı yani
Nerden ulaştın bu bilgiye? Ben taradım gazeteleri böyle bir şey bulamaıdm?
bende aynısını yazacaktım tam ben de böyle bi habere ulaşamadım,umarım doğrudur. ben sezaryenin yasaklanmasına tepki gösterdiğim gibi doktarların sorumlu tutulmayacağına da tepkiliyim açıkçası beni en çok bu korkutuyor. artık çok da dikkatli olmayıp istenmeyen sonuçların çoğalacağını düşünüyorum. ne de olsa sorumlu değiller beni normal doğumdan çok bu korkutuyo :44:
funcsıe umarım sezaryenle rahat bır dogum gecırısın bende sezeryan yapmıs bırı olarak küçük bır tavsıyem geenl anestezı yerıne epıduralı tercıh edersen daha rahat bır dogum gecırırsın
[
SEZARYEN YASAĞI İPTAL EDİLDİ, KARARDA GERİ ADIM ATILDI.
tartışmaya yer kalmadı yani
Hmm, yok şekerim bilincim yerindeyken kesilmeyi göze alabileceğimi sanmıyorum...Gözlerimi bir açayım, bebişimi kucağıma versinler...Öpeyim koklayayım. Birden annelik duyguları tavan yaptı sanırım düşününce :) Allah tüm isteyenlere, ister normal ister sezaryen hayırlısıyla, sağlıkla bu güzel duyguları yaşatıp, bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin...
Arkadaşlar,zaten riskli durumunuz varsa illaki normal doğuracaksın diye sizi zorlayamazlar..Buna rağmen neden dert ediyorsunuz anlamadım... Herkes şartsız kayıtsız normal doğurmak zorunda diye bir kural mı koymuşlar ?Keşke normal doğumdan bu kadar korkutulmasaydı,yeterince bilgilendirilseydi insanlar.Sezaryan doğumu isteyebilirsiniz,normal doğumdan duyduklarınız yüzünden korkabilirsiniz ama bizzat yaşamadığınız bir durum için bu kadar ön yargılı olmayın...Evet kadınlar istedikleri şekilde doğum yapsınlar ama normal doğurabilecek durumda olan hamileleri bile bir bahane ile sezaryane yönlendiren dr.lar yok mu var ? Ben ağrı eşiği son derecede düşük ,çok hassas bir insanım..Öyleki spinal anestezi sırasında çok fazla şey hissedip huzursuz olduğum için maske tuttular yüzüme...Bir daha hamile kalırsam niyetim normal doğum ama sezaryan olursam kesinlikle genel anestezi isteyeceğim..Çünkü epidural-spinal anesteziler insanda doğum sonrası geçmek bilmeyen bel ağrılarına neden oluyor....Ben spinal anestezi yaptırdığıma son derecede pişmanım...Normal doğumdan korkan ben ikisini kıyasladığımda sezaryanın doğum sonrası çok daha acı verici olduğunu söylemeliyim..Normal doğum acısı gelip geçici kısa süreli bir acı..Ağrı eşiği düşük biri olarak söylüyorum bunu....Bir arkadaşın da dediği gibi keşke yasak yerine insanlar bu konuda bilgilendirilse,rahatlatılsa,kaliteli,hamileye şefkatli,sabırlı sağlık personeli yetiştirilse....
benı hamıleyken drum cok bılınclendırmıstı normal dogum yap dedı ıstemem yapamam dedım ıste kendını sıkmayınca kaslar acılır sancın olmaz dedı gerekırse jakuzı koycam hastanede oraya gırceksın sancı olunca falan dedı sezeryanı ıstesen nolcak aynı anda 2-3 kısıyıde sezeryan yaparım normal dogum en ıısı dıye söylemıstı ama benı ıkna edemedı ben bırara düşündüm normalı ama kabuslar görüyodum hergce sonra dedım yok ben yapamıcam sezeryan ıstıyorum ıllakı ozman drum tmm sen bılırsın demıstı tanı benı yeterınce normla doguma yönlendırdı drda hastası korkak cıktı
ben epıdurallı sezeryandan memnun kaldım bel bas agrım olmadı hıc her bünyede bır olmuyor demekkı ıllakı epıduralde bel agrııs olcak dıye bırsey yok yanı genel anestezıde cokta ıyı bırsey degıl bende ona karsıyım buarada naptın sen döndünmü haberlesemedık bırdaha
sonunda dedıklerı oldu demek...
vay be
yakında yatak odamıza kadar gırıp bu pozısyonda sevişmek yasak derlerse şaşırmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?