- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi larcenciel
-
sakin ol cnm, burada inan rapor al diyen insanlar, sana kendilerinden ya da çevreden tecrübe ettiklerini anlatıyorlar doğru karar vermen için....konuyu açman kafa karışıklığın bence yoksa elbette ya öyle ya böyle karar vereceksin.....yuva yıkmak her kadın için zordur ama bunun devamının gelebileceğini düşünmen, senin için ,kararların için yol gösterici olsun ...en azından bedelini ödet ......ayrıca aile terapistleri var bu konuyuda araştır derim ben....cidden tebrik ederim sizleri... burada oturup bunları yazmadığım için, araştırmayan hop başlık açan oldum. insanlar sıkıntılı olduğunda bölüşmek ister. kusura bakmayın arada detayları (mesela araştırdıklarımı) sizinle paylaşmayı atlamışım. hadi bakalım fırsatını buldunuz, bilgisayarın başından esin gürleyin rahatlayın siz de !
kusura bakmayın da sizin şu yazdıklarınız klasik eşini affetmeyi düşünen kadınların sözleri biraz sonra özünde iyi insan demeye başlayacaksınız.cidden tebrik ederim sizleri... burada oturup bunları yazmadığım için, araştırmayan hop başlık açan oldum. insanlar sıkıntılı olduğunda bölüşmek ister. kusura bakmayın arada detayları (mesela araştırdıklarımı) sizinle paylaşmayı atlamışım. hadi bakalım fırsatını buldunuz, bilgisayarın başından esin gürleyin rahatlayın siz de !
farkındaysanız ben burada boşanmaya karar vermemi konu etmedim. kaldı ki bu kararı aldım zaten. en başta da yazdığım gibi, şu anda moral olarak kötü olduğum için burada dertleşme ihtiyacı duyduğumdan yazdım. ama sanırım burada bilgisayar başından stres atıp da insanların üstüne gelmeyi bekleyen bir grup var.kusura bakmayın da sizin şu yazdıklarınız klasik eşini affetmeyi düşünen kadınların sözleri biraz sonra özünde iyi insan demeye başlayacaksınız.
malesef arkadaşlara katılıyorum boşanmaya karar vermiş olsaydınız konunuz ' boşanmaya karar verdim darp raporumu aldım çok üzgünüm ' vs diye olurdu ' ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm ' diye değil. lütfen can güvenliğiniz için affetmeyin eşinizi
yuva yoktu ki yıkılsın. biz hiçbir zaman aile olamadık. olmayan aile de bitti. burada açıklama yapma gereği duymama sebep olan arkadaşlara hitaben de aslında şunu söyleyim. buraya sadece dertleşmek için yazdım. yoksa bundan sonra yapacağım şey belli. aksi olmayacak.sakin ol cnm, burada inan rapor al diyen insanlar, sana kendilerinden ya da çevreden tecrübe ettiklerini anlatıyorlar doğru karar vermen için....konuyu açman kafa karışıklığın bence yoksa elbette ya öyle ya böyle karar vereceksin.....yuva yıkmak her kadın için zordur ama bunun devamının gelebileceğini düşünmen, senin için ,kararların için yol gösterici olsun ...en azından bedelini ödet ......ayrıca aile terapistleri var bu konuyuda araştır derim ben....
başlık açmadan önce araştırma yapıldı mı diye kriterler eklenmesini, lütfen iletir misiniz admin e?gerçekten öyle. burda bu konuya benzer bin tane başlık var ve her seferinde bilgili arkadaşlar detaylıca yapılmasını gerekildiğini üşenmeden anlatıyor. (takdir ediyorum) ama kimse gerekli araştırmayı yapmadan hop başlık açıyor. ki bence cidden boşanmayı düşünen biri bunu yapar.
ben saldırmıyorum emin olun. sadece karşımda yazan kişinin üslubuna aynı üslupla cevap veriyorum. üzgünüm belki de böyle birşeyi konuşmak için doğru zaman değildir, kelimeleri doğru seçemiyorumdur. ama sizlerin de kelimelerinizi biraz daha özenli kullanmanızı beklerdim.Bi saldırmasanız mı acaba ya??? Kimse size saldırmıyo burda farkındamısınız! Size kötü bişey diyen yok üsluplar gayet düzgün bu tepki nedir böyle? Size neden boşanmıyosunuz diyen yokki, durumuz uzaktan bu şekilde gözüküyo. Siz boşanınca bizim başımız göğemi ericek. İster boşanın ister boşanmayın. Ben size fikrimide yazdım. Yaklaşımınız hoş değil.
başlık açmadan önce araştırma yapıldı mı diye kriterler eklenmesini, lütfen iletir misiniz admin e?
Utanmayıp mesaj atıyor yani..bence bundan sonrası artık ayrılık olmalı.
adam kafaya çalışmış. pes. beyin kanamasından gitmediğinize dua edinkafamın arkasını vurdu. saçımdan görünen birşey yok
Evet ya kafasına vurmuş.şuan psikolojisini düşünemıyorum bile konu sahıbınınadam kafaya çalışmış. pes. beyin kanamasından gitmediğinize dua edin
teşekkür ederim önerileriniz için. aynı şekilde oturduğum yerden bir yandan da avukat bakmaya başladım. hiçbir talebim yok zaten, yeter ki bitsin artık bu işkence.Bence kafanızı ıyıce toparlayın.ne yapmanız ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bir avukata danışarak alın.danışmanlık ücreti yoktur.bu ücreti binde bir avukat alır .ama yasak.gidip yüz yüze konuşun.
belki de birşeyler oluyordur şu anda. ağrıdan duramıyorum, öğlen çıkıp hastaneye gideceğimadam kafaya çalışmış. pes. beyin kanamasından gitmediğinize dua edin
fal mı bakıyorsunuz pardon da... keşke okuyup da yazabilsenizBarışacak affdecek gibisiniz.
hep zekiliğime imrendiğini söylüyordu. amacı gerizekalı yapmak herhalde o amaçla kafamı vurup durduEvet ya kafasına vurmuş.şuan psikolojisini düşünemıyorum bile konu sahıbının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?