ve sonunda dayağını da yedim...

sakin ol cnm, burada inan rapor al diyen insanlar, sana kendilerinden ya da çevreden tecrübe ettiklerini anlatıyorlar doğru karar vermen için....konuyu açman kafa karışıklığın bence yoksa elbette ya öyle ya böyle karar vereceksin.....yuva yıkmak her kadın için zordur ama bunun devamının gelebileceğini düşünmen, senin için ,kararların için yol gösterici olsun ...en azından bedelini ödet ......ayrıca aile terapistleri var bu konuyuda araştır derim ben....

kusura bakmayın da sizin şu yazdıklarınız klasik eşini affetmeyi düşünen kadınların sözleri biraz sonra özünde iyi insan demeye başlayacaksınız.

malesef arkadaşlara katılıyorum boşanmaya karar vermiş olsaydınız konunuz ' boşanmaya karar verdim darp raporumu aldım çok üzgünüm ' vs diye olurdu ' ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm ' diye değil. lütfen can güvenliğiniz için affetmeyin eşinizi

farkındaysanız ben burada boşanmaya karar vermemi konu etmedim. kaldı ki bu kararı aldım zaten. en başta da yazdığım gibi, şu anda moral olarak kötü olduğum için burada dertleşme ihtiyacı duyduğumdan yazdım. ama sanırım burada bilgisayar başından stres atıp da insanların üstüne gelmeyi bekleyen bir grup var.

yuva yoktu ki yıkılsın. biz hiçbir zaman aile olamadık. olmayan aile de bitti. burada açıklama yapma gereği duymama sebep olan arkadaşlara hitaben de aslında şunu söyleyim. buraya sadece dertleşmek için yazdım. yoksa bundan sonra yapacağım şey belli. aksi olmayacak.

başlık açmadan önce araştırma yapıldı mı diye kriterler eklenmesini, lütfen iletir misiniz admin e?

ben saldırmıyorum emin olun. sadece karşımda yazan kişinin üslubuna aynı üslupla cevap veriyorum. üzgünüm belki de böyle birşeyi konuşmak için doğru zaman değildir, kelimeleri doğru seçemiyorumdur. ama sizlerin de kelimelerinizi biraz daha özenli kullanmanızı beklerdim.

başlık açmadan önce araştırma yapıldı mı diye kriterler eklenmesini, lütfen iletir misiniz admin e?

tabi ki de bundan bahsetmiyorum. en basit örnek cildimiz için bir krem ararken bile bakıyoruz hiç soran,kullanan olmuş mu diye. bir sürü örnek var bu şekilde. ki benim takıldığım nokta burada dayak atan küfür eden erkekler hep affedilmiş sırf özür diliyor diye , çocukları var diye ve kadın maddi anlamda kocasına bağlı diye. çok az kadın var ki sonunda boşandım diyen.
burda herkes el birliği ile aynı konular hakkında aynı şeyleri yazıyor ama sonuç kocaman bir sıfır.

Ins o elleri kirilir pislik adi..allah belasini versin...size nasil vurduysa ayni dayagi yer insallah.
Acimasiz

Bence kafanızı ıyıce toparlayın.ne yapmanız ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bir avukata danışarak alın.danışmanlık ücreti yoktur.bu ücreti binde bir avukat alır .ama yasak.gidip yüz yüze konuşun.

Bence her ikinizinde çok ciddi psikolojik destege ihtiyacınız var arada ne saygı kalmış ne sevgi nede birbirinize karşı tahammül. Boşan yada boşanma demek bana düşmez ama geleceğin çok parlak görünmüyor.

Barışacak affdecek gibisiniz.

teşekkür ederim önerileriniz için. aynı şekilde oturduğum yerden bir yandan da avukat bakmaya başladım. hiçbir talebim yok zaten, yeter ki bitsin artık bu işkence.

Sakim affetme . affedeceksen de darp raporu al. Ve vuxudunu bi tanidia goster ki yarin obur gun bpsanirsan sahidin olsun. Bi mesaja kanma. Surundur gercekten pismsn olsun. Gerekirse eve alma ya da evi terk et. Ozur dileyince devsmi gelmeyecrk mi saniyorsun. Erkekler neden yaslanmiyor gamsizlar unursamazar iclerine atmazlar hic birseyi, olan kadinlara oluyor, sakin ezdirme kendni .anan baban dayak ye diye mi seni el ogluna verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…