- Konu Sahibi neyapsam88
-
Birçok kişiye saçma geldı bu durum oncekı konuda da farkettım bunu zaten. Çogu kadın bunu normal goruyor gordugum kadarıyla ama ben hıc benımseyemıyorum. Onu sevmemek degıl sorunum ama hıç ama hıç ıstemıyorum çocuguma oyle ısım koymayı hıs dusunmemstım. Kendıne ozgu ısmı olsun kımseden ız taşımasın ıstedım. Benı belkı cogunluk yargılayacak bu konuda ama gerçekten istemedıgım seyı yapmak benı mutsuzluga surukleyecek bu yuzden dıretıyorum
seni anlayabiliyorum ne kadar özenerek yaşadığımız duyguda böyle gereksiz konularla sıkılmak insanı bunaltıyor ve tabiki eşinin gereksiz inadı da ama eşin inadından vazgeçicektir, sanki karşısına çıkan her bayan kabul edicekmi ki bu durumu. evlenmeden önce hiç konuşmuş muydunuz bu durumu
eşin kararlığını görünce umarım inadından vazgeçer, peki durumu ailelere açsanız bu durumdan diye belki ailesi ikna edebilir mi ?
Eşinizin babası yaşıyor mu?
Eğer babasını kaybettiyse belki o günden beri içinde böyle
bir heves besliyordur.Belki babamın adını çocuğumda yaşatırım
diye heveslenmiştir.Siz hiç sordunuz mu bu kadar ısrarcı olmasının sebebi ne imiş?
Aslında bu sordugun sorunun cevabını vermek cok zor bana. Çünkü sorunun boyle buyumesı nın buyuk sebeplerınden bırı. Sevgiliyken bana bu ıstegını bellı etmıstı ve ben içimden mutsuz olmuştum ama ona yansıtmamıştım yanı kabul eder gıbı tavrım olmustu şimdi de bunu soyluyor zaten bılerek evlendın benı oynatıyor musun gıbı savunuyor. Bu konuda evet haklı ama keşke o ana donebılsem ve ılk tepkımı orada koymuş olsaydım. Belkı de daha kolay olacaktı hersey.
çok şaşırdım konunun bu kadar büyümesine erkeğin ismini sen koy kızım olursa ben koyarım falan diyebilirdiniz bence eşiniz de kendisince haklı önceden söylemiştim diyor, bir defa alttan alırsam bu evlilik hep böyle gider gibi şeyler düşünmeyin öyle olmaz bundan sonra tavrınızı önceden belli edersiniz biraz çocukça inatlaşmışsınız allah başka dert vermesin birbirinizi seviyorsanız toparlasınız fevri hareket etmemenizi öneririm, hakkınızda hayırlısı olsun
Bunu da soyledım aslında orta yolu bulmaya ok calıstık. Tamam kız olursa sen annenın adını koy ama ıkıncı de kız olursa ben koyarım dedı. Aslında benım durumum ego tatmın etmek degıl ben onun bagımsız ısmı olmasını ısterdım. Sadece hiç hiç hiç içimden gelmıyor buyuklerın adını koymak benı çok uzecek.
Erkek olursa da ıkı ısımlı olsun bırını sen koy dıyor ben de benım babamda olsun ozaman dıyorum. Tamam ama benım babamın adı başta olacak dıyor bu sefer ben de çocugu nelere alet edıyoruz dıye uzuluyorum. Hiç istemıeyerek bunu yapmak benı çok mutsuz edecek. Ama o ısmı koymamakta esımı cok mutsuz edecek. Orta yol yok sanırım çok aradık olmuyor.
Bence hicte saçma bir sebep değil çünku olay kocanın boyle saçma bir konu da bile bu kadar inat davranıp seni bu kadar üzmesi. Boyle bir adamla mutlu olabilir mısın bunu en iyi sen bilirsin, o yuzden bence yolun basında vazgeçmek normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?