- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi neyapsam88
-
arkadaşım sadece isim değil sizin probleminiz........
bence en büyük probleminiz.... eşinin nikah kıyıldıktan sonra ailesine çok önem vermeye başlaması daha önceki konununda ayrılın dendi dinlemedin şimdi iş yola girmiş bitecek boşanıyoruz..............
sen kendinle çelişiyorsun...... önceki konunda ayrılırsam ailem arkamda olur dedin herkes ozaman düşünme ayrıl dedi.... sen inat ettin ayrılmadın .... adam şimdi isim yüzünden seni sildi o mu şaşırttı da inat ettin.......
adam baştan beridir dediğim dedik....... sonradan boşanacağınıza baştan boşanın dedmiştik........
şimdi de diyorum ki kendin bu hale getirdin.... baştan yol verecektin..........
bu adama nasıl güvenipte evlilik sürdüreceksin.... sürecek mi emin misin... adam nikahtan sonra değişmiş baştan seni sileceği belliyken şimdi bir isimden boşanıyoruz diye üzülüyorsun daha çok üzüleceksin........
İnsan keşke herşeyden bu kadar emın olabılse. Her zaman ümitle yaşar insan. Evet onu sevdım onunla mutlu olacagıma ınandım. Ve buraya actıgım konular dısıda onu tanımıyorsunuz. Benım için herşeye her yere koşturan bırısı o. Ben birşey istersem gecesını gunduzune katar sonunda ıstedıgımı yapar. Ben bu taraflarını da bıldıgım ıcın o kadar kolay rest çekemedım.
Yalnız evet bazı konularda onunla savaşmak çok zor.Başlarda onu ıkna edebılıyorum sanıyordum. Ama şu an zorlanmaya başladım bu durum benı yormaya başladı.
2 isim fikrine sıcak bakıyor ama babamın ismi önde olsun diyor sanırım...
bende sadece babamın ismi olacak diye diretiyor sanmıştım..
bi tarafın mutlaka alttan alması lazım...
bi yuva kolay kurulmuyo, kolay da dağılmamalı diye düşünüyorum..
kayınbaban eşine ben kendi ismimin konmasını istemiyorum dese, eşin vezgeçer mi..
çocuk isminde anlaşamadığınız için ayrılıyorsuz diye bakarsak konuya tabi saçma olur...
Ama sizin sorununuz zaten inadınız bu da bahanesi...
Birinizin alttan alması lazım...
şimdi gidip "tamam babanın adı olsun" desen bundan sonra dahada toplamaz kendini herşeyi inatla çözmeye çalışır....
Söylemesen boşuna evlilik bitecek...
Bence bi orta yolu bulun..
çift isimde uzlaşın...
Yani çocuk kimbilir ne zaman olacak..
Yada ne belli erkek olacağı belki kız olacak...
belki de ikiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?