- 13 Eylül 2008
- 655
- 40
- 318
- Konu Sahibi neyapsam88
-
Ona gore de bu karsılıklıymış. Yanı ben bu cumleyı ona kurdugumda dıyor kı sen de benım cok ıstedıgım bırseyde bu kadar karşı çıkarak inat davranarak benı mutsuz edıyorsun. İsim yuzunden cocuktan evlılıkten vazgeçılır mı dıyorum. Sen de aynısını yapıyorsun dıyor.
Bu konuda da arada kalıyorum. Acaba gerçekten dıreten inat yapan ben mıyım. Bu evlılıgı bıtıren benım tavrım mı. Yoksa omu ınat ypıyor onun tavrı mı bıtırıyor bu evlılıgı. Arada kaldım bu sorunun cevabını sorguluyorum...
Ona gore de bu karsılıklıymış. Yanı ben bu cumleyı ona kurdugumda dıyor kı sen de benım cok ıstedıgım bırseyde bu kadar karşı çıkarak inat davranarak benı mutsuz edıyorsun. İsim yuzunden cocuktan evlılıkten vazgeçılır mı dıyorum. Sen de aynısını yapıyorsun dıyor.
Bu konuda da arada kalıyorum. Acaba gerçekten dıreten inat yapan ben mıyım. Bu evlılıgı bıtıren benım tavrım mı. Yoksa omu ınat ypıyor onun tavrı mı bıtırıyor bu evlılıgı. Arada kaldım bu sorunun cevabını sorguluyorum...
Babası hayatta. Aslında o kabul etmese de bence ısrarının sebebı ailesinin onu yetiştirme tarzı. Bence onlar da bu çok istiyorlar ve cocuklukta ona aşılamışlar. Ve zaten eşimin kendı adı da o sekılde konulmuş.. Önce kayınpederın ısmı var peşinde de kayınvalıdenın adı. Onun tek soyledıgı bu cocukluktan berı bende heves. Bır gelenek bu ve benım bunu çok ıstedıgımı benı tanıyan herkes bılır dıyor. Belkı de bu kadar etrafta dıllendırdıgı ıcın vazgeçmek zoruna gıdıyor cevrenın düşünecekleri zoruna gıdıyor. Benım tahmınım bunlar.
evlilik demek sen ben demek değil biz demektir. sen bana ters diyosun eşinde bana ters diyo zaten böyle evlilik olmaz. tabiki her konuda anlaşamazsınız ama uzlaşmacı olmak zorundasınız. ben itiraz etmezdim eşim bundan mutluluk duyacaksa neden olmasın yani ne varrr... iki isim koyarsınız biri babasının olurdu biri sizin istediğiniz. alın size ortak yol ikinizde mutlu olurdunuz böylece. ama dediğiniz doğru siz yeteri kadar olgunlaşamamışsınız..:26:
biraz zamana bırak bakalım belki senin ne kadar üzüldüğünü görüp inadı kırılabilir, bu konu çok hassas tartışmak yerine sakince konuşarak özençlerini,isteklerini ilk defa tadacağın bu duyguda hissettiklerini anlatabilirsen seni üzemek istemeyebilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?