eski eşimin annesi ve hiç bir şekilde eşlerimizin annesi bizim annemiz olmuyor özellikle bu yüzden kullanmadım o kelimeyiNeden bahsettiğini anlamadım ben, keşke virgül falan kullansanız.
Kayınvalidelerden mi bahsediyorsunuz?
Bir kadını rezil de eden,vezir de eden kocasıdır.Kaynanaymış,görümceymiş,eltiymiş hikaye.6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu
Var tabiki yas sınırlaması yok...Burada kayinvalide olucak yasta uye var mi bilemiyorum.. yas ortalamasini hala cozemedim !?
hayret birşeyiz sorma :))6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu
Olsun zaten... benim hosuma gider.Var tabiki yas sınırlaması yok...
iste bu..olay bu kadar basit... coookk dogru tespit.. tebrikler..Bir kadını rezil de eden,vezir de eden kocasıdır.Kaynanaymış,görümceymiş,eltiymiş hikaye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?