• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve tekrar bekarım

gozdetmky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
14
5
3
40
6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu

6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu
Bir kadını rezil de eden,vezir de eden kocasıdır.Kaynanaymış,görümceymiş,eltiymiş hikaye.

Bundan sonra mutlu olmanız dileğiyle..
Canınızı sıkmayın, agzi olan konusuyor.
Dik durun ki bana öyle bir kadın izlemini verdiniz.

Ayrılma sebebinizi yazmadığınız için, sadece hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.

Ne demek istediğinizi tam anlamadım ama sanırım öfkelisiniz ve bu öfke geçmemiş. Hakkınızda hayırlısı diyelim.

hayret birşeyiz sorma :))

Anladığım kadarıyla anlatayım uzun uğraşlarım sonunda vardığım sonuç

konu sahibesi kaynanalara sitem ediyor

Allah hakkınızda hayırlısını versin .. Herşeyde ve herşerde vardır bir hayır...

Back
X