- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
aynı sayılır erzurum kars, aynı kültür hemen hemen...
Aynısını yazacaktım. Konu sahibi ilk ayrılığın boşluğumda sanırım. Tam açıklamakta istemiyor olabilir.Konuyu 3 kere okudum ama anlayamadım
Hakkınızda hayırlısı
Aynısını yazacaktım. Konu sahibi ilk ayrılığın boşluğumda sanırım. Tam açıklamakta istemiyor olabilir.
Yok canım. Henüz icraya verdik. Şuan üzerinde hiç mal gözükmüyor:). Bir insan salak olurda bu kadar olmaz. Boşanma davası açıldığında yaklaşık 100 milyon liralık şirketi vardı. 2 yıl içinde darphane gibi işleyen yer, yanmış bitmiş kül olmuş:). Hisselerini devretmiş kardeşinin üzerine. Bakalım yeni bir süreç başlıyor:)Senden ne var ne yok?
Alabildinmi canim nafakani.
6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu
Hı yani devredecek başka kimse de bulamamışlar kardeşinin üzerine mi devretmiş. Hukuk danışmanı kim acaba merak ettimYok canım. Henüz icraya verdik. Şuan üzerinde hiç mal gözükmüyor:). Bir insan salak olurda bu kadar olmaz. Boşanma davası açıldığında yaklaşık 100 milyon liralık şirketi vardı. 2 yıl içinde darphane gibi işleyen yer, yanmış bitmiş kül olmuş:). Hisselerini devretmiş kardeşinin üzerine. Bakalım yeni bir süreç başlıyor:)
Yeni mezun olmuş bir yeni yetme vekiliHı yani devredecek başka kimse de bulamamışlar kardeşinin üzerine mi devretmiş. Hukuk danışmanı kim acaba merak ettim
Sokaktan adam çevirsen durumu anlatsan, ya o devir işleminin iptali olmaz mı diye sorar hatta o iptal edilir ya diye yorum da yapar..Yeni mezun olmuş bir yeni yetme vekilievet kardeşinin hisseleri iki kat artmış bizimkininde hiç malı yok. Kimseye güvenmiyor
Kayınvalide yüzünden bitmiş evliliğin sanırım öyle anladım.
Burada istediğin kadar say rahatla ama bir gerçeği kabul et.
Eşin adam olsaydı anası yüzünden karısını kaybetmezdi..
Şikayette bulunduk zaten tatlımSokaktan adam çevirsen durumu anlatsan, ya o devir işleminin iptali olmaz mı diye sorar hatta o iptal edilir ya diye yorum da yapar..Ne günlere kaldık ah vah tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?