bu kayinvalidelikten once, fitratla alakali diye dusunuyorum.. mesela benim eski kayinvalide gorumce olarak da bela, komsu olarak da, musteri olarak da, kaynana olarak da.. cunku karakteri bu..6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu
yeni bosanmis, sanirim kv sorunu.. forumdaki kaynanalara soruyor sanirim, neden cocugunuzun esine kotu davraniyorsunuz diye..Konuyu 3 kere okudum ama anlayamadım
Hakkınızda hayırlısı
kime kızıyorsunki.?yazını pek anlayamadım..
6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu
Benim (ex) kaynanama sorsan şöyle der:
Aa ben napirem ki, siz mutlu olun yeter. Ben hiç karişmirem.
Kendi yaptığını kendi görmüyor mu yoksa görüyor numara mı yapıyor, ben çözemedim. Hepsi ruh hastası bu tiplerin işte :))) Bıraktım kendi hallerine.
herhalde bize kızmış ondan bu şekilde cezalandırıyor hepimizi
evet gerçekten ben de öyle anladım..biz neyaptık ki..suçumuz neyse düzeltelim..bizler eşini tanımıyoruz ki..kötülük yapalım..
Yok yok Kars'lı :) Azeri kökenlierzurumlumuydu kendisi (ex kv)??
Yok yok Kars'lı :) Azeri kökenli
aynı sayılır erzurum kars, aynı kültür hemen hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?