• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve tekrar bekarım

Konuyu 3 kere okudum ama anlayamadım:KK51:
Hakkınızda hayırlısı

6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu
bu kayinvalidelikten once, fitratla alakali diye dusunuyorum.. mesela benim eski kayinvalide gorumce olarak da bela, komsu olarak da, musteri olarak da, kaynana olarak da.. cunku karakteri bu..

mamamınımamınımamını microfon show..:KK47::KK47: bu nasıl yazıdır yarabbim kendi kendime virgülünü parantezini koyayım dedim yok anacım o da olmadı yazar ne demek istemiş?

Benim (ex) kaynanama sorsan şöyle der:
Aa ben napirem ki, siz mutlu olun yeter. Ben hiç karişmirem.

Kendi yaptığını kendi görmüyor mu yoksa görüyor numara mı yapıyor, ben çözemedim. Hepsi ruh hastası bu tiplerin işte :))) Bıraktım kendi hallerine.

alcak verceğiniz yoksa eski defterleri düşünmenin anlamı yok üstüne burdan yorum yapsalar ne olur yapmasalar herkes kendi ailesini bilir.

6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu

yanlış anlamayın lütfen ama bengerçekten yazdığınızdan birşey anlamadım :110:

Benim (ex) kaynanama sorsan şöyle der:
Aa ben napirem ki, siz mutlu olun yeter. Ben hiç karişmirem.

Kendi yaptığını kendi görmüyor mu yoksa görüyor numara mı yapıyor, ben çözemedim. Hepsi ruh hastası bu tiplerin işte :))) Bıraktım kendi hallerine.

erzurumlumuydu kendisi (ex kv):KK45::KK45:??

geçmiş olsun.
lakin geçmişe takılı kalmayın derim.
eski eşinizin annesi
eski kayınvalideniz oluyor.

Back
X