- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Batsinbudunya
Nasıl yapmıyor yahu hakkını ara gerekli mercilere git pes etmeYapmiyor iste kadin. Bi kac kisiyi soktu ise. Suan 3000 tl maas aliyorlar bu haksizlik yaptigi ama elden bisey gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapmıyor yahu hakkını ara gerekli mercilere git pes etmeYapmiyor iste kadin. Bi kac kisiyi soktu ise. Suan 3000 tl maas aliyorlar bu haksizlik yaptigi ama elden bisey gelmiyor
Bursa ve izmir pilot bölgeymiş. Uzun zamandır orda uygulanıyormuş. Şimdi diğer tüm illerde başlamış. Nereye başvurulur onu da bilmiyorum. Bi bulunduğun yerin sosyal hizmetleri, kaymakamlığını araştır. Bu tür yardımlardan ordan çıkar genelde. Ben de araştırcam bi bilgiye ulaşırsam paylaşcam seninle.
Yalnız bu olay kadını çalışmaya teşvik etmek amacıyla yapıldığı için önce iş bulman şart.. Ki ben çalışıyorum ama bebeğime bakacak kimsem yok diyebilesin
kadina sorma ozaman cocuk esirgeme aile ve sosyal guvenlik bakanligina bagli orayi ara durumunu anlat. 183 telefon numarasi. oradan sana daha ayrintili bilgi verirler. bak az cok akilli kizsin. belliki yapayalnizsin. me yurt musdurun ne de bi baskasiarkanda degil al devleti arkana. daha guclusu yok akilli davran
ya ugrasmak istemiyor demek ki . bak canim seni bu sekilde ise alan ya sigortani yapmaz ya da yok pahasina calistirir. devlet sana bu imkani vermis. memur olabilirsin pasalar gibi. akilli davran. ne o oyle ya evlenir ya okur. liseyi bitirdin degil mi?Biz ya evlendiririz yada okuturuz ise sokma imkanimiz yok demis yengeme. Ama 4 5 kisiyi soktu
Nasıl yapmıyor yahu hakkını ara gerekli mercilere git pes etme
ya ugrasmak istemiyor demek ki . bak canim seni bu sekilde ise alan ya sigortani yapmaz ya da yok pahasina calistirir. devlet sana bu imkani vermis. memur olabilirsin pasalar gibi. akilli davran. ne o oyle ya evlenir ya okur. liseyi bitirdin degil mi?
BIMER Eyaz ozaman. durumunu anlat herkesin basindan savdigini calismak istedigini anlat.
ya bu devlet seni atamaz anladin mi sen devletin ciocugusun. sacmaliga bak.
Hayir hayir pes etme asil guc sana simdi lazim senin umudunu kirmişlar ondan bu ruh halindesin.bir iki yıl sonra hersey daha guzel olabilir sen cabala ugras sonra tevekkul et.Pes etmek degil de gucum yok gercekten
Hayir hayir pes etme asil guc sana simdi lazim senin umudunu kirmişlar ondan bu ruh halindesin.bir iki yıl sonra hersey daha guzel olabilir sen cabala ugras sonra tevekkul et.
Tamam siginma evine gidin diye yonlendirmelerinde problem yok zaten. O kisi sana su an icin en kestirme yolu sunmus sonucta evde siddet var, bebegin var vs... Sen tekrar arayip yetistirme yurdunda buyudugunu memurluk hakkini kullanmak istedigini, yurt mudurunun gerekli yonlendirmeyi yapmadigini, yurtta yetismis biri olarak nasil bir yol izlemen gerektigini soracaksin. Siginma evine de yine git. Memuriyet icin orada ugrasirsin.Aradim ama bi sonuc alamadim 183 153 e yonlendirdi orayla konustum sadece siginma evine gidin dedi
Diğer bütün konularında yazmıştık memur olmak için dilekçe ver yaşadığın şehirdeki il müdürlüğüne bu hakkını sonuna kadar kullan.Selam kizlar. Biliyorum bu ara cok konu actim ama konusacak birilerine o kadar cok ihtiyacim var ki anlatamam. Arkamda destek olan dayim yengem yengemin kizi var ya gerci dayimin dusuncesini bilmiyorum ama diger ikisi sabret demeye basladi. Teyzem zaten Allah lik. Yurt muduru falan konusurken teyzeme sordular batsinbudunya ya bakabilecek misiniz diye (sanki ben milletin evinde kalip herkesten para dilenicem) o da elimizden geldigi kadar bakariz demisti. Mudur de Allah icin soyle a. hanim dedi teyzem de ne dedi biliyor musunuz batsinbudunya burada diye oyle soyledim dedi. Simdi teyzemin damadi kaza gecirdi evde. Teyzemi aradim dun niye boyle soyledin arkamda olmayacak misin dedim suan olamam dedi. Sadece teyzemin oglu destek veriyor bana suan. Herkes bir bir cekildi arkamdan. O kadar caresiz kaldim ki. 10 gun oldu bu arada eve geleli ama hala konusmuyoruz ayri yataklarda yatiyoruz zaten. Bu saatten sonra da benim icin hersey bitti ama nasil yapicam. 18 aylik bi kizim var. Dun 2 tane krese sordum alamayiz cok kucuk dediler ve 750 tl istiyorlar. Is yok guc yok para yok bi tane evladim var. Ben ne yapicam kizlar. Siginma evine gitsem disari cikmama izin vermezler islerimi halledemem. Diger yandan kimse beni istemiyor. Dayagimi kufurumu yiyip oturmali miyim bu evde mutsuz mutsuz. Memur olma sansim oldugunu da hic sanmiyorum. Rabbim kimsenin basina vermesin. Rabbim anne ve babalarinizi basinizdan eksik etmesin. Annem olsaydi simdi 1 dk dusunmezdim.
Arkadaslar yazmis iste il mudurlugune gidip memuriyet hakkini kullanmak istedigine dair dilekce verdin mi?Diğer bütün konularında yazmıştık memur olmak için dilekçe ver yaşadığın şehirdeki il müdürlüğüne bu hakkını sonuna kadar kullan.
o kadın yapmayacak zaten aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvur bunun için yaşadığın yerde il müdürlüğüne dilekçe ver ankara da isen hele daha iyi senin için direk git.Yapmiyor iste kadin. Bi kac kisiyi soktu ise. Suan 3000 tl maas aliyorlar bu haksizlik yaptigi ama elden bisey gelmiyor
Allah var unutma.ve sana emanet edilen bir yavrun var.yalniz değilsin yeni umutların olsun.Haklisin canim. Umudumu yitirdiler resmen. Arkamda kimse yok yapayanliz kaldim
Arkadaslar yazmis iste il mudurlugune gidip memuriyet hakkini kullanmak istedigine dair dilekce verdin mi?