- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
Allah var unutma.ve sana emanet edilen bir yavrun var.yalniz değilsin yeni umutların olsun.
Amin canim insallah sagolasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah var unutma.ve sana emanet edilen bir yavrun var.yalniz değilsin yeni umutların olsun.
avukatla konuştun mu hiç?
Çocuk Gelişimi mezunuysan bi kreste çalışıp çocuğunu da o krese verebilirsin.. teyzene maddi yük olmazsan cocuga da bakmayacak ise Hayır demez belki..
Canım konularını yakından biliyorumIs ve kres arastirmak acisindan
iyi de yurttan kaçarak evlenmişti bildiğim kadarıyla. memurluk hakkı devam ediyor mu?
konu sahibi :eğer reşit olana dek yani 18 yaşını doldurana dek yurtta kaldıysan kesinlikle sınavsız memur olabiliyorsun sen.nisan ayında e-devlet üzerinden açılan kadrolara başvurulabılıyo yanlış hatırlamıyorsam.sen bulunduğun ilde ki sosyal hizmetlere git durumunu anlat belgelerini götür .yurttta kaldığına dair diploma kimliğin vb. gibi.sonra ptt den e- devlet şifresi al .e devlet uzerınden başvuru yapacaksın çünkü memurluğa lise mezunu olsan bile hizmetli tezmizlik gibi kadrolara bile başvur.çünkü memur maaşı her halukarda yüksektir geçimini sağlar senin.emeklililık hakkın sağlık hakkın olur.Allah yardımcın olsun
Birine bel bağlayarak olacak iş değil .
Yardım alacaksanız devletten yarım alacaksınız
Arayın 183 ü anlatın durumu bakın bakalım size nasıl destek çıkabiliyorlar .
183 size iş eğitimi , kalacak yer , boşanma , çocuk için kreş konusunda da yardımcı olur .
Allah yardımcınız olsun ...
Arastiriyorum canim. Is konusunda birsey yok daha memurluk icin falan arastiricam basvurcam ama kres 18 aylik kizimi almiyor ve 750 tl istiyorCanım konularını yakından biliyorum
İş ve kreş olayını o evdeyken bulsan öyle çıksan o evden
Yok canim kacarak evlenmedim
Estagfurullah canim ozur dilenecek bisey yoko zaman başka bi konu sahibi ile karıştırdım, özür dilerim.
Canım aklıma şey geldi evde çocuk baksan kocan gelmeden gelip alırlarArastiriyorum canim. Is konusunda birsey yok daha memurluk icin falan arastiricam basvurcam ama kres 18 aylik kizimi almiyor ve 750 tl istiyor
Canım aklıma şey geldi evde çocuk baksan kocan gelmeden gelip alırlar
Hem çocuğuna bakmış olursun hem birikim yapmış olursun