Ve yine hata yaptim... Eve donmek zorunda kaldim.

Bu ilk hakaretimi sanki! Şuan bu evde beni bağlayan tek şey oğlumun mutlu olmasi. Ama o da nereye kadar beni burada tutabilir. Curuyorum resmen. Eve döndük diye o kadar mutlu ki. Sadece oglumun annesi olarak döndüm,o pislige es olarak değil. Suç duyurusunda bulunmak için elimde delil olmasi lazim değil mi? Herşey yine en bastan başlıyor: (

Yapmayin lutfen ya.
Ben oyle cok sikildim ki cocuklarin bahane olarak kullanilmasindan..
Simdi cocugunuz o babayla mutlu mu olacak, buna inaniyor musunuz?

Ben asil beni cocugumla tehdit eden adama donmezdim madem cocugum icinse.
Cunku bugun cocugumu bana tehdit olarak kullanan yarin gozden de cikarabilir.

Keske daha gecerli tehditlere boyun egmis olsaydiniz.
Cocugu kacirmak, iliskinizden bahsetmek vs. cok guclu tehditler mi ki?
Bence degil.

Neyse, Allah yardimciniz olsun.

Bu ilk hakaretimi sanki! Şuan bu evde beni bağlayan tek şey oğlumun mutlu olmasi. Ama o da nereye kadar beni burada tutabilir. Curuyorum resmen. Eve döndük diye o kadar mutlu ki. Sadece oglumun annesi olarak döndüm,o pislige es olarak değil. Suç duyurusunda bulunmak için elimde delil olmasi lazim değil mi? Herşey yine en bastan başlıyor: (

Sizi çocuğunuzla tehdit eden o çocugu ne kadar seviyordur ve
o çocuğa manevi olarak ne verebilir ki
Siz ilk adımları atın o adam zaten size delilleri kendi elleriyle sunar davranışlarından belli

Birincisi çocuğunu kaciramaz ikincisi söyledikleri şeylere de yalan söylüyor dersin .
Bu tehditlere boyun eğme .

Havlayan köpek ısırmaz derler. Çocuğum için katlanıyorum diyorsunuz, o çocuk öyle huzursuz bir ortamda büyüdüğünde, ilk suçlayacağı yine siz olacaksınız. Beni böyle bir baba ile yaşatmaya mahkum ettiğin için, sen suçlusun diyecek size. Gerçekler acıdır arkadaşım.

Yaklk 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
Mahremini gözler önğne sermekten çekinmeyen bir adamdan sizde çekinmeyin. Hele böyle tehditlere neden pabuç bırakıyorsunuz. Zaten evlenmişsiniz. Evlenmeden önce olur böyle şeyler demek zavallı kocanız tehdit edecek başka malzeme bulamamış

O an evet öyle bir an telasla bildiğiniz oltaya geldim. Diyorum ya hata hata. Cocugum için cekiyorum demiyorum asla yada bunun altina siginmiyorum. Dediğiniz herşeyi hakediyorum ne aptal bir insanım.

O an evet öyle bir an telasla bildiğiniz oltaya geldim. Diyorum ya hata hata. Cocugum için cekiyorum demiyorum asla yada bunun altina siginmiyorum. Dediğiniz herşeyi hakediyorum ne aptal bir insanım.
Eee şimdi neden çıkıp gitmiyorsunuz?

Ailene mi anlatacakmis bırak anlatsın sen de evlenmeden önce bana saldırmaya kalktı zor kurtuldum evlilikten vazgeçtim beni eğer onjnla evlenmezsem sizi ve beni öldürmekle tehdit etti mecbur kaldım evlendim kurtarın beni bu adamdan diye yalvar ailene görsün bakalım nasıl oluyo

Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
Yuh çok karakterszmiş.. amaa nereye kadar...

Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
doneceginiz varmis gibi geldi bana.yada baska bi mecburiuet. yorumlari okumadim eklediginiz bisey varmi bilmiyrm ama tehditler sacma. zaten evlenmissinz anlatsin ailenize

Çok alemsiniz karı-koca.

Evlenmişsin evlilik öncesini anlatsa neolur?

Sanki eşinden önce sevgilin başkaydıda o tehdit ediyo gibi olmuş.

Karakola gidip şikayetçi olabilirdin.

Salak mı o be
Ya oyle bı kaos ortamında kimse kocanızın laflarını sallamaz varsın desın sızde bna tecavuz ettıde evlendım dersınız

Evlilik oncesi yasadiginiz yakinlasmalari anlatmakla tehdit de nedir yahu adama bak utanmasa irzima gecti kiziniz diye aileni arayacak yuzsuz

tüm yorumları okumadığım için soruyorum direk.
neden ayrılmıyorsunuz çocuğunuzu kaçırmakla tehdit ettiği için mi?
ailenize geçmişinizle ilgili açıklamalar yapacağı için mi_?
ayrılmayı yediremiyor kendine iftira atıyor dersiniz..
çocuğu kaçırmak kolay değil zaten... sizde şikayetçi olun bu tehditleri için..
çocuk küçükse zaten mahkeme size verecektir.
Aileniz ne diyor ?

Bunlar geri donmen icin sebep degil...

Calisiyorum mesleğim var ekonomik sorunum da yok yani. Ailem evlenmiş olsakta bu konular uzerinde durup uzulecektir. Bende ayni şeyi soruyorum kendime! Nasil bir insanla yola cikmisim nasıl büyük bir hata yapmisim. O şekilde tehdit edince ne yapacagimi bilemedim. Yine büyük bir aptallik yaptim ve döndüm. Simdi bu evden tekrar nasil cikacagim. Madem ailem onun ne olduğunu anlamis o zaman benimde ne olduğumu anlayacakmis!
Sen neymissinki yahu?neyi anlayacaklarmis bu nasil mantik?varsa korktugun biseyin o acmadan anlatsaydin ailene bu sekilde nereye kadar devam edeceksin?

Ispatlayamaz ki canım istedigi kadar debelensin. Tek sorun buysa hic korkmana gerek yok ailen sana mi inanacak o terbiyesize mi inanacak.

Annenle konuşup seni nelerle tehdit ettiğini anlatsan, en iyi yolu o gösterir sana

Back
X