Ve yine hata yaptim... Eve donmek zorunda kaldim.

Bi arkadaşımın kocası dövüyordu kızı. Arkadaşım boşanmal istedi ailesinin yanına döndü, peşinden kocası geldi. Kızın babasına demişki " kızın ben evlendiğimde bakire bile değildi ben yine de aldım karım yaptım" falan. Babası demişki " p... Almasaydın o zaman şimdi mi erkekliğin tuttu " demişti. Sonrada boşandılar. Bu öküz adamlardan korkmayın artık. Fi tarihinde olan olaylardan kime ne artık.

Sizin yakınlaşmanız TT değil artık mal heralde koca , evlenmişsin bitmiş neyin davası bu

Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
Kocanizin sizi kotulemek icin efkeklerin her zaman yatigi sey gibi karalamaya calistigini soylerseniz kimse ona inanmaz herkes size inanir. Zaten evlenmissiniz de. Kimse ustunde durmaz. Inkar edin gitsin. Bunun icin o adama katlanmaya devam etmeyin.

Her ne kadar çocuğu kacirmasi mümkün değil desenizde yapar bilirim. İki karakterli biri ve bu iki karakter birbiriyle fena halde zit. Çocuğu kacirana kadar canavarlasir.kacirdiktan sonrada oturup ağlar ben niye çocuğumu annesinden ayirdim diye. Böyle tuhaf biri. Dönesim falan yoktu... Yarin gidip acalim davayi dediğimde bu tehditler ile karsi karsiya kaldim. Evet evlilik öncesi olmuş bitmiş ama babam ve kardeşim ne yazikki öyle çok sakin insanlar değiller,bu pislik onlara karsi böyle birşey dile getirdiğinde olaylar pekte güzel gelişmez ve ne olursa olsun oğlumun babası ile aralarina boyle birşey girsin istemem. Belki size saçma gelecek bu düşünce ama ne yazikki durum bu. Simdi başka bir şekilde bu adamdan kurtulmam lazim.

Bi arkadaşımın kocası dövüyordu kızı. Arkadaşım boşanmal istedi ailesinin yanına döndü, peşinden kocası geldi. Kızın babasına demişki " kızın ben evlendiğimde bakire bile değildi ben yine de aldım karım yaptım" falan. Babası demişki " p...
Almasaydın o zaman şimdi mi erkekliğin tuttu " demişti. Sonrada boşandılar. Bu öküz adamlardan korkmayın artık. Fi tarihinde olan olaylardan kime ne artık.

Arkadaşıma da boşanırken kocası iftira attı beni aldatıyor diye. Abisine telefon edip kardeşin beni aldatıyor demiş. Abisi de sen o zaman g.vat olmuşsun, boşa gitsin p...venk demiş.:KK70:

Bi arkadaşımın kocası dövüyordu kızı. Arkadaşım boşanmal istedi ailesinin yanına döndü, peşinden kocası geldi. Kızın babasına demişki " kızın ben evlendiğimde bakire bile değildi ben yine de aldım karım yaptım" falan. Babası demişki " p... Almasaydın o zaman şimdi mi erkekliğin tuttu " demişti. Sonrada boşandılar. Bu öküz adamlardan korkmayın artık. Fi tarihinde olan olaylardan kime ne artık.
amcam kavanoz gibi kapağı oturtmuş helal olsun :D

Çocuğu kaçıramaz. Dağ başı mı burası.
Ek olarak, evlilikten önce yaşadıklarınızı evlendikten sonra katlayarak yaşamışsınız. Kocanız olmuş adam.
Boşuna korkmuşsunuz.

İlk defa bir kocanın, evlenmeden önce yakınlaştıkları için karısını tehdit ettiğini görüyorum:KK57: 1 yaşıma daha girdim
Var öyle cinsler. Ben bi dosyada adamın evlenmeden önce eşiyle otelde buluştuklarına dair kayıtları delil olarak sunduğunu gördüm ya :/

Anlatsaymis ne olurdu sanki. Simdi iyi mi oldu. Boyle bi pislikle sirf tehdidine boyun egerek omur boyu nasil yasayacaksin. Asla donmezdim ben.

Git kurtul o evden. Aklin yok mu senin. Sirf eve donmek icin iftira atiyor derdin... camur at izi kalsin yapiyor derdin annene. Madem utaniyorsan. Cocuk icinde polise basvuracaktin.

Ya burayi okudukca erkek cinsinden tiksinir oldum. Sanki dunya onlarin etrafinda donuyor. Yazik kadinlarimiza.

O an paniklemissiniz kim olsa paniklerdi.Ama suan saglikli dusunun bi sakinlesin.Siz zaten evlisiniz aileniz cok cok size kizar iki hakaret eder belki en fazla sonra kapanir gider ama siz bu insanla devam ettiginiz surece psikolojiniz mahvolacak.Her kavgada sizi boyle mi tehtit edecek.Bence telefonunu falan iyice kurcalayin,flash bellege bakin eger elinde foto,seskaydi falan varsa silin.Cdleri falan iyice kurcalayin sonrada bosanin

Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...

Tehditte sınır yok. Kaçırması çok mümkün değil... bunu ciddiye almayın. Niçin herkes bunu söyler anlamam.
Evlenmişsiniz zaten, evlilik öncesi yakınlaşmadan kime ne????? anormallik bunun neresinde?
eğer kesin bitirmeyi düşünüyorsanız, boşanma için gerekli adımları atın; atın ama onun dikkatini çekmeden ve sakin sakin bunu yapın, kışkırtmayın! Acizane...

Olmuyorsa olmuyordur değil mi... Sebep her ne olursa olsun... Hata olduğunu bile bile döndüm tehditleri yüzünden... Niye kandım neden döndüm! Şimdi farkeden ne ? Yine aynı noktaya geldik tabi ki. Şuan hala evdeyim ama tehditler yine havada uçuyor. Bu boşanma kanlı bıçaklı olacakmış,ya babam kardeşim bunu vuracakmış yada onlardan biri bunu öldürecekmiş.Çocuğu kaçıracakmış,devlet memuru da değilmiş nasıl olsa,alır götürürmüş.Ben alıp gidersem polisle kapıya gelirmiş.Okuldan kaçırırmış. Boşanmazmış,3 yıl sürermiş en az. ailem memlekete gidecek,ben burada yalnız kalacakmışım kanserden ölecekmişim yada fıttıra fıttıra kafayı yiyip kendimi atacakmışım bir yerden! Tayin de isteyemezmişim! vs vs vs delirmek üzereyim.Dediği olacak gerçekten! Bu aşamalardan geçen var mı? gerçekten bunları yapabilir mi hakkı var mı? oğlum bir yandan çok huysuz oldu,sürekli ağlıyor.Dediğini yapar kaçırırsa yada kanlı bıçaklı olursak daha kötü etkilenecek... Ne yapacağım ben...

Olmuyorsa olmuyordur değil mi... Sebep her ne olursa olsun... Hata olduğunu bile bile döndüm tehditleri yüzünden... Niye kandım neden döndüm! Şimdi farkeden ne ? Yine aynı noktaya geldik tabi ki. Şuan hala evdeyim ama tehditler yine havada uçuyor. Bu boşanma kanlı bıçaklı olacakmış,ya babam kardeşim bunu vuracakmış yada onlardan biri bunu öldürecekmiş.Çocuğu kaçıracakmış,devlet memuru da değilmiş nasıl olsa,alır götürürmüş.Ben alıp gidersem polisle kapıya gelirmiş.Okuldan kaçırırmış. Boşanmazmış,3 yıl sürermiş en az. ailem memlekete gidecek,ben burada yalnız kalacakmışım kanserden ölecekmişim yada fıttıra fıttıra kafayı yiyip kendimi atacakmışım bir yerden! Tayin de isteyemezmişim! vs vs vs delirmek üzereyim.Dediği olacak gerçekten! Bu aşamalardan geçen var mı? gerçekten bunları yapabilir mi hakkı var mı? oğlum bir yandan çok huysuz oldu,sürekli ağlıyor.Dediğini yapar kaçırırsa yada kanlı bıçaklı olursak daha kötü etkilenecek... Ne yapacağım ben...

Bir b.k yiyemez korkmayın. Hırsından saçmalıyor. Boşandıktan sonra yakanızdan düşer yeni kadın bulur merak etmeyin.

Şu tehditleri neyse ailene kendin söyle de elinde patlasın.
Olmadığını bir kez daha gördün.
Şimdi cesaret edip kurtulma zamanı.
Hiç bir şey yapamaz.
Sen ona izin vermedikçe.
İyi bir avukat bul ve kim kafayı yiyor göster şuna.

Back
X