Ve yine hata yaptim... Eve donmek zorunda kaldim.

Aman bos ver hicbir sey yapamaz, diyemiyorum. Goruyoruz erkeklerin ne kadar vahsilestiklerini , eslerine neler yapabildiklerini. Esini en iyi sen bilirsin, tehditleri oylesine bir goz korkutma midir yoksa gercekten yapacak kadar gozu kara midir? Eger oyleyse polise basvurmaktan, ettigi tehditleri kayit altina almaktan baska caren yok. Allah korusun seni ve cocugunu

Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...
dönesin varmıs senin.. iftira atıyor derdin olur biterdi. kaldı ki öyle şeyler yaşanmasa bile iftira atabilirdi
olmayacak şey değildi yani.
hakkında hayırlısı olsun

Yaklasik 25 gündür annemlerdeydim oglumla. Koca kişisi pişman oldu,yalvardi yakardi bakti olmuyor bu defa çocuğumu kacirmakla ve evlilik öncesi yasadigimiz bazi yakinlasmalari aileme anlatmakla tehdit etti. Sonuç olarak döndüm. Nefret ediyorum bu pislikten. Ne yapacagimi bilmiyorum... Mutsuzum... Bir şekilde lanet olasi bu evliliğin bitmesi lazim. Ama nasil...

anlatsın nolacak, zaten evlenmişsin artık, olan olmuş biten bitmiş arada nikah kıyılmış çocuk yapılmış , bunun için nefret ettiğin adama geri dönülür mü hiç?

Evet tekrar tekrar bunları yaşamak istemiş canım... Tehdit,şiddet,hakaret vs. Akıl işi mi? Oğlumun baskısı,bu pisliğin tehditleri üst üste geldi ve ben yine ne yazık ki bu durumdayım... Kimse yüzüne bir bardak soğuk su yemek için dönmek istemez değil mi yada delirmek için? Deliresim varmış sanırım:S

Back
X