Vebal almadım değil mi?

Vebal derken söylemeseniz hata ederdiniz ama 17 yaşındaki çocuklada iyice bir konuşulması gerekiyor,anlayışlı bir dille sakince..sonuçta o daha çocuk...

Daha önceden duymuştum. Hem de öğretmen orta okul öğrencisini istismar etmişti. Kuzenimin öğretmenlik yaptığı bir okulda olmuştu. Eşi de avukat olduğu için çocuğun ailesi kuzenimin eşi ile görüşmüşler miydi ne. Olay sonra ne oldu bilmiyorum. Bizim de yaşımız çok gençti yanımızda çok anlatılmamıştı. Üstü kapalı anlatılmıştı.
Evet malesef öğretmenlerde de var böyle vakalar. Tacizinin erkeği kadını olmaz. Çocuklara uzanan elleri kırmak lazım. Güzel bir ders verilmesi lazım.
Benim oğlum ve kızım var ikisini de aynı oranda korumaya çalışıyorum. Erkek çocuklar da güvende değil.

Çocuğun anne ve babasına söylemekle iyi yapmışsınız hanımefendi. Kadının yaptığı resmen tacize giriyor. Yaşı, cinsiyeti dahil etmiyorum bile.
Çocuğu düpedüz istemediği bir şeye zorlamış.
Enişteniz de yeni eleman seçerken umarım getiriye değil de, bu kez kişiliğe bakar.
İçiniz rahat olsun.

Siz sebep olmamışsınız, kadın kendi kendini yakmış.
Ayrıca kaybettiği tek şey işi olduysa yatıp kalkıp dua etsin, ben olsam polise de şikayet ederdim.

yani mesajlaşıyorlarsa tek suçlu kız olamaz herhalde. klasik zavallı erkek, şirret kadın konumuna getirmişsiniz olayı.
30yasinda kadin 17 sinde erkek cocuk.
Sen suan subyanciyi savunuyorsun farkinda misin? Sadece erkekler cinsel sapkin değil su hayatta. Ayrimcilik yapma

Canım yegenim ona kısa kısa hatta cogu zaman cvp bile vermemiş ama o cocuga bir kere ver toprak olmasın demiş. Bu kelimeyi ben daha önce cok duydum. Birlikte olalım şeyimiz toprak olup gitmesin anlamına geliyor diye düşünüyorum
Bu cümleyi ilk kez duydum ne demek yani ne mana diye çözememiştim aydınlattığınız için teşekkür ederim 🙈 Vay be ne laflar var ben şok.. edepsiz Kadın çocuğu taciz ediyormuş resmen yaaa.. Polise verilmeli bence...

Enistenizin esi yani ablaniz nerede siz hesap sorarken? Evet enisteniz hemen isten cikakartir ben sahsen ikna oldum :) ya bu kadar saf olmayin ya biraz gozunuzu acin. Kiza zaten bu yuzu veren eniste. Siz hala vebal almadim dimi derdindesiniz.
Kız enişte ile degil yeğenle o sekilde konusmus, reşit bile olmayan bir cocukla yani :/

Bana konu hiç inandirici gelmedi. Yok 30 yasindaki kadin patronun 17 yasindaki ogluna asilacak. Sonra bu cocuk af edersin salak olup bu tür sohbetleri halasi ile paylascak, bisey yokmus gibi. Nerde görüldü bir ergenin hemen telefonunu vermesi?

Ha bu arada gece 12.30te yegenin yaninda ne isin var? Yeni yasalar gelmedimi daha?

Ve son olarak bu tacizdir. Sadece isten atmak ile olmaz, sikayet olunmasi lazim. O kadin ceza almasi lazim. Bügün yegen ise, yarin baska birine yapar bunu.
Gercekten neredeyse her konuda bu inandirici degil yazmanizdan ben sıkıldim artik.
Yasalar degil yasaklar onlar.
Yasaklar cuma başlayacak.
Sanki kadina yapan ceza aliyorda erkege yapan ceza alacak
Konuya inanmiyorsunuz ama gidip sikayetci olunca ceza alincagina inaniyorsnuz. Bence bir gozden gecirin yalan gercek alginizi.

iyi yapmışsın ne hadsizlik yani. Ne hakla mesaj atıyor öyle gevşek gevşek. Sen üzerine düşeni yapmışsın gerisi artık eniştenin bileceği bişey

Çok doğru bir şey yapmışsınız biri çocuk biri kocaman kadın,abla-kardeş tarzı bir ilişkiyede benzemiyor mesajlaşma içeriği,benimde erkek yeğenim var ve böyle bir şeye tanık olsam bende aynısını yapardım.

Çok doğru bir şey yapmışsınız biri çocuk biri kocaman kadın,abla-kardeş tarzı bir ilişkiyede benzemiyor mesajlaşma içeriği,benimde erkek yeğenim var ve böyle bir şeye tanık olsam bende aynısını yapardım.
Hayır abla kardeşlik bişey görmedim. Yani gecenin Bi yarısı 17 yasındaki cocuga mesaj atmak nedir. Herşeyi ben yanlış anladım diyelim ben gece 12.30 da en yakın kız arkadasıma bile mesaj atmaya cekinirim. Cok düşündüm ben mi yanlış anladım diye ama sonra bunu düşününce rahatlıyorum. Eniştemle konuştum bu arada cıkışını vermiş ve sormuş bu mesajları. Yok bilgisayar için vercen mi çöp olmasın dedm demiş. Yok kırılmıştı bana o yüzden barış ne istersen yaparım dedm demiş... Açıklama yapmış bir sürü ama eniştem cıkarmış yine. Mide bulandı bir kere. Dediğim gibi herşey tamam olsa bile o saatte yazması normal değil ki ben insanların günahını almaya gerçekten korkan bir insanım... Sizin alıntınızdan da arkadaslara da cevap vermiş olayım tşk ederim arkadaslar

Gercekten neredeyse her konuda bu inandirici degil yazmanizdan ben sıkıldim artik.
Yasalar degil yasaklar onlar.
Yasaklar cuma başlayacak.
Sanki kadina yapan ceza aliyorda erkege yapan ceza alacak
Konuya inanmiyorsunuz ama gidip sikayetci olunca ceza alincagina inaniyorsnuz. Bence bir gozden gecirin yalan gercek alginizi.
Ceza almicak diye sikayet edilmesinmi? Söz konusu 17 yasindaki kiz olsa burasi cadi kazani olurdu. Sanki kiza karsi taciz, oglana karsi tacizden daha kötü.

Hadi adalete güvenmiyorsun, taciz etmis bir kadinin "işinden ettim" diye üzülmek nedir ya! Daha fazlasini hak ediyor!!

Ha bide söyleyim, konu sahibin bir önceki konusu, arkadasi üzerineydi. Sevgilisi ona para verip kendisk su almak zorunda oldugu icin trip atmisti. Enteresan konulari var yani konu sahibin...

Ceza almicak diye sikayet edilmesinmi? Söz konusu 17 yasindaki kiz olsa burasi cadi kazani olurdu. Sanki kiza karsi taciz, oglana karsi tacizden daha kötü.

Hadi adalete güvenmiyorsun, taciz etmis bir kadinin "işinden ettim" diye üzülmek nedir ya! Daha fazlasini hak ediyor!!

Ha bide söyleyim, konu sahibin bir önceki konusu, arkadasi üzerineydi. Sevgilisi ona para verip kendisk su almak zorunda oldugu icin trip atmisti. Enteresan konulari var yani konu sahibin...
Konulari enterasan mi bilmem ama sizin sürekli inandirici değil dediginiz bir gerçek. Adminlerde boyle demeyin inandirici degilse cevap yazmak zorunda degilsinz diyor. Insanlar bu sekilde surekli zan altinda kaliyor sonra konu kayniyor.

Ben sikayet edilmesin demedm carpitmayin söylediğimi. Ne demek istediğim açıkça ortada
Üzülmek sacma ve yersiz, evet.
Ben daha da fazlasi icin ugrasirdim.

Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireyim. Benim eniştem iş adamı, yanında bir kız çalışıyor. Çay, temizlik felan işleri yapıyor. Dün ben ablamlarda idim. Gece 12. 30 civarıydı. Yeğenimle film izliyoruz beraber. Bu arada yeğenim 17 yasında. Gece Bir baktım ona Bi mesaj geldi. Bende kim dedim sekreter kız dedi. Bende bu saatte ne diyor sana diye sorunca yeğenim ekranı gösterdi. "Napıosn yawrum" yazmış. Benim gözlerim bir açıldı... Bu arada kız 25_30 yaş arası. Neyse işte şey yapmiyim dedim. Sonra dedim ki ver bakalım ne konusmuşsunuz diye. Oda verdi hemen. İşte kız buna şöyle şeyler yazmış. " y küs müyüz neden cevağ vermiyorsun, y benimle barışırsan ne istersen yaparım. Y gel beraber yemek yiyelim. Y aç aç antrenmana gitme, y bana vercen mi toprak olmasın... Bunu görünce zaten beynim yandı. Bu arada yeğenim ara sıra büroya gidiyor, okul olmadığı için orda takılıyor. Neyse sabah oldu hemen enişteme söyledim. Eniştem de onu işten çıkaracağını söyledi. Daha önce hiç böyle bişeye sebep olmadım. İçim kötü oldu. Sizce dogru mu yaptım.
17 yasındakı yıgenının hiç sucu yok yanı .

Gerekeni yapmışsınız bence. Kadının seviye yerlerde, leş bir kişilik belli. Eniştenin çıkarması iyi olmuş.

Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireyim. Benim eniştem iş adamı, yanında bir kız çalışıyor. Çay, temizlik felan işleri yapıyor. Dün ben ablamlarda idim. Gece 12. 30 civarıydı. Yeğenimle film izliyoruz beraber. Bu arada yeğenim 17 yasında. Gece Bir baktım ona Bi mesaj geldi. Bende kim dedim sekreter kız dedi. Bende bu saatte ne diyor sana diye sorunca yeğenim ekranı gösterdi. "Napıosn yawrum" yazmış. Benim gözlerim bir açıldı... Bu arada kız 25_30 yaş arası. Neyse işte şey yapmiyim dedim. Sonra dedim ki ver bakalım ne konusmuşsunuz diye. Oda verdi hemen. İşte kız buna şöyle şeyler yazmış. " y küs müyüz neden cevağ vermiyorsun, y benimle barışırsan ne istersen yaparım. Y gel beraber yemek yiyelim. Y aç aç antrenmana gitme, y bana vercen mi toprak olmasın... Bunu görünce zaten beynim yandı. Bu arada yeğenim ara sıra büroya gidiyor, okul olmadığı için orda takılıyor. Neyse sabah oldu hemen enişteme söyledim. Eniştem de onu işten çıkaracağını söyledi. Daha önce hiç böyle bişeye sebep olmadım. İçim kötü oldu. Sizce dogru mu yaptım.
Yorumlar beni dehşete düşürdü. Çocuk 17 yaşında. Yasalara göre de dünya sağlık örgütüne göre de tıbben de çocuk. Erkek de olsa çocuk! Kadının yaptığı sadece o.luk değil. Suç! İşten cikarilması yetersiz olmuş. Ne vebali!

İyi yapmışsınız. Yeğeninizi de uyarın bence nosunu değişsin. Yoksa o kadın işten çıksa da çocuğa yazmaya devam edebilir.

Enisten isten cikarinca umarim olay kapanir ki hic sanmiyorum. Sorun enistende cunku. Bu kiz gider baskasi gelir. Enistenin bir durusu olsa kimse boyle mesajlar atamaz.
Eniştenin ne sucu var tam olarak açıklar mısınız?
Yapılan her ahlaksızlıkta buna sebep olan biri mi olacak illa? Yüz veren, kuyruk sallayan, yesil ışık yakan gibi gibi .. ! Enişteyle ne ilgisi var ? Gerçekten hayretsiniz. Yanında çalışan ahlaksız , karakteri öyle, sütü bozuk olamaz mi???

Back
X