4 senelik iliskim 4,5 ay once bitti sevgilim bana tahammulu kalmadigini evlenemicegini evlenmek icin hazir olmadigini ve hayatini yasamak istedigini evlenmeden once yapmasi gereken yasamasi gereken seyler oldugunu soyledi.bir gun evlenmeyi veya bir iliski yasamayi dusunursede gelicegini ilk ve tek kisi oldugumuda uzerine basa basa belirtti.sonuc olarak ayrildik ben katlanilmasi zor acilar yasadim o hayatini yasiyor ben her gun evimde tek basima kivrana kivrana agliyordum yemeden icmeden kesildim isimi gucumu birakmak zorunda kaldim kpss ye hazirlaniyordum onu biraktim yani butun hayatim bir anda alt ust oldu benim.sonra bir gece kapima geldi indim cok ozlemistim onu bana gecicek dedi toparlicam kafami bende sensiz yapamiyorum dedi aci cekiyordu belliydi her halinden ama birsey vardi anlayamadigim beni doya doya optu sarildi kucakladi agladi onu beklicegime dair soz aldi benden son 1 ay dedi son bir kez daha tamam dedim beklerim.neyle gelirse gelsin raziydim cunku onsuz olmak ondan ayri olmak beni cildirtiyordu parcami diger yarimi geri istiyordum.onun icin 4 sene boyunca yapmadigim sey kalmadi hep basimin ustunde tasidim tasirdimda ama bitti iste istedigi zaman bitti ve ben dun aradim benimle konusmaya ayiricak 5 dakikasi dahi yoktu musait oldugumda ariyim seni dedi ona artik dayanamadigimi ve konusmak istedigimi soylememe ragmen beni hala aramadi.aradigimda benimle cok neseli konustu yok canim yok bitanem yok operim seni falan filan...sizden istedigim seye gelirsekte ona artik veda etmem gerektigini biliyorum gec bile kaldim ama ona karsi baska bir tutku baska bir ask var icimde karsi koyamadigim...aradigimda artik beni kaybettigini soylucem yuregim ve dilim bunu hic istemesede sizcede soylemem gerekir mi? Buna hazir olmadigimin farkindayim soylersem daha mi cok uzulurum dogru olan susup beklemek mi yoksa tamamen hayatimdan cikartip artik ne kadar aci ne kadar zorluk varsa cekmek mi? Onunla olsam mutsuz olacagimi bu gunleri unutamucagimi biliyorum ama onsuz olmayada yuregim el vermiyor yasamak istedigim onca sey var onunla planladigim hepsi icimde ukte kaldi icimde yara kaldi...askim degil dusmanim oldu bitirdi beni,mahfetti.buyuk ah ettim elbet cikar diyor herkez ama 4,5 aydir tek kotu gununu gormedim hep mutlu hep mutlu!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.