O
Ozgurkadin7
Boşanmayı düşünüyorum. Az önce uyandım rüyamda da evime gidip eşyalarımı topluyordum o da topluyordu. Çırılçıplak akşam balkona çıkmış sonra banyoya giriyordu telefonunu kurcalıyordum benimle ilgili Mesajlar. Sonra kızım vardı kucağımda beşiğine yatırıyordum yatak odamızdaki, ama beşiği kırık gibiydi kızım düştü düşecek! Sonra eşimi gördüm bir kız mı var bana yalan söyledin diye bağırıyordum (diğer konuları kastederek) bir kız var ama yüz vermedim diyordu ben iyice sinirleniyordum. Kızın fotoğraflarını açıyordu gösteriyordu bana. Oradan başka bir aleme geçtim sinema salonu gibi birşey yine kızım kucağımda ama bende mini etek var, adamlar bacaklarıma bakıyor kızıyorum kendimce dul olmasam kötü gözle bakılmazdı bana şimdi herkes benden faydalanmak ister diyordum, sonra annemin kucağında kızım var çatı gibi bir yerden düşüyorlar aşağıdan ben tutuyorum ama tam düşme de değil annem de dengeli düşüyor.... Kızım uyanmasa daha neler görürdüm bilmiyorum. Yani bilinçaltım, psikolojim allak bullak olmuş!...