Merhaba, eski konunuzdan hatırladım, bazen bizim şer gördüğümüzde hayır olabiliyor, insanların gerçek niyetini duygularını öğrenmek için bazen uzaklaşmak gerekiyor, özellikle bebeğiniz küçük galiba siz şuan çok hassassınız, bir müddet uzak kalın bence ama o bebeğini görsün ondan ayırmamanız iyi olmuş, sonuçta babası. Ama sizi üzüyorsa bu konuda ciddi bir karar verene kadar uzak durmak en iyisi. Siz biraz kafanızı dinleyin eski mevzuları açıp tartışmayın telefonda bile olsa. Ya geçmişi tamamen unutup sıfırdan başlama kararı alacak ya da bir müddet ayrı kalacaksınız, onun da istediği buysa zaten ayrılalım diye o da söyler. Tahammülünüz bitmiş, sağlığınız için bir süre uzak kalmanız ve karar vermek için de birbirinize zaman tanımanız en güzeli olur bence. Sizin ona yapışık olmadığınızı gerektiğinde tavır koyup ayrılabileceğinizi de görmüş olur. Benim eşim de uzun bir ayrılıktan sonra çok değişti ama tabi ben de değiştim, kimseyi suçlamamaya, sinirliyse susup odama geçmeye çalıştım, üzülsem de kırılsam da tartışmayı uzatmayan taraf ben oldum. Bir de hep dua ettim, kendim için en doğru kararı verebilmek için. Allah yardımcınız olsun.