Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunların hepsi okumamış ve genç olduğun için başına geliyor. Eğer olgunlaşıp evlenseydin ve kendi maddi imkanın elinde olsaydı ,cüzdanını ve gururunu alıp gitmek yeründe o kaba kocanı kapının önüne koyardın. İlla gitmek istiyorsan anlaşamadığın babanın evine dönmek zorunda kalmaz, hemen kendi evini tutar ve hayata yeniden başlardın. Şimdi gene birilerine bağımlısın. Değişen pek birşey yok. Babanın buyruğundan kocanınkine ,kocanın buyruğu altundan babanınkine transfer olmuşsun o kadar. Daha yaşın çok genç. Kimseye katlanmak zorunda değilsin. Bence hemen üniversiteye git,mesleğini eline al ve çalışıp kendi paranı kazanmaya başla. Daha yolun çok başındasın. Allah yardımcı olacaktır eminim. Yolun açık olsunSözlü kavga ettik azıcık gururun varsa seni sevmediğimi duyduğun zaman çeker gidersin dedi seni sevmiyorum dedi eşya bile almadım yanıma cüzdanım telefonum dolmuşa binip baba evime geldim
Ne kadar saçma kimse dalga gecmez biyle bir seyle. Ustelik onceki hayatini kimse bilmek zorunda degilÜniversiteye gittiğimde kendisi olgunlaşmamış bir sürü yaşıtlarımın içinde dalga konusu olacağıma o kadar Eminim ki
Babamı bilmiyorsunuz üniversiteye yollamadı diretti üniversiteye gidenler belli oluyor dedi .. Açıktan okumaya başladım evlenince .. Ah bilmiyorum ne yapsam ne etsem daha babam tepkisini de göstermedi geldiğim için şokta yarın huzursuzluk yaratıp anneme sarmaya başlar.
1 ay ana kuzusu olduğuna karar vermen için çok kısa bir süre... 1 ay nedir yahu? 30 gün ... 4 hafta...Evlenmeden önce kör kütük aşık olan adam hep destekçim olan adam kötü babamın karşısında dimdik duran adam gitti evlenince kendisi ana kuzusu oldu ne kadar kötü olsa da kötülük babamdan gelsin dedim döndüm babamın evine![]()
siz çok mu olgunsunuz?Üniversiteye gittiğimde kendisi olgunlaşmamış bir sürü yaşıtlarımın içinde dalga konusu olacağıma o kadar Eminim ki
Öyle yapıcamSenin yaşındakiler hayata Yen'i başlıyor yaşattıklarını unut sil baştan yap işini gücünü eline al mutlaka hayırlı biri çıkar sabırla duayla bekle ama önce ayaklarının üzerinde dur