Vee baba evine dönüş ...

Eşin kaç yaşında? Ben de 19 yaşındayım ve boşanıyorum. Canını sıkma. Ben eğitimime devam ediyorum sen de öyle yap. Güçlü ol. Hiçbir sıkıntı sonsuza kadar süremez.

İşin içine şiddet girmediyse, böyle ilk kavgada hemen ayrilmasaydiniz. Hem istemiyorsa kendi çeker gider. Kadını evden yollamak nedir. Ufff sıkıldım bu tiplerden. Kendini ve ailesini dünyanın merkezi sanan erkek bozuntularindan. Kadın da dahil evlilikte herseyi kendine ait sananlardan.
2 oğlum var. İnş. onları adam gibi yetistiririmde böyle olmazlar. Başka da bişey gelmiyor elden.

Once "1 sene evli kalip" demissin, sonra "1 ay" diye değiştirmişsin.. Hmm :işsiz:
Kafan çok mu karışık?:KK51:
Esin kac yasinda?

Sözlü kavga ettik azıcık gururun varsa seni sevmediğimi duyduğun zaman çeker gidersin dedi seni sevmiyorum dedi eşya bile almadım yanıma cüzdanım telefonum dolmuşa binip baba evime geldim
Bunların hepsi okumamış ve genç olduğun için başına geliyor. Eğer olgunlaşıp evlenseydin ve kendi maddi imkanın elinde olsaydı ,cüzdanını ve gururunu alıp gitmek yeründe o kaba kocanı kapının önüne koyardın. İlla gitmek istiyorsan anlaşamadığın babanın evine dönmek zorunda kalmaz, hemen kendi evini tutar ve hayata yeniden başlardın. Şimdi gene birilerine bağımlısın. Değişen pek birşey yok. Babanın buyruğundan kocanınkine ,kocanın buyruğu altundan babanınkine transfer olmuşsun o kadar. Daha yaşın çok genç. Kimseye katlanmak zorunda değilsin. Bence hemen üniversiteye git,mesleğini eline al ve çalışıp kendi paranı kazanmaya başla. Daha yolun çok başındasın. Allah yardımcı olacaktır eminim. Yolun açık olsun

olan oldu hata yapti bilseydi yapmazdi. ustune gitmeyin. uzulme okulun a odaklan is olanagi iyi olan biseu oku saglik mesela. cok col gencsin. babanla durma rahat vermez sana kotu bile konusur kaldiramazzsin. Elin adami no cekecegime babami cekerim diyosunuz bazilari . HIC HUYSUZ AGRESIF BIR BABAYLA YASAMAK NEDIR BILIRMISINIZ .benim babam da oyleydi annem i doverdi her halti yerdi bize vurmazdi ama ruh halimiz berbat su an . sukur okumama bisey demedi. bende babamdan kacmak icin is imkani as olan bi bolum okudum ingilizce kazanabilcekken sonraki yil bekleyemedim cunku col zor katlanmal
baba da olsa AGRESIF insnala yasamak ne kadar kolay saniyorzunuz. Kardesim universiteue git burs cikar mutlaka sonra meslek edin ayrica ozelini gecmisini kendin bile unutttt kimseye guvenme deme Sen genc kizssin ya iki ay evli kalsan nopmus. evlenmeyip ne haltlar yapanlar var Sen nikah altinda yasadin. tazecik kzisin oyle dusunme. Keske yerine olsam yani senin yasinda. oyle pimsnaliklarim var no ama degismiyo istee.

Ne acelen vardı evlilik için bu yaşta insanı tanıyamazsın herşey toz pembe gelir senin için şimdi oturup ders çalışman gerekirdi üni için artık bundan sonra doğru seçimler yapman gerek bir defa erkek milletinden uzak dur nasıl bir yetiştirilme tarzın var bilmiyorum ailene inat edip evlendin mi yoksa ailen o kafadan mi
Halen toparlanma şansın var bu yaşadıklarını tecrübe sayıp hayatına devam etmek gerekecek
Yani gelişmem gerekecek kafanı toparladıktan sonra sakın evde oturma hemen bir dershane yazıl ve ünite git başka şansın yok kendine acımayıda bırak

Hemen boşanma kararı vermek için erken bence. Belki eşin pişman olur özür diler, barışırsınız. Ne aldatma var ne de şiddet. Yani belki çözülebilir, bilmiyorum. Adam evden kovmuş düzelmesi zor tabi ama ne bileyim...

Eğer eşin bir adım atmazsa sen de sakın atma. Baban ne kadar kötü olsa da sonuçta dışarıdaki hayatın ve insanların nasıl olduğunu gördün. Babana tahammül etmen daha kolay olur artık. Tecrübe olarak gör bunları ve baba evinde açıktan eğitimine devam et. Hatta bir işe gir çalış.

Dul da neymiş yahu? Boşanan kadın bekar olur. Evlenmeyi düşündüğün insana söylersin daha önce evlenip boşandım diye. Onun dışındaki insanlara söylemene ne gerek var ki özel hayatın bu senin.

Babamı bilmiyorsunuz üniversiteye yollamadı diretti üniversiteye gidenler belli oluyor dedi .. Açıktan okumaya başladım evlenince .. Ah bilmiyorum ne yapsam ne etsem daha babam tepkisini de göstermedi geldiğim için şokta yarın huzursuzluk yaratıp anneme sarmaya başlar.

Eh babanız anlamış oldu üniversiteye gitmenin namussuzluk olmadığını. Okula yollama ama kocaya ver. Çok yazık çok.
Yaşınız genç daha uzun bir yol var önünüzde. Ben olsam kendimi eğitimimi tamamlamaya adardım.

okumayip cocuk yasta evlenince normal bir sonuc :KK14:
19 yas evlenme degil evcilik oynama yasi
hayirlisi olmus sizin icin okuyun meslek edinin

Dul kelimesi neden kötü bir şey gibi düşünülüyor anlayamıyorum.Aşağılık bir şey gibi..Dul,kocası ölmüş kadına denir.Bunun neresini alıp hakaret unsuru gibi kullanabilir insan.Sen dul değil bekar olacaksın bu arada.

Hayatta her şey insanlar için kuzum.Yaşadığın her şeyden ders alıp yoluna bakacaksın.Hakkında hayırlısı olsun.

Üzülmek bir işe yaramayacağından,kendini iyileştirmeye bakacaksın.Okulunu bitir,çalış.Emin ol,hayat çok güzel kapılar açacaktır sana.

Evlenmeden önce kör kütük aşık olan adam hep destekçim olan adam kötü babamın karşısında dimdik duran adam gitti evlenince kendisi ana kuzusu oldu ne kadar kötü olsa da kötülük babamdan gelsin dedim döndüm babamın evine :KK43:
1 ay ana kuzusu olduğuna karar vermen için çok kısa bir süre... 1 ay nedir yahu? 30 gün ... 4 hafta...:oha:

Senin yaşındakiler hayata Yen'i başlıyor yaşattıklarını unut sil baştan yap işini gücünü eline al mutlaka hayırlı biri çıkar sabırla duayla bekle ama önce ayaklarının üzerinde dur

19 yaş evlilik için çok erken. Ayrıca kocan ölmediği için dul değil boşanmış oluyosun.

ikinizde ergen bireyler olarak evlenmişsiniz
benim kocamda cok düşkündü ailesi için ölürdü ordan çıkmazdı ben pes etmedim çünkü böyle birşey için yuva yıkılmaz hemen üstelik daha 1 ay olmuş
ikinizde çocuksunuz karakterleriniz oturmamış evliliği cocuk oyuıncağı zannetmişsiniz resmen yazık. çok yazık. su an karşımda bilinçli bir kadın olsaydı kocam anasına cok düşkün diye evi terk etmezdi..
karşısında bilinçli bir eş olsa eşi ile proplemleri çözme noktasına giderdi tehdit etmeye değil.. bakire değilsin derim demek ergenlikten başka birşey değildir!
bu evlilik başlamadan bitmiş zaten bende hiç üzülmeyin.. hatalı ikinizsiniz
yaşınız çok küçük kısa zamanda cok rahat toparlanabilirsiniz inşallah babanız cok baski yapmaz
yapsa bile kulaklarınızı tıkarsınız zamanla herşey unutulur.. koca kahrını çekmektende babanın kahrını çek hayatına bak

Durun bakalim belki de barisirsiniz. Evlilik karariniz gibi, bosanma kararinizda cok acele geldi bana.

Bu durumda sizi degil sizi bu genc yasinizda evlendiren ailenize kiziyorum.

Back
X