Erkeklerde evlilik sebebiyle kütük ve soyadı değişmediği için erkeklerin kapalı kaydı yoktur. (tabii eğer her hangi bir sebepten kütüğü taşınmadıysa, evlatlık verilme vs gibi). Ama boşanmış ya da bekar yazması boşanmış herkes için aynıdır.
boşananlar lütfen cevap verin yeni kimlikte önceki soyad bölümünde esinin soyadımı yazıyor bnm bi arkadasım bosandı öndede arkadaki önceki soyaddada kızlık soyadı yazıyor
Erkeklerde evlilik sebebiyle kütük ve soyadı değişmediği için erkeklerin kapalı kaydı yoktur. (tabii eğer her hangi bir sebepten kütüğü taşınmadıysa, evlatlık verilme vs gibi). Ama boşanmış ya da bekar yazması boşanmış herkes için aynıdır.
uzun zamandır üyeliğim var ama nasip bu konuya cevap yazmakmış bende boşandım 3 ay önce temyiz falan derken bugün değiştirdim nüfus cüzdanımı şöyle anlatim sadece soruyolar neden değiştirmek istiyosunuz diye,medeni hal kısmında bekar yazıyo kızlık soyadı kısmı boş kalıyo sadece nüfus kayıt örneği çıkardğınızda boşanmış yazıyo umarım yararlı olmuşumdur.
boşananlar lütfen cevap verin yeni kimlikte önceki soyad bölümünde esinin soyadımı yazıyor bnm bi arkadasım bosandı öndede arkadaki önceki soyaddada kızlık soyadı yazıyor
önde kızlık soyadı yazar önceki soyadı boşbırakılır kimliğinin ilk hali gibi yani boşandıktan sonra kimlğinde eskiden yapmış oldugun evlilğnle ilgili bişey yazmaz normal bekarken nasılsa öyle olur