- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
seninkilerde aynı model. "kıskançlıktan çatlıyorlar." benim ailemde eşimi sever, sayar. ben geçen bayram aileme ilk gün gitmedim. çok misafir var yarın gel demişlerdi. bende kv kp'e yarın gideceğiz dedim. akşama kadar bütün kendi akrabalarına imalı imalı, benim gelinde anasıgile gitmedi diye 40 kere anons geçti. öyle sinirlendimki akrabalarının yanında açtım ağzımı yumdum gözümü. şimdi yine aklıma geldi oh ne güzelde yaptım. az bile yaptım, keşke daha güzel laf soksaydım.Benim de zehir oldu. Küfür etmek bile istiyorum. Kendi aileme gitmiyelim diye eşimi ikna etmeye çalışıyordu manyak kp. Ve ortada hiç bir şey yok. Ailem eşimi çok sever baş tacı yapar onu sindiremiyorlar. Eşim onların gerçek çocuğu değil. Karısının yeğeni. Ona rağmen bu olan.Her sene başka bir manyaklıkla uğraşıyorum.
Siz etinizi alın başka yere gitmeden doğru evinize gidin diyor adam ya. Bi kaç kere dedi gün içinde sonuncuda ben bağırdım artık. Lanet okumak geliyor içimden.
Kime diyor direkt size mi?
Aaaaa babacığım annemlerin bayramını kutlamadan eve gidilir mi, vallahi çok kırılırlar diye pişkin pişkin sakince cevap verebilirsiniz
Eşinize diyorlarsa da hiç duymayın. Kapıdan eve gidiyoruz diye çıkıp annenize gidebilirsiniz. Daha çok sinir olurlar.
Bağırmaya lüzum yok. İnanın sakin kalmanız onları daha çok deli edecektir. Onların istediği sizi sinirlendirmek zaten[/QUOT
Kime diyor direkt size mi?
Aaaaa babacığım annemlerin bayramını kutlamadan eve gidilir mi, vallahi çok kırılırlar diye pişkin pişkin sakince cevap verebilirsiniz
Eşinize diyorlarsa da hiç duymayın. Kapıdan eve gidiyoruz diye çıkıp annenize gidebilirsiniz. Daha çok sinir olurlar.
Bağırmaya lüzum yok. İnanın sakin kalmanız onları daha çok deli edecektir. Onların istediği sizi sinirlendirmek zaten
Yıllardır sesimi çıkarmıyorum zaten. Cahilliğin dibi bunlar. Laftan anlamıyorlar zaten gün içinde ben değil eşim dedi olur mu öyle şey diye. En son ben sert konuştum artık onu da anladığını pek sanmıyorum.
aynen yıne hep aynı sorun bende esımın zoruyla dun gıttık bugun baska yere gıttık duramadı aksam gıdelım dedı kendı gıttı sofranarak ve yarında onlarla köye gıdecekmısız nalet olsun böyle duzene hızmetçılık edıyorum bende gıdınceAnlayışsız, gelini hizmetçi, köle gibi gören, her istediğini yaptırmaya hakkı olduğunu zanneden kayınvalidelerden ve buna izin veren, ağzını açıp iki laf edip eşini savunamayan, ana kuzusu süt çocuğu, adı ''koca'' olan bebelerden nefret ediyorum.
Eşimin zoruyla nedir?aynen yıne hep aynı sorun bende esımın zoruyla dun gıttık bugun baska yere gıttık duramadı aksam gıdelım dedı kendı gıttı sofranarak ve yarında onlarla köye gıdecekmısız nalet olsun böyle duzene hızmetçılık edıyorum bende gıdınce
evlı degılsınız sanırım yada cok ıyı anlayıslı bı esınız var esım ıyıdır hostur ama ailesıne duskun hep gıtmek ıster sureklı kavga edıyoruz bu yuzden napıyım bosanıyımmı yanı ıstıyo ılla gıdılecek tek gıt dıyorum kıyamet kopuyo gelınce kopar sen gelmedın ben rezıl oldum tek gıdılırmı vs yanı yasayanlar bılır anlatanbılıyomuyumEşimin zoruyla nedir?
Kolunuzdan bacağınızdan çeke çeke mi götürüyor? Yollarda sürüklüyor mu? Sizin gitmek istemediğinizi bilip de eterle bayıltıp mı götürüyor?
Ve siz hayır gitmeyeceğim demiyor musunuz?
Bu adama da hala eşim demeye devam mı ediyorsunuz?
evlı degılsınız sanırım yada cok ıyı anlayıslı bı esınız var esım ıyıdır hostur ama ailesıne duskun hep gıtmek ıster sureklı kavga edıyoruz bu yuzden napıyım bosanıyımmı yanı ıstıyo ılla gıdılecek tek gıt dıyorum kıyamet kopuyo gelınce kopar sen gelmedın ben rezıl oldum tek gıdılırmı vs yanı yasayanlar bılır anlatanbılıyomuyum
evlı degılsınız sanırım yada cok ıyı anlayıslı bı esınız var esım ıyıdır hostur ama ailesıne duskun hep gıtmek ıster sureklı kavga edıyoruz bu yuzden napıyım bosanıyımmı yanı ıstıyo ılla gıdılecek tek gıt dıyorum kıyamet kopuyo gelınce kopar sen gelmedın ben rezıl oldum tek gıdılırmı vs yanı yasayanlar bılır anlatanbılıyomuyum
peki esin nasil karsiliyor canim.bu durumu sen sanlisin ozaman ben ve benim gibi arkafaslar gorusmeme karari alaniyor esleri yuzunden hayatimiz zindana donuyor cunku...calisan bayanlar daha guzel tepki koyuyor galiba..ve herkez sayip seviyor...cok sanslisinBen k.v gorusurken buyuk eltimde olurdu zatalileri ve oraya gitmek zorunda kalirdim istemeye istemeye
Allahim nasil bunalirdim saatler gecmek bilmezdi
O akrep,yelkovan resmen park eder ilerlemezdi.
O hic tanimadigim koydeki insanlari dinlemek falan bogulurdum.
Sonra zaten anlasamadigim bu aileyle gorusmeme karari aldim 5yildir gorusmuyorum.
Ve 5yildir bu k.v kişisi her bayram köyde
Bee kadin derdin banamiydi?
Ben gorusurken niye ist.daydin pekisi.
Bayramlar bana gore bayram =9gun tatil
9gun tatil= tatil gitmek.
Gecen bayram tatile gittim
Her bayram gidiyorum
Bu bayram kurban icin bugun istanbuldayim
Yarin gider sehir disina cikar kendimi dogaya,ormana,göle birakir agaclarla bayamlasirim.
İnsanlardan daha guzel dogayla olmak.
Kendi ailemde kalabalik degil bu arada
Olan 3-5kisiyide canim isterse telf ariyorum.
Sırf birilerini memnun edicem diye kendimi yipratmiyorum artik
Kim ne dusunurse dusunsun canı cehenneme.
bi kaynana rezaleti dahaSabah ziyarete gittik kaynanam bana bişi söledi ve ben de cevap verdim sonra sindiremeyip ki aslında saygısızca asla değildi kendini yerden yere atarak ağladı,sonrada benden özür dilemeler vs vs ile olayı mağdur ama alttan alan kişi pozitonuna getirdi..sonuçç kocamla konuşmuyoruz evde kendi annemler var ve maskelerimizi taktık çaktırmıyoruz
yazik yazik iste bazi buyuklerin rezilligi...Benim de zehir oldu. Küfür etmek bile istiyorum. Kendi aileme gitmiyelim diye eşimi ikna etmeye çalışıyordu manyak kp. Ve ortada hiç bir şey yok. Ailem eşimi çok sever baş tacı yapar onu sindiremiyorlar. Eşim onların gerçek çocuğu değil. Karısının yeğeni. Ona rağmen bu olan.Her sene başka bir manyaklıkla uğraşıyorum.
Siz etinizi alın başka yere gitmeden doğru evinize gidin diyor adam ya. Bi kaç kere dedi gün içinde sonuncuda ben bağırdım artık. Lanet okumak geliyor içimden.
gercekten uzaktan konusmak kolay hele birde cocuk varsa o evdeki tek gecelik huzursuzluk bile o yavrucagi oyle etkiliyorki...ama evdeki huzur cocuklarin gozune yansiyor...ama ben senin ailenle gorusmucem deyip kesip attigimizda hem kendi ailemiz hem esin ailesi hem cocuk hem biz herkez etkileniyor...ben mesela hem kendi ailem hem cocugum.icin esimin ailesi konusundaki israrlarini 1 gecelik en fazla cekebiliyorum..hergun zindan yasmakatnasa 1 gece yasarim cikarim.zindandan diyorum..ve bnim.gibi esi olan butun kardeslerim..Eşimin zoruyla nedir?
Kolunuzdan bacağınızdan çeke çeke mi götürüyor? Yollarda sürüklüyor mu? Sizin gitmek istemediğinizi bilip de eterle bayıltıp mı götürüyor?
Ve siz hayır gitmeyeceğim demiyor musunuz?
Bu adama da hala eşim demeye devam mı ediyorsunuz?
tek gidemeyen erkekkler zaten genelde karisini zorluyor gitmeye...cunku tek giderse anasi babasi falan beynini kemiroyor bi karina soz geciremiyon o evde sen burda ne bu terbiyesizlik falan mutlaka derler eminim..eslerde onlara cvp verememk yuzunden bize baski yapiyorlar ben cok iyi anliyorum.bacimevlı degılsınız sanırım yada cok ıyı anlayıslı bı esınız var esım ıyıdır hostur ama ailesıne duskun hep gıtmek ıster sureklı kavga edıyoruz bu yuzden napıyım bosanıyımmı yanı ıstıyo ılla gıdılecek tek gıt dıyorum kıyamet kopuyo gelınce kopar sen gelmedın ben rezıl oldum tek gıdılırmı vs yanı yasayanlar bılır anlatanbılıyomuyum
Ben calismiyorumpeki esin nasil karsiliyor canim.bu durumu sen sanlisin ozaman ben ve benim gibi arkafaslar gorusmeme karari alaniyor esleri yuzunden hayatimiz zindana donuyor cunku...calisan bayanlar daha guzel tepki koyuyor galiba..ve herkez sayip seviyor...cok sanslisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?