- Konu Sahibi tinkerbell3
-
battaniyelerim:)
Eki Görüntüle 938278 Eki Görüntüle 938279
tam olarak fotoğrafını bulamadım bi diz battaniyesi aldım evlere şenlik çok sevdim pembeli beyazlı temsili olarak bir fotoğrafını koyayım çok benziyor çünkü:)
Eki Görüntüle 938280
bi de english home battaniyem var yeter de artar bile:)
battaniyelerim:)
tam olarak fotoğrafını bulamadım bi diz battaniyesi aldım evlere şenlik çok sevdim pembeli beyazlı temsili olarak bir fotoğrafını koyayım çok benziyor çünkü:)
Eki Görüntüle 938280
Ohh tinkerim sımsıcak battaniyelerin ne kadar güzeller maşallahbunlarla tv karşısında oturup kahveler elinde eşin yanında ne kadar huzur dolu Gelsin artık o günler
Sıcaakk daha da sıcaakkk olacakk tinkerimmm
Güle güle kullan bitanem hepsi çok şık
Tinkiiiiiiiiiiii bayıldım tam bnm tarzımbattaniyelerim:)
Eki Görüntüle 938280
Tinkiiiiiiiiiiii bayıldım tam bnm tarzım
yesinler senin pjamalarını pek bir tatlı bunlar gene ben yokken yemelik cicler alınmış güzel günlerde kullan
bebeğiiimmmmmm hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindimmnerelerdeydin sen kuzumm kötü bir şey yok dimii işten güçten mi uğrayamadın yoksa. yokluğunu çok aradık bak bidaaa gitmeee
ah ahha öyle bir dertliyim ki çeyizden vs herşeyden elimi eteğimi çektim sebebini kendi sayfamdan yazdım kuzum buraya yazıp burayı işgal etmeyeyim:44:
hersey cok güzel zevkle seçilmiş bayılddııııımmmmkahvaltı takımını nerden aldın ögrenebilirmiyim bende su sıralar kahvaltı takımı bakıorumda
Çok tatlılar yaaaa
hemen bakayım ona kah.takımı alıcam çeyiz hazırlıyrom bende topigin bna baya yardımcı olacaga benziyo
ilk tupper siparişimm tabi ki ben işin kullanışlılığında değil süsünde püsündeyimmmm :103::103::103:
ben bu pembeleri çok sevdimm
Eki Görüntüle 941084 Eki Görüntüle 941086
favorim bu set oldu:)
Eki Görüntüle 941096 Eki Görüntüle 941094 fotoğraflar alıntıdır
ilk tupper siparişimm tabi ki ben işin kullanışlılığında değil süsünde püsündeyimmmm :103::103::103:
ben bu pembeleri çok sevdimm
Eki Görüntüle 941084 Eki Görüntüle 941086
favorim bu set oldu:)
Eki Görüntüle 941096 Eki Görüntüle 941094 fotoğraflar alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?