vee tinkerbell in çeyizleri:)

Wayy enişte beye bak senn tam ideal erkek işte aferin ona benden yüz puan aldı

Yani sipariş usulü olsa bu işler böyle ev eşyalarına dekorasyona meraklı olması sipariş listemin başında olurdu herhalde

Kıymetini bil müstakbel koca adayının yoksa kulaklarını çekerim bak olan var olmayan var, sendekinin şükrünü eda et bebeğim

Herşeyin çok güzel, güle güle kullan tatlım

Gri market yok buralarda, ahh nerelere vurayım kendimi ben şimdi bu güzellikleri ilk gördüğüm yerde yapışıp üzerine methiyeler düzeceğim

Bu arada, geçen saydım tam 20 adet kupam var. Abarttığımın farkındayım ama olsun belki kocaman bir mutfağım olur. Olur inşallah Hayal kurmak beleş nasılsa tinkerim

Bunlar çok güzeeeeeeeeeeeeeelll... Kupalara,baharatlıkların çok şeker, çok güzel bir çeyizin var maşallah canım, mutlulukla kullan hepsini.
Bu arada o kalorifer suluğunu nerden aldınız? Ben pet şişeyi kesip pembe kurdelayla bağladım. Kokoşluğumdan da vazgeçmedim yani
Bi de bi de bi de aliexper ne yahu ben hiç duymadım orayı:26:

saolsun canım benden de yüz puan alıyor her gün hep diyorum zaten o benm mutluluğum ve şükrüm

Allah sana da sonsuz bi mutluluk yaşatsın kısmetinle özlemimmm

kupaları ben alırım senin içinnn laaaaaaaaaaaaakin yanlış anlama ama 20 kupa çok değil mi tatlımmm

teşekkür ederimmm beğenin ve yorumun için hepimiz mutlulukla kullanalım canımmm

ay canım gerçekten kokoşluğundan taviiz vermemişsinn . ben de kokoşumdur öyle kalorifer sulukları tekzenden. a101 de de bu hafta çok uygun bi fiyata başka model satılıyor biraz süssüz ama kurdelalar o işi halleder:) a101 in sayfasından bak istersen.

Burda A101 yok ki Küçük bir ilçede çalışıyorum ben. Geçen haftaki o romans serisini kaçırışıma hala nasıl üzülüyorum
Bi de bir şey soracaktım canım bernardodan pompalı yağdanlık almışsın ya ben de ondan düşünüyorum da ama etrafa da fışkırtıyor mudur diye merak ediyorum:26:

olsun canım üzülme demek ki nasibinde daha güzelini almak var:)

daha kullanmadığım için yağdanlık konusunda yanlış yönlendirmek istemem ama suyla yaptığım test sonucu etrafa fışkırtmadığını gördüm canım çizgileri var o çizgiler 1 kaşığa denk geliyor galiba tam ölçmedim. her basışta bir çizgi doluyor . yani çizgiye getirene kadar uğraşmıyorsun standart her pompada bi çizgi yağ doluyor

- Şişe üzerindeki ölçü birimleri TSP=Teaspoon=Çay kaşığı,
TBSP= Tablespoon=Yemek Kaşığı ve ML=Mililitre şeklindedir.

üzerindeki ölçüler bu anlama geliyormuş canım

- Şişe üzerindeki ölçü birimleri TSP=Teaspoon=Çay kaşığı,
TBSP= Tablespoon=Yemek Kaşığı ve ML=Mililitre şeklindedir.

üzerindeki ölçüler bu anlama geliyormuş canım

Çok teşekkür ederim canım, aslında baya kullanışlı bir şeye benziyor, insan bazen aceleden yağı fazla kaçırabiliyor. 40 lira filandı sanırım internette sen ne kadara aldın canım

Çok teşekkür ederim canım, aslında baya kullanışlı bir şeye benziyor, insan bazen aceleden yağı fazla kaçırabiliyor. 40 lira filandı sanırım internette sen ne kadara aldın canım

bernardo hep fiyatları şişirip sonra indirim yapıyor diyoruz ya yılbaşı indiriminde gerçekten indirim yapmış herhalde . ben internetten sipariş verdim . 28 liiraya aldım. kargom daha elime ulaşmadan 40 lira oldu fiyatı . tam zamanında almışım . sen de bekle bence gititi gidiyorda falan 23 lira fiyat inmezse bence hiç 40 lira verme

Aaa öyle mi ne kadar fark var arada, bernardo gerçekten çok pahalı

artık fazla bir şey almayacağım desem de durduramıyorum kendimi
ama korkmazdan bu minnaak tencereleri almadan duramadım tam gündelik kullanım için bernardo tencerelerimi postalıyorum. hiç içime sinmemişti zaten. değişim yaparken sizlere fikir danışacağım. şimdilik sadece bu küçücük 3 tencerem var.

terliklerimi çok sevdim pofuduk pofuduk

peçete almaya doymuyorum

tepsimin rengine dayanamadım :) havlulu önlük pratik olur diye aldım. hepsi bu kadaaaar

Yaaa işte hoşgeldin "artık çeyiz almıycam deyip de dayanamayıp alanlar kervanı" na

Hepsi çok güzel, böyle cicişler varken bizim çeyiz bitmez, vallahi bize han lazım bu aldıklarımızı sığdırmak için

Herşey bir yana, o "I love my bed" terlikleri nerden, sanırım aşık oldum

Canim ya neler almissin yine masallah ben neler alicam ah bi para olsa :)) iyi yapiyosunuz evlenince alamayabilirsiniz gecim derdi zor ben diyorum icimde kalmasin alayim simdiden

O terliklerin biri benim olsun muu

Canım benim çok güzel... Korkmazdan aynen bende senin gibi günlük kullanıma junior serisinden almıştım görsen minnak minnak çok sevimliler

En iyisini yapmışsın

bebeğim beni al beni al diyorlar resmeen benim daha eksiklerim var da diyar diyar gezerken hem zor olur hem kırılır bozulur eskir diye almak istemiyorum:2:

terliklerin ikisi Deichmandan kuzumm rengi tam sana göre çok tatlı soft bi pembe. fotoğrafta azıcık fosforlu çıkmış da

Canim ya neler almissin yine masallah ben neler alicam ah bi para olsa :)) iyi yapiyosunuz evlenince alamayabilirsiniz gecim derdi zor ben diyorum icimde kalmasin alayim simdiden

canıımm inşallah işe girince daha güzellerini alırsınn. ben de artık tüm yatırımımı çeyize yapıyorum. üüüüüü bi kıyafet bile almadım kaç aydır diye ağlarmışım

O terliklerin biri benim olsun muu

Canım benim çok güzel... Korkmazdan aynen bende senin gibi günlük kullanıma junior serisinden almıştım görsen minnak minnak çok sevimliler

En iyisini yapmışsın

ikisi de seninn olsunn bebeğim benimm

dediğin gibi en iyisini yaptık canım bernardodan aldığım tencereleri değiştiriyorum. sırf bu küçük seri tencerem olacak . bi de fisslerden düdüklü alıcam yeter valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…