- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 363
- Konu Sahibi tinkerbell3
-
özlemcimmm çok tatlısın seni yerim yerim yerimmm
aman canımm sen yapar yaparsın maaşını aliexpresse yatırma gümrüğe takılır vallaa
canım bu kupaları gri market diye bi marketten aldım. internettede var aynısı ama söylemesi ayıp tanesi 3.5 tl ye aldım internette 7 tl. sizin oralarda gri market varsa bakabilirsin çok sevdim ben hepsini ama evde bayağı kupa oldu.
bu arada tespitinde haklısın kuzummmm. çok şükür çok ilgili bi erkek ev konusunda. zaten tertipli düzenli bi ev istiyordu benm sayemde de bayağı alıştı kuracağımız konsepte . geçen gün tutturmuş tantitoniden sana seramik pembe tencere seti alayım kırmızı tencerelerin güzel değil diye nereye sığdıracağım tencereleri bilmiyorum ben aldırmadım tabiki
Allah sana da gönlüne göre birini nasip etsin canım fikir uyuşması çok önemli huzur şu dünyadaki en güzel şey bol dua edelim özlemimmm:)
yeniler:)
english home pamuk saten nevresim takımım
Eki Görüntüle 923296 Eki Görüntüle 923295
biev kahvaltılık
Eki Görüntüle 923297
cam kesme tahtam ve servis setim
Eki Görüntüle 923303 Eki Görüntüle 923304
kupalar
Eki Görüntüle 923305 Eki Görüntüle 923306
yeni çeyizlerle aranızda olmanın mutluluğunu yaşıyorummm
yemek takımıma amerikan servislerini yakıştıramıyorum o yüzden bernardodan fotoğraftaki kırmızı suplaları aldım
Eki Görüntüle 917144 Eki Görüntüle 917143
yine bernardodan cicili bicili olmasada zeytinyağını su gibi içen sevgilim için pompalı yağlıklar aldım . tamam sağlıklı da azcık abartıyor her şeyin fazlası zarar
Eki Görüntüle 917152 Eki Görüntüle 917153
çoktandır gözüm vardı sağolsun sevdiceğim almış gelmiş. kek kalıbı da tamamdır:)
Eki Görüntüle 917157
biz çift olarak gereksiz işler müdürü olduk kışın kalorifer havayı kurutuyor. içine su koymak için bu zımbırtıyı bulduk
Eki Görüntüle 917159
ekmek sepetim ve kendi çektiğim fotoğrafını daha önceden koyamadığım baharatlığım
Eki Görüntüle 917163 Eki Görüntüle 917162 Eki Görüntüle 917161
Wayy enişte beye bak senn tam ideal erkek işte aferin ona benden yüz puan aldı
Yani sipariş usulü olsa bu işler böyle ev eşyalarına dekorasyona meraklı olması sipariş listemin başında olurdu herhalde
Kıymetini bil müstakbel koca adayının yoksa kulaklarını çekerim bakolan var olmayan var, sendekinin şükrünü eda et bebeğim
Herşeyin çok güzel, güle güle kullan tatlım
Gri market yok buralarda, ahh nerelere vurayım kendimi ben şimdi bu güzellikleri ilk gördüğüm yerde yapışıp üzerine methiyeler düzeceğim
Bu arada, geçen saydım tam 20 adet kupam var. Abarttığımın farkındayım ama olsun belki kocaman bir mutfağım olur. Olur inşallahHayal kurmak beleş nasılsa tinkerim
Bunlar çok güzeeeeeeeeeeeeeelll... Kupalara,baharatlıkların çok şeker, çok güzel bir çeyizin var maşallah canım, mutlulukla kullan hepsini.
Bu arada o kalorifer suluğunu nerden aldınız? Ben pet şişeyi kesip pembe kurdelayla bağladım. Kokoşluğumdan da vazgeçmedim yani
Bi de bi de bi de aliexper ne yahu ben hiç duymadım orayı:26:
teşekkür ederimmm beğenin ve yorumun için hepimiz mutlulukla kullanalım canımmm
ay canım gerçekten kokoşluğundan taviiz vermemişsinn . ben de kokoşumdur öyle kalorifer sulukları tekzenden. a101 de de bu hafta çok uygun bi fiyata başka model satılıyor biraz süssüz ama kurdelalar o işi halleder:) a101 in sayfasından bak istersen.
Burda A101 yok kiKüçük bir ilçede çalışıyorum ben. Geçen haftaki o romans serisini kaçırışıma hala nasıl üzülüyorum
Bi de bir şey soracaktım canım bernardodan pompalı yağdanlık almışsın ya ben de ondan düşünüyorum da ama etrafa da fışkırtıyor mudur diye merak ediyorum:26:
Burda A101 yok kiKüçük bir ilçede çalışıyorum ben. Geçen haftaki o romans serisini kaçırışıma hala nasıl üzülüyorum
Bi de bir şey soracaktım canım bernardodan pompalı yağdanlık almışsın ya ben de ondan düşünüyorum da ama etrafa da fışkırtıyor mudur diye merak ediyorum:26:
olsun canım üzülme demek ki nasibinde daha güzelini almak var:)
daha kullanmadığım için yağdanlık konusunda yanlış yönlendirmek istemem ama suyla yaptığım test sonucu etrafa fışkırtmadığını gördüm canımçizgileri var o çizgiler 1 kaşığa denk geliyor galiba tam ölçmedim. her basışta bir çizgi doluyor . yani çizgiye getirene kadar uğraşmıyorsun standart her pompada bi çizgi yağ doluyor
- Şişe üzerindeki ölçü birimleri TSP=Teaspoon=Çay kaşığı,
TBSP= Tablespoon=Yemek Kaşığı ve ML=Mililitre şeklindedir.
üzerindeki ölçüler bu anlama geliyormuş canım
Çok teşekkür ederim canım, aslında baya kullanışlı bir şeye benziyor, insan bazen aceleden yağı fazla kaçırabiliyor. 40 lira filandı sanırım internette sen ne kadara aldın canım
bernardo hep fiyatları şişirip sonra indirim yapıyor diyoruz ya yılbaşı indiriminde gerçekten indirim yapmış herhalde . ben internetten sipariş verdim . 28 liiraya aldım. kargom daha elime ulaşmadan 40 lira oldu fiyatı . tam zamanında almışım . sen de bekle bence gititi gidiyorda falan 23 lira fiyat inmezse bence hiç 40 lira verme
Aaa öyle mi ne kadar fark var arada, bernardo gerçekten çok pahalı
artık fazla bir şey almayacağım desem de durduramıyorum kendimi
ama korkmazdan bu minnaak tencereleri almadan duramadım tam gündelik kullanım için bernardo tencerelerimi postalıyorum. hiç içime sinmemişti zaten. değişim yaparken sizlere fikir danışacağım. şimdilik sadece bu küçücük 3 tencerem var.
Eki Görüntüle 929993
terliklerimi çok sevdim pofuduk pofuduk
Eki Görüntüle 930000 Eki Görüntüle 929998
Eki Görüntüle 930004 Eki Görüntüle 930002
peçete almaya doymuyorum
Eki Görüntüle 930008 Eki Görüntüle 930006 Eki Görüntüle 930013
tepsimin rengine dayanamadım :) havlulu önlük pratik olur diye aldım. hepsi bu kadaaaar
Eki Görüntüle 930019 Eki Görüntüle 930034
artık fazla bir şey almayacağım desem de durduramıyorum kendimi
ama korkmazdan bu minnaak tencereleri almadan duramadım tam gündelik kullanım için bernardo tencerelerimi postalıyorum. hiç içime sinmemişti zaten. değişim yaparken sizlere fikir danışacağım. şimdilik sadece bu küçücük 3 tencerem var.
Eki Görüntüle 929993
terliklerimi çok sevdim pofuduk pofuduk
Eki Görüntüle 930000 Eki Görüntüle 929998
Eki Görüntüle 930004 Eki Görüntüle 930002
peçete almaya doymuyorum
Eki Görüntüle 930008 Eki Görüntüle 930006 Eki Görüntüle 930013
tepsimin rengine dayanamadım :) havlulu önlük pratik olur diye aldım. hepsi bu kadaaaar
Eki Görüntüle 930019 Eki Görüntüle 930034
Yaaa işte hoşgeldin "artık çeyiz almıycam deyip de dayanamayıp alanlar kervanı" na
Hepsi çok güzel, böyle cicişler varken bizim çeyiz bitmez, vallahi bize han lazım bu aldıklarımızı sığdırmak için
Herşey bir yana, o "I love my bed" terlikleri nerden, sanırım aşık oldum
Canim ya neler almissin yine masallah ben neler alicam ah bi para olsa :)) iyi yapiyosunuz evlenince alamayabilirsiniz gecim derdi zor ben diyorum icimde kalmasin alayim simdiden
O terliklerin biri benim olsun muu
Canım benim çok güzel... Korkmazdan aynen bende senin gibi günlük kullanıma junior serisinden almıştım görsen minnak minnak çok sevimliler
En iyisini yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?