vee tinkerbell in çeyizleri:)

Wuhuuu tamda benim almak istediğim çaydanlık Vertexxxx
Tencere takımını aldık çaydanlığı ile takım olsun

Ne kadara aldın kuzum ? Ben ........ bide istanbulbilişimde bakmıştım...

ya bebeğim galiba biraz pahalı aldım annem ödediği için tam dikkat etmedim ama 260 lira olabilir . internetten alışveriş çok yapıyorum bne de ama topiklerde internetten alınan aryıldız hisar tencerelerde sıkıntı yaşandığını görünce korktum. senin tencere takımında çok güzel kuzum güle güle kullan ben korkmazdan fazla bir şey almam diyordum ama bernardodan karacadan kaç kat kaliteli saflık yapmışım

hepsi çookk hoşş çookk ciciler güle güle kullan tatlişimmm

teşekkür ederimm tatlımm dur bakalım ne zaman bitecek bu içimdeki alma isteği ben de bekliyorumm

Maddiyat sıkıntı olmasa her gördüğümü alırım ama Allahtan bütçeye göre hareket ediyorum öyle durduruyorum kendimi

Maddiyat sıkıntı olmasa her gördüğümü alırım ama Allahtan bütçeye göre hareket ediyorum öyle durduruyorum kendimi

en iyisini yapıyorsun canım sonuçta bunların hepsi araç çok şükür sevdiğimiz insanla beraber olacağız bütçeyi aşıp huzursuzluklara yol açmamalıyız:)

en iyisini yapıyorsun canım sonuçta bunların hepsi araç çok şükür sevdiğimiz insanla beraber olacağız bütçeyi aşıp huzursuzluklara yol açmamalıyız:)

Kesinlikle öyle canım Ağız tadımız huzurumuz olduktan sonra herşey olur zaten

Of fiyata bak olsun ama çok güzel fıstığımmm

Güzel günlerde kullanalım inşallah Korkmaz kesinlikle bahsettiğin markalardan daha kaliteli

Of fiyata bak olsun ama çok güzel fıstığımmm

Güzel günlerde kullanalım inşallah Korkmaz kesinlikle bahsettiğin markalardan daha kaliteli

ya canım ben biraz sakarım elimden de bi iş gelmez bunun koruması falan çok güzel Allah korusun devrilse sular akmıyor o yüzden çıkarttık parayı gözden bi de indirime girmez bu model klasik bir model dediler o yüzden aldım. yoksa korkmazdan 3 tencere aldım daha ucuz azcık içime oturdu

Olsun güzel günlerde kullan verdiğin paraya değen bir ürün Tencere setinden biliyorum çok kaliteli ve şık...
Eminim çaydanlığı da öyledir...

Amin canım inşaAllahhh

Wuhuuu tamda benim almak istediğim çaydanlık Vertexxxx
Tencere takımını aldık çaydanlığı ile takım olsun

Ne kadara aldın kuzum ? Ben ........ bide istanbulbilişimde bakmıştım...

bebeğim ben 260 demiştim ya anneme sordum 240 liraya almış yanlış söylemişim kusura bakma benim için kötü senin için iyi haber bugün korkmaza baktım kırmızı silikonlusu değil de siyah silikonlu çaydanlık 180 tl ye düşmüş. satıcı adama sinir oldum alırken bunların fiyatı hiç düşmez temel ürünümüz falan demişti alacak olursan düşün bence. tencerelerin çok güzel takım olsun

Aa gerçekten mi

Senin almanda da vardır bi hayır kuzum üzülme fiyatı düştü diye

Belki de bana kısmet olmaz, alamam Ama haftasonu bakacağım inşallah bi zarar ziyan olmazsa

Çok şeker görünüyor renkleri tatlım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…