vee tinkerbell in çeyizleri:)

canımmm ben bi risk alıp porselen günlük çaydanlık aldım tadı güzel oluyormuş çayın hiç kullanmadık şimdiye kadar deneyip göreceğiz ama çok sevdim fotosu aşağıda

kızlar son günlerde eskisi gibi hararetli çeyiz alışverişi yapamıyorum yapsam bile ekleyemiyorum buraya . derslerim çok yoğun. çok zor bir bölüm okuyorum ve son senem dua edersinz di mi bana çünkü o kadr yoruldum ve sıkıldım ki şöyle okulum bitse yaza nişanımızı yapsak hayal gibi geliyor gerçekten

çeyiz alışverişimin en büyük yardımcıları esse kafasına göre sık sık %50+%50 indirim yapmasına bayılıyorum
günlük çaydanlığım ve kek kalıbım
çaydanlığımla çok uyumlu oldu bu bardaklar
keyif tepsim
su setim

Eki Görüntüle 991077 2 tane çift kişilik english home yorgan
magnetler

eklemeyi unutmadığım bir şey yoksa hepsi bu kadar Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

Canim ceyizlerin cok guzel gule gule kullan hepsi cok guzel bende ekleyemiyorum artik yeniler var benimde ivir zivirda olsa

canım magnetler çok tatlılar.. yaklaşık ölçüsü kaç cm ? özellikle kalp şeklide olanın ölçüsü sözde dağıtmak için hediye arayışı içindeyim.. hem hesaplı olur, hem de güzel bir hatıra olur diye bi düşünce oluştu kafamda :)

Son düzenleme:
canımmm ben bi risk alıp porselen günlük çaydanlık aldım tadı güzel oluyormuş çayın hiç kullanmadık şimdiye kadar deneyip göreceğiz ama çok sevdim fotosu aşağıda

Güle güle kullan canım, çok kibar. Magnetlerin ne kadar sevimlii
Okulunda da başarılar canım, her şey olacak inşallah zamanla

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım :) magnetler daha elime geçmedi internetten boynerden sipariş ettim boyutunu bilmiyorum o yüzden bi bak istersen boynerin sitesinden

Güle güle kullan canım, çok kibar. Magnetlerin ne kadar sevimlii
Okulunda da başarılar canım, her şey olacak inşallah zamanla

teşekkür ederim canım sen de çok kibarsın

inşallah canım sağolasın şu an tek sıkıntımız okul zaten o da hallolunca hiç bir şey kalmayacak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…