vee tinkerbell in çeyizleri:)

minik bir aradan sonra aradanızdayım canlar

pembiş çatal bıçak takımım mudo

runnerlarım dikildi kırışıklıkların kusuruna bakmayın lütfen

bulaşık süngerlerim seyehat çantam ve banyo seti

kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar rooc bıçağım

Eklentiler

• $2014-02-14 11.27.48.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:

Runnerlerin çok cici olmuş Tinker Diğer aldıklarında çok güzeller bidenem, özellikle çiçeğin

Maşalllah canım benim güzel günlerde kullan. Pembe Runnerini çok sevdim

Bende Rooc bıçaktan aldım pembiş benimkide Umarım memnun kalırız

Herşeyin çok güzel tatlımm

Tatlım herşeyin çok güzel çok cici güle güle kullan bernardo seramik tencereleri hakkında bende araştırma yapıyorum seti 250 tl şuanda alsammı kararsızım

Maşalllah canım benim güzel günlerde kullan. Pembe Runnerini çok sevdim

Bende Rooc bıçaktan aldım pembiş benimkide Umarım memnun kalırız

Herşeyin çok güzel tatlımm

teşekkür ederim canım benim kumaşı bayağı aramıştım içime sinen kumaş olsun da bi kaç tane daha diktireceğim runner çok seviyorum

inş aldığımız her şeyden memnun kalırız canımcım

Tatlım herşeyin çok güzel çok cici güle güle kullan bernardo seramik tencereleri hakkında bende araştırma yapıyorum seti 250 tl şuanda alsammı kararsızım

teşekkür ederim canımm . fikir soruyorsan bence alma ben çok pişmanım değişim yapacağım hem 250 tl pahalı değil mi ben daha ucuza almıştım içinde ne ne var?

Son aldıkların çok güzel canım, runnerlerın çok şeker.
Çaydanlığını da çok beğendim canım, benim de misafir için almam lazım ama içime sinen olmadı. Sinenler de çok pahalı
Ben de rooc bıçak aldım, hem düz hem de desenli. İyi kesiyor gibi, kullananlar da memnun.
Çiçeklere de maşallah

Son düzenleme:

Hepsi birbirinden güzel tinkerimm bayıldımm Güle güle kullan kuzucum

mis gibi bir çeyiz :) güle güle kullan canım aşkla zevklerimiz benziyormuş baya misafr yemek takımımı almamış olsaydım o güllü takımı kesin alırdım yani birazda fiyatı düşerse tabi

canım benim teşekkür ederim beğenin ve yorumun için:) ben de günlük kullanım için çaydanlık arıyorum çaydanlık ararken şöyle güzel cicili bicili uygun fiyatlı çaydanlık görürsen günlük kullanım için bana haber verir msin

mis gibi bir çeyiz :) güle güle kullan canım aşkla zevklerimiz benziyormuş baya misafr yemek takımımı almamış olsaydım o güllü takımı kesin alırdım yani birazda fiyatı düşerse tabi

teşekkür ederim canım her bir şei aşkl özenle tek tek seçtim çeyizime yansıdığını düşünüyorum bu drumun senin yemek takımında güzeldir eminim

Tabi tatlım görürsem haberdar ederim. Benim de bi tane çaydanlığım var o da tencere takımımın içindeydi. Gündeliğe kullanıcam. Bir tane çiçekli, aynen cicili bicili istiyorum bir de misafir için şık bi şey umarım buluruz. Üç çaydanlık çok mu olur

valla canım bilmiyorum ki olmaz herhalde ben de çaycı istiyorum 1 günlük 1 misafirlik 1 çaycı çok mu olur ben de bilemedim:26:

valla canım bilmiyorum ki olmaz herhalde ben de çaycı istiyorum 1 günlük 1 misafirlik 1 çaycı çok mu olur ben de bilemedim:26:

Çaycılar iyi olur mu onu da bilmiyorum ki, demliğin tadını verir mi? Nişanlıcanım için çay çok önemlidir sever mi ister mi bilemiyorum Çaydanlıklar da çok çabuk yıpranıyor gerçi, çok olmaz gibi. ne kadar aydınlatıcı bir yorum oldu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…