- Konu Sahibi tinkerbell3
-
Çok güzel canım benim
güzel günlerde kullan :13:
Hepsi çok güzel maşallah :) bişey merak ettim canım pembe kek faunusun plastik mi bende internette gördüm almak istedim ama ne olduğu yazmadığı için alamadım ama çok çok güzel bayıldım :)
canım inşallah işe girersin hazırlıklarına yardımcı olur . ben de gidip geldim canım alıp almamak konusunda eksik çok evlenmeme nasipse 1.5 yıl var çalışmıyorum daha okuyorum ama daha sonradan bulamam diye çekindim
çok sağol tatlımmbu arada geçen gün attığın linkten biraz araştırma yaptım baharatlık tarzı bir şey sipariş ettim gelsin de koyacağım fotoğrafını
Ocaga ertelediler isi moral sifir anlicagin bakalim bi yandanda baska is bakiyorum insallah su almak istediklerim satistan kalkmadan alirim yoksa cok uzulurum .s paran oldugu surece almani tavsiye ediyorum cunku daha sonradan bulamiyabiliyosun
Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin çok şeker hepsi :)
Eminim çok güzel bişeydir canım benimŞimdiden koysana çok merak ettim
koyayım madem bebeğim ayy çabuk gelir insallaaah
bunlar da daha elime geçmeyen yeni cicilerimmm
8 tane aldım bu kaplardan 5 tane 1 numaradan 3 tane 2 numaradan inş doğru gönderirler
3 lü olanı kahve kutum yaparım türk kahvesi filtre kahve nescafe falan koyarım . 5 liler de baharatlık olacak galiba
Eki Görüntüle 894822 Eki Görüntüle 894823 Eki Görüntüle 894824
.
bunlar da daha elime geçmeyen yeni cicilerimmm
8 tane aldım bu kaplardan 5 tane 1 numaradan 3 tane 2 numaradan inş doğru gönderirler
3 lü olanı kahve kutum yaparım türk kahvesi filtre kahve nescafe falan koyarım . 5 liler de baharatlık olacak galiba
Eki Görüntüle 894822 Eki Görüntüle 894823 Eki Görüntüle 894824
.
bunları nereden ve ne kadara aldın canım şahaneler güzel günlerde kullan
Canımmmmm
Çok güzeller çok güzel şeyler bulacağından eminim zaten çok ciciler böyle şeyler bulamıyoruz türkiyede bence bir kere sorunsuz geldiğini anlayınca birçok ürün daha alıcaksın ama hemen bekleme
Ben şimdi sorunsuz bir alışveriş yaptım ya kendimi zor durduruyorum
Bunlar çokkk güzelll amaaa
Sıkıntısız elinize ulaşınca bana da haber verin olur mu
Çok duydum aliexpressi ama cesaret edemedim ne kadar sürede geliyo acaba daha önce alışveriş yapmış mıydınız gümrüge filan takılıyomu acaba:26:
Canımmmmm
Çok güzeller çok güzel şeyler bulacağından eminim zaten çok ciciler böyle şeyler bulamıyoruz türkiyede bence bir kere sorunsuz geldiğini anlayınca birçok ürün daha alıcaksın ama hemen bekleme
Ben şimdi sorunsuz bir alışveriş yaptım ya kendimi zor durduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?