vee tinkerbell in çeyizleri:)

Hepsi çok güzel maşallah :) bişey merak ettim canım pembe kek faunusun plastik mi bende internette gördüm almak istedim ama ne olduğu yazmadığı için alamadım ama çok çok güzel bayıldım :)

Hepsi çok güzel maşallah :) bişey merak ettim canım pembe kek faunusun plastik mi bende internette gördüm almak istedim ama ne olduğu yazmadığı için alamadım ama çok çok güzel bayıldım :)

teşekkür ederim canımm en güzelleri senin olsun:) canım tabanı porselen fanusu plastik hatta kargoda fanusun üstüne yük binmiş çatlak geldi. ama ben beğendiğimden yollamadım

Ocaga ertelediler isi moral sifir anlicagin bakalim bi yandanda baska is bakiyorum insallah su almak istediklerim satistan kalkmadan alirim yoksa cok uzulurum .s paran oldugu surece almani tavsiye ediyorum cunku daha sonradan bulamiyabiliyosun

Ocaga ertelediler isi moral sifir anlicagin bakalim bi yandanda baska is bakiyorum insallah su almak istediklerim satistan kalkmadan alirim yoksa cok uzulurum .s paran oldugu surece almani tavsiye ediyorum cunku daha sonradan bulamiyabiliyosun

canım moralini bozma ocağa az kaldı hem maşallah çok eksiğin yok senin :) ben de limitleri doldurdum biter diye her şeyi ala ala artık bir süre ara vereceğim mecbur

bunlar da daha elime geçmeyen yeni cicilerimmm

8 tane aldım bu kaplardan 5 tane 1 numaradan 3 tane 2 numaradan inş doğru gönderirler

3 lü olanı kahve kutum yaparım türk kahvesi filtre kahve nescafe falan koyarım . 5 liler de baharatlık olacak galiba

.

Son düzenleme:

Canımmmmm

Çok güzeller çok güzel şeyler bulacağından eminim zaten çok ciciler böyle şeyler bulamıyoruz türkiyede bence bir kere sorunsuz geldiğini anlayınca birçok ürün daha alıcaksın ama hemen bekleme

Ben şimdi sorunsuz bir alışveriş yaptım ya kendimi zor durduruyorum

canımm inşallah sorunsuz geliir bi de 8 model vardı bu ikisinden istediğimi söyledim inş öyle gönderir bi kere erkek arkadaşım kayak pantolonu sipariş verdi bildiğin tayt geldii o yüzden merakla bekleemedeyim instagram da falan satıyola bunlardan ama resmen insanı kandırıyorlar çok pahalı ve güzel modelleri yok

Bunlar çokkk güzelll amaaa

Sıkıntısız elinize ulaşınca bana da haber verin olur mu

Çok duydum aliexpressi ama cesaret edemedim ne kadar sürede geliyo acaba daha önce alışveriş yapmış mıydınız gümrüge filan takılıyomu acaba:26:

Çok duydum aliexpressi ama cesaret edemedim ne kadar sürede geliyo acaba daha önce alışveriş yapmış mıydınız gümrüge filan takılıyomu acaba:26:

daha önce ben değil de erkek arkadaşım alışveriş yapmıştı canım gümrükte 100 dolara kadar bi sıkıntı olmaz canım. bi çok üründe kargo bedava. free shipping diye belirtiyor zaten. gelince ürünler tekrar buraya yazarım. aşağıda alıntı yaptığım arkadaş daha önce alışveriş yaptı ürünleri eline geldi o daha iyi yardımcı olur canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…