vee tinkerbell in çeyizleri:)

işte bende bilemedimm kuzum:26:

bi çok şeye hevesleniyorum ama nerde ne olacağımız belli değil.. hüzünlendimmm şimdii teşekkür ederimm canım benim fikir verdiğin için

işte bende bilemedimm kuzum:26:

bi çok şeye hevesleniyorum ama nerde ne olacağımız belli değil.. hüzünlendimmm şimdii teşekkür ederimm canım benim fikir verdiğin için

Bende senin durumundayım bebeğim çok hevesle alalım diyoruz da sonrasını da düşünmeliyiz Ev falan belli mi peki mutfak falan :26: Eğer koocaman güzel bir tezgahın olursa kahve makinesi çok şık durur hemde pratikçe kullanırsın diğer türlü dolaba kaldırman gerekirse zorlanırsın :18:

mesajını farketmemişim bebeğim . bizim evimiz belli değil maalesef evliliğimizin ilk yılları da doğu da geçecek büyük ihtimal . bazen sevdiceğim bu kadr heveslenme yarın öbür gün oradaki şartlardn dolayı istediğin gibi evlerde oturamazsan üzülürsün diyor

Mesleğiniz nedir? İlk yılları demişsiniz, sonrasında bir yerde daimi mi kalacaksınız veya sizin tayin isteğinizle mi alakalı olacak şehir değiştirmek?

Mesleğiniz nedir? İlk yılları demişsiniz, sonrasında bir yerde daimi mi kalacaksınız veya sizin tayin isteğinizle mi alakalı olacak şehir değiştirmek?

sürekli gezicez. tayin bölgelerini bilirsiniz belki 5 bölgeye dereceye ayrılır erkek arkadaşımın mesleği geereği 5 bölgeyi de gezicez
yani diğer memuriyetteki gibi 2-3 yıl doğu görevi yap sonrasında istediğin yeri seç şansı yok.

Son düzenleme:

Eğer 2-3 yıl olsaydı ben sana mobilya bile alma derdim biliyor musun?
Biz tayinci değiliz mesleklerimizden ötürü, ama kira da oturacağız ve bunu duyan herkes neredeyse hiç birşey almayın diyor.
Ev değiştirme durumumuz fazla olursa diye, eşyalar kötü olabilir falan diyorlar.
Ama siz zaten daimi gezicisiniz şimdi almasanız da birşey değişmeyecekmiş belirli bir sürelik değil çünkü..

Kısmet canım benim yarın hiçbirimizin ne olacağı hiiç belli değil...

Ama eğer böyle bi durumun varsa az eşya alman en güzeli sonra dan üzülmemen için ne derler az ve öz

ben galiba biraz abarttım kahvaltı takımını bile 2 tane aldım insan her gördüğüne hevesleniyor . Ddediğin gibi belirli bir süre değil de hep gezeceğimiz için yapacak bir şey yok mecbur alacağız yerleşik düzene geçene kadar 10 15 sene geçer. asker eşi olmanın dezavantajı

Kısmet canım benim yarın hiçbirimizin ne olacağı hiiç belli değil...

Ama eğer böyle bi durumun varsa az eşya alman en güzeli sonra dan üzülmemen için ne derler az ve öz

valla canım kafaya koydum. çok şükür şu okul bitsin güzel bi mesleğim olacak maddi yönden bi sıkıntımız olmazsa 2-3 sene oturacağm bi evde bile mutfağı yenileyebilirim. napayım dünyaya bi kere geliyoruzz

bugün a101 e elbisse askısı bakmaya gittim ama yoktu bende züccaciyeden aldım çok fiyat farkı yoktu

linensten cupcakeli tepsim 20 tl den 10 tl ye düşmüştü

askıları aldığım yerden aldığım ekmek sepeti ve 3 lü kalp çerezliğimmm

son olarak keramika kupalarım hepsinden 6 tane almadım yalnız

Canımcım bayıldım ne güzel ciciler almışsın yine

bu aldıklarım yüzünden koca meraklısı oldum çıktım evleneyimde kullanayım artık hepsiniii

Hahhaha al benden de o kadar kuzum :13:

Bazen sırf aldığım onca çeyizi sırf evimde görebilmek için bile evlenesim geliyor

Ayy artık bir an önce kullanacağımız günler gelsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…