- Konu Sahibi tinkerbell3
-
Tost makinesini kesin al balım ama hantal olmasın istiyorsan minikler var tost ekmeklik onlardan düşünebilirsin,
kahve makinesi ise gereksiz bence canım çünkü hazır kahveler var
ekmek kızartma aslında güzel oluyo kayın validem haftasonu kızarttı hiç tost makinesinde kızartılan gibi olmadı
ekmek yapma ise :26: bilemedim
işte bende bilemedimm kuzum:26:
bi çok şeye hevesleniyorum ama nerde ne olacağımız belli değil.. hüzünlendimmm şimdiiteşekkür ederimm canım benim fikir verdiğin için
Bende senin durumundayım bebeğim çok hevesle alalım diyoruz da sonrasını da düşünmeliyizEv falan belli mi peki mutfak falan :26: Eğer koocaman güzel bir tezgahın olursa kahve makinesi çok şık durur hemde pratikçe kullanırsın diğer türlü dolaba kaldırman gerekirse zorlanırsın :18:
mesajını farketmemişim bebeğim . bizim evimiz belli değil maalesef evliliğimizin ilk yılları da doğu da geçecek büyük ihtimal . bazen sevdiceğim bu kadr heveslenme yarın öbür gün oradaki şartlardn dolayı istediğin gibi evlerde oturamazsan üzülürsün diyor
Mesleğiniz nedir? İlk yılları demişsiniz, sonrasında bir yerde daimi mi kalacaksınız veya sizin tayin isteğinizle mi alakalı olacak şehir değiştirmek?
sürekli gezicez. tayin bölgelerini bilirsiniz belki 5 bölgeye dereceye ayrılır erkek arkadaşımın mesleği geereği 5 bölgeyi de gezicez
yani diğer memuriyetteki gibi 2-3 yıl doğu görevi yap sonrasında istediğin yeri seç şansı yok.
mesajını farketmemişim bebeğim . bizim evimiz belli değil maalesef evliliğimizin ilk yılları da doğu da geçecek büyük ihtimal . bazen sevdiceğim bu kadr heveslenme yarın öbür gün oradaki şartlardn dolayı istediğin gibi evlerde oturamazsan üzülürsün diyor
Eğer 2-3 yıl olsaydı ben sana mobilya bile alma derdim biliyor musun?
Biz tayinci değiliz mesleklerimizden ötürü, ama kira da oturacağız ve bunu duyan herkes neredeyse hiç birşey almayın diyor.
Ev değiştirme durumumuz fazla olursa diye, eşyalar kötü olabilir falan diyorlar.
Ama siz zaten daimi gezicisiniz şimdi almasanız da birşey değişmeyecekmiş belirli bir sürelik değil çünkü..
Kısmet canım benim yarın hiçbirimizin ne olacağı hiiç belli değil...
Ama eğer böyle bi durumun varsa az eşya alman en güzeli sonra dan üzülmemen için ne derler az ve öz
Canim yine harika seyler almissin bayildim
yaa hepsi çok güzel... özellikle de kutulara bayıldım. güle güle kullan
Cok guzeller tatlim ya gule gule kullan
bugün a101 e elbisse askısı bakmaya gittim ama yoktu bende züccaciyeden aldım çok fiyat farkı yoktu
Eki Görüntüle 903183 Eki Görüntüle 903184
linensten cupcakeli tepsim 20 tl den 10 tl ye düşmüştü
Eki Görüntüle 903185
askıları aldığım yerden aldığım ekmek sepeti ve 3 lü kalp çerezliğimmm
Eki Görüntüle 903186 Eki Görüntüle 903187
son olarak keramika kupalarım hepsinden 6 tane almadım yalnız
Eki Görüntüle 903189 Eki Görüntüle 903190
Canımcım bayıldım ne güzel ciciler almışsın yine
bu aldıklarım yüzünden koca meraklısı oldum çıktım evleneyimde kullanayım artık hepsiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?