- 19 Temmuz 2007
- 694
- 7
- 316
- 42
- Konu Sahibi tinkerbell3
-
gule gule kullan cnm hersey cok guzel ben henuz daha bu tarz hıc bısey almadım beyaz esya ve mutfak aletlerımı anca aldım :26:
dogrudur cnm ev duzmek kolay degıl nerelere bakmamı onerırsın cnm varmı ole tavsıye edebılecegın marrkalarcanımm büyükleri tamamlamışsın işte düğüne kadar da tabak çanak nevresimi falan halledersin :)
ama baştan söyleyeyimm çok para tutuyor
Ağız tadıyla oturun, hepsi çok güzel, bernardo ve engilish home benimde favori mağazalarım :)
Love yazan tabaklarınıza bayıldım, onları nereden aldınız?
dogrudur cnm ev duzmek kolay degıl nerelere bakmamı onerırsın cnm varmı ole tavsıye edebılecegın marrkalar
Çok duydum aliexpressi ama cesaret edemedim ne kadar sürede geliyo acaba daha önce alışveriş yapmış mıydınız gümrüge filan takılıyomu acaba:26:
tsk ederım cnm saolasıncanım artık bu devirde her şey cicili bicili her şeyin albenisi var o yüzden her şey cezbediyor her yeri gezmen lazım aldıklarımı da daha kullanmadığımdan kalitesini bilemiyorum. Ben tabak çanak tencere çatal bıcak kadeh takımımı 3 bin liraya bernardodan aldım (daha alışverişe başlamadığından fikir vermesi açısından fiyat yazıyorum)
beğendiğim yemek takımı bernardoda olmasa hisardan alırdım. Karacanın çelikleri tencereleri beğenilmiyormuş genelde onu biliyorum.
Mesela english home un ürünlerini çok beğeniyorum ama hiç bir zaman indirimsiz ürün almadım. Mesela bi yatak örtüsü 220 liraydı 110 liraya aldım. 8 kişilik masa örtüsünü 40 tl ise 20 tl ye aldım. Bievden kahvaltı tkımı aldım 300 liradan 130 liraya düşmüştü . Yani beğendiklerimi bekleyip aldım sen de indirimleri kovala
Cevap veriyorum tost makinasi hem tost yapip hemde izgara olarak kullanabilirsin canim
güzel bayanlaar bu sefer çeyiz yok soru var
şimdi bir ev için bu küçük ev aletlerinden hangisi gereklidir ; ekmek yapma makinesı, kahve makinesı , tost makinesi, ekmek kızartma makinesi
not: tayincinin de tayincisi olacağız erkek arkadaşımın mesleğinden dolayı. tabi benm mesleğinde katkıları yok değil
güzel bayanlaar bu sefer çeyiz yok soru var
şimdi bir ev için bu küçük ev aletlerinden hangisi gereklidir ; ekmek yapma makinesı, kahve makinesı , tost makinesi, ekmek kızartma makinesi
not: tayincinin de tayincisi olacağız erkek arkadaşımın mesleğinden dolayı. tabi benm mesleğinde katkıları yok değil
işte canım benm de bu dördü arasında almayı en istemediğim şey tost makinesi çok yer kaplıyor gibime geliyor ızgara için de demir döküm tava aldım o da çok ağır hantal yer kaplıyor . tost da ayda yılda bi yapılıyor bilemedimm. ama yeni evli birinin evinde tost makinesi olmazsa gerip olur dimi
Ekmek yapması ve ekmek kızartma mak. gereksiz, tost makinası gerekli hem ekmek de kızartabilirsin üzerinde
kahve mak. opsiyonel eğer kahve düşkünü bir çift iseniz kuzum
Eki Görüntüle 900945 tam olarak şunda gözüm var özlemciğimm :103:
ekmek yapma mak. esse de 150 tl falan oluyor fiyat uygun geldi . sevdiceğimin de ballı fındıklı ekmek hayalleri var . yıkmasam mı hayalleri diyorumm
bilemedimm biraz daha bekleyeyim en iyisi ben
Kuzum ekmek cok yaparmisin ben ekmek makinasi almis olsam her zaman ekmek yapamayacagim icin oylece duracakti evde valla bana gorede ekmek makinasi ve ekmek kizartma makinasi cok kullanisli degil ben sahsen tost makinasi aldim tost cokmu yapariz onu bilmiyorum ama aldigimiz yerdeki satici bununla evde izgara yapabilirsiniz dedi dusununce tost makinasi digerlerine gore daha kullanisli geldi hem tost hem izgara hemde ekmek kizartabilirim diye dusundum .. Bende cayci ve turk kahvesi makinasi var nisanlim kahveyi cok tuketiyor o yuzden aldik islevselligi ihtiyaca bagli kuzum.
kuzucum ekmeği kendi elcağızınla yapsan eminim ki balın ötesinde tatlı olur
hem tayinci olacaksanız bir müddet kiracı olacaksınız demektir, dolaplarda bu kadar mutfak eşyasına yer bulamama riskin var
canımmmm benimm senin gibi on parmağımızda on marifet yok kiiiteşekkür ederim kuzum fikir verdiğin için çok yardımcı oldunuzzz hemen de ikna olurummm
estağfirullah kuzum ya ne marifeti kendi çapımda birşeylerle uğraşıyorum işte hobi olarak
rica ederiz kuzum bizler bunun için buradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?