vee tinkerbell in çeyizleri:)

Ağız tadıyla oturun, hepsi çok güzel, bernardo ve engilish home benimde favori mağazalarım :)

Love yazan tabaklarınıza bayıldım, onları nereden aldınız?

Ağız tadıyla oturun, hepsi çok güzel, bernardo ve engilish home benimde favori mağazalarım :)

Love yazan tabaklarınıza bayıldım, onları nereden aldınız?

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için zevkimizin ortak olmasına beğenmene sevindim:)

tabaklar paşabahçeden nautilus avm de büyük bir mağazası var oradan aldım

dogrudur cnm ev duzmek kolay degıl nerelere bakmamı onerırsın cnm varmı ole tavsıye edebılecegın marrkalar

canım artık bu devirde her şey cicili bicili her şeyin albenisi var o yüzden her şey cezbediyor her yeri gezmen lazım aldıklarımı da daha kullanmadığımdan kalitesini bilemiyorum. ben tabak çanak tencere çatal bıcak kadeh takımımı 3 bin liraya bernardodan aldım (daha alışverişe başlamadığından fikir vermesi açısından fiyat yazıyorum)
beğendiğim yemek takımı bernardoda olmasa hisardan alırdım. karacanın çelikleri tencereleri beğenilmiyormuş genelde onu biliyorum.
mesela english home un ürünlerini çok beğeniyorum ama hiç bir zaman indirimsiz ürün almadım. mesela bi yatak örtüsü 220 liraydı 110 liraya aldım. 8 kişilik masa örtüsünü 40 tl ise 20 tl ye aldım. bievden kahvaltı tkımı aldım 300 liradan 130 liraya düşmüştü . yani beğendiklerimi bekleyip aldım sen de indirimleri kovala

Çok duydum aliexpressi ama cesaret edemedim ne kadar sürede geliyo acaba daha önce alışveriş yapmış mıydınız gümrüge filan takılıyomu acaba:26:

Ben alışveriş yaptım canım daha önce... Satıcısına dikkat edersen satın almadan iletişime geçip ürünle ilgili aklına takılan yerleri sorarsan kafan daha rahat eder ben ve tanıdığım bir çok arkadaşım alışveriş yaptı hiçte sorun çıkmadı. Erkek saati bile aldım ben cokta güzel :)

Normal gittigidiyor.com un ingilizce olanını düşün oyle bi site hiçbir skntı yaşamadım ben

tsk ederım cnm saolasın

güzel bayanlaar bu sefer çeyiz yok soru var

şimdi bir ev için bu küçük ev aletlerinden hangisi gereklidir ; ekmek yapma makinesı, kahve makinesı , tost makinesi, ekmek kızartma makinesi

not: tayincinin de tayincisi olacağız erkek arkadaşımın mesleğinden dolayı. tabi benm mesleğinde katkıları yok değil

Son düzenleme:
Cevap veriyorum tost makinasi hem tost yapip hemde izgara olarak kullanabilirsin canim

işte canım benm de bu dördü arasında almayı en istemediğim şey tost makinesi çok yer kaplıyor gibime geliyor ızgara için de demir döküm tava aldım o da çok ağır hantal yer kaplıyor . tost da ayda yılda bi yapılıyor bilemedimm. ama yeni evli birinin evinde tost makinesi olmazsa gerip olur dimi

Ekmek yapması ve ekmek kızartma mak. gereksiz, tost makinası gerekli hem ekmek de kızartabilirsin üzerinde
kahve mak. opsiyonel eğer kahve düşkünü bir çift iseniz kuzum

Kuzum ekmek cok yaparmisin ben ekmek makinasi almis olsam her zaman ekmek yapamayacagim icin oylece duracakti evde valla bana gorede ekmek makinasi ve ekmek kizartma makinasi cok kullanisli degil ben sahsen tost makinasi aldim tost cokmu yapariz onu bilmiyorum ama aldigimiz yerdeki satici bununla evde izgara yapabilirsiniz dedi dusununce tost makinasi digerlerine gore daha kullanisli geldi hem tost hem izgara hemde ekmek kizartabilirim diye dusundum .. Bende cayci ve turk kahvesi makinasi var nisanlim kahveyi cok tuketiyor o yuzden aldik islevselligi ihtiyaca bagli kuzum.

Son düzenleme:
Ekmek yapması ve ekmek kızartma mak. gereksiz, tost makinası gerekli hem ekmek de kızartabilirsin üzerinde
kahve mak. opsiyonel eğer kahve düşkünü bir çift iseniz kuzum

tam olarak şunda gözüm var özlemciğimm :103:

ekmek yapma mak. esse de 150 tl falan oluyor fiyat uygun geldi . sevdiceğimin de ballı fındıklı ekmek hayalleri var . yıkmasam mı hayalleri diyorumm

bilemedimm biraz daha bekleyeyim en iyisi ben

kuzucum ekmeği kendi elcağızınla yapsan eminim ki balın ötesinde tatlı olur

hem tayinci olacaksanız bir müddet kiracı olacaksınız demektir, dolaplarda bu kadar mutfak eşyasına yer bulamama riskin var

sen çok iyi düşünmüşsün canımm zaten tost makinasını alırsam ekmek kızatma mak. gereksiz olur onu almam. ekmek yapma makinesini de ileride evlendikten sonnra değerlendirip ona göre alırım olmadı. zaten çalışan insanlarız ona göre hareket etmek lazım her gün kahvaltı sefaları hayal etmeyeyim hiç . teşekkür ederimm canımcımm

kuzucum ekmeği kendi elcağızınla yapsan eminim ki balın ötesinde tatlı olur

hem tayinci olacaksanız bir müddet kiracı olacaksınız demektir, dolaplarda bu kadar mutfak eşyasına yer bulamama riskin var

canımmmm benimm senin gibi on parmağımızda on marifet yok kiii teşekkür ederim kuzum fikir verdiğin için çok yardımcı oldunuzzz hemen de ikna olurummm

canımmmm benimm senin gibi on parmağımızda on marifet yok kiii teşekkür ederim kuzum fikir verdiğin için çok yardımcı oldunuzzz hemen de ikna olurummm

estağfirullah kuzum ya ne marifeti kendi çapımda birşeylerle uğraşıyorum işte hobi olarak

rica ederiz kuzum bizler bunun için buradayız

Tost makinesini kesin al balım ama hantal olmasın istiyorsan minikler var tost ekmeklik onlardan düşünebilirsin,

kahve makinesi ise gereksiz bence canım çünkü hazır kahveler var

ekmek kızartma aslında güzel oluyo kayın validem haftasonu kızarttı hiç tost makinesinde kızartılan gibi olmadı

ekmek yapma ise :26: bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…