VEEE SONUNDA EVDEN KOVULDUM

yorgunkizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
82
-8
1
31
Evetttt tam bir derdimi size anlatmak bitmeden bir diğeri basladı

Eşimin geliri çok iyi ama buna rağmen bende. Para istedi ama üslubu küfürlü ve hakaret dolu olduğu için bende vermeyecegım dedim ve kavga basladdıııı kavganın sonunda eve Bidaha gelme dedi

Annemlere gidemem babam kalp hastası ve yeni ameliyat geçirdi benim yüzümden 1 günlük ameliyat olan adama bişey olsun istemem peki sizce ne yapmalıyım üzerimde anlam veremediğim bir sakinlik var böyle kafamın içi deliriyor ama bir sakinim

Çalışıyor musunuz?
Eviniz ortak mı?
Kendisi defolup gitsin kadını evden kovmak ne demek ya

Çalışıyor musunuz?
Eviniz ortak mı?
Kendisi defolup gitsin kadını evden kovmak ne demek ya
Keske suan Wp konuşmalarını yükleyebilsem çalışıyorum evimiz ortak onun bir tanıdığının evine geldim ve napacagımı hiç bilmiyorum mal gibi oturdum öyle

Ne demek eve gidemem ??
Kovulduğun evdemi kalacaksın ?

Öncelikle orasi sizin de eveniz. Can güvenliginizden süphe ediyorsaniz gidin sikayetci olun uzaklastirma cikartin.
Bana söylediği ne biliyor musun bu ev benim ben aldım herşeyini parasını takır takır saydım ben aldım ve o yüzden sen gideceksin

Keske suan Wp konuşmalarını yükleyebilsem çalışıyorum evimiz ortak onun bir tanıdığının evine geldim ve napacagımı hiç bilmiyorum mal gibi oturdum öyle
Çalışıyor olmanız çok cok iyi yol yakınken tekrar düşünün derim ben balık baştan kokuyor diğer konunuzu da okudum kocanız çekilir bir dert değil

O eve gitmiyorum bir tanıdığımızın evine geldim ama evli barklı insan onun evinde de kalamam babam kalp krizi geçirdi 1 gün oldu be kalbinin yorulmaması gerekiyor nasıl gideyim
Başka akrabanız yokmu annenize durumunuzu anlatmadınız mı
Geçmiş olsun demek için geldiğinizi söyleyin kalın gitmeyin

Babana refakat etmeye izin alamaz misin bir süre? Babana da aklım sende kaldı de. Kimseye caktirma,o arada düşün bir şeyler. Eşinin arkadasinin evinde ne kadar kalabilirsin ki.
Bir de evi satabilir mi senin onayın olmadan? Öyle bir ihtimal varsa tedbir nafakası koydur,belki de kasıtlı yapmıştır her şeyi,evin alıcısı vardır seni uzaklaştırmak istemiştir.

Evimiz kira onu yapamaz o yüzden ama anlamadım ama evden kovdu ya beni bir kadını evden kovmak nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…