VEEE SONUNDA EVDEN KOVULDUM

2 aylık evlisiniz yanlış hatırlamıyorsam bu duruma nasıl geldiniz karşılıklı kötü sözlermi söylediniz noldu da 2 ayda böyle oldu
Ben söylemem ben kavgayı bagırısı çağırısı da sevmem böyle bir evde de büyümedim ama karşımdaki insan çok garip bir yapısı var gerçekten ben çözsem size de anlatacağım

Yakın arkadaşınız falan yok mu bir süre kalsanız niye eşinizin tanıdığına gittiniz ki, çalışıyormuşsunuz bir süre idare edip kendinize bir ev kiralamayı düşünebilirsiniz gücünüz yetiyorsa

O eve gitmiyorum bir tanıdığımızın evine geldim ama evli barklı insan onun evinde de kalamam babam kalp krizi geçirdi 1 gün oldu be kalbinin yorulmaması gerekiyor nasıl gideyim
babanizi ziyarete gitmis gibi yapabilirsiniz şimdilik

O eve gitmiyorum bir tanıdığımızın evine geldim ama evli barklı insan onun evinde de kalamam babam kalp krizi geçirdi 1 gün oldu be kalbinin yorulmaması gerekiyor nasıl gideyim
Ziyarete gitmiş gibi yap bi kaç gün sonra toparlayınca anlatırsın

Babaniza cok gecmis olsun.Aklim sende kaldi geldim diyebilirsiniz arkadaslarin dedigi gibi.Aciklama yapmaya gerek yok.Uzaklastirma aldirma sansiniz varsa aldirin.Ailenizin telefonlarindann da engelleyin es kisisini.

Yarın ilk iş tapudan eve aile konut şerhi koydurun, sizin onayınız olmadan satamasın. Keşke evden çıkmayıp polis çağırsaydınız. İstemiyorsa o gitsin. Ama artık olan olmuş. Arkadaşların dediği gibi aklım sende kaldı diyip babanızın evine gidin.

Ee sizin öbür konunuzda var?
Bu durumda yapacak çokta bir şey yok. Ev kimin üstüne? Adam sizi kapı dışarı ediyor. Merhametten nasibini almamış. Başınızın çaresine bakacaksınız.

Gidin evinize sizi eve almazsa polis çağırın . Sizi evden kovduğunu , can güvenliğinizin olmadığını söyleyin ve uzaklaştırma alın.
Polisler ev kimin üstüne, kira ise kontrat kimin adına diye soruyor. Konudaki eş “Evi ben aldım” diye iddia ediyorsa tapusu da kendi üzerinedir. 2 aylık evlilikte adamın evinde kadını barındıracaklarını sanmam. Uzaklaştırma çıkarırlar ama siz başka yere gidin derler.

2 aylık evlilikte bunlar mı oluyor nişanlıyken anlamışsınızdır aslında. Sizin değil onun annesini babasını arayın oğlunuz böyle böyle yaptı deyin

Polisler ev kimin üstüne, kira ise kontrat kimin adına diye soruyor. Konudaki eş “Evi ben aldım” diye iddia ediyorsa tapusu da kendi üzerinedir. 2 aylık evlilikte adamın evinde kadını barındıracaklarını sanmam. Uzaklaştırma çıkarırlar ama siz başka yere gidin derler.
Kontratın kimin üzerine olduğunun ne önemi var ki ?
Evlilik birliği içerisinde ev , müşterek konut olur.
Hiç bir polisin kadına “Siz başka yere gidin .” diyeceğini zannetmiyorum.
Genelde aile konutunun kadına tahsis edildiğini biliyorum.
Hukukçu üyeler daha iyi bilir.

Back
X