• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VEEE SONUNDA EVDEN KOVULDUM

Lütfen bana yardım edin kalıcak gidicek yerim yok cebimde 10 lira var kadın sığınma evine gitmek istemiyorum mersinde yaşıyorum kadın sığınma evi yok 18 yaşındayım ailem yüzünden düşmediğim hata veya üzüntü kalmadı,evlendim ama ayrılırsam nerde kalıcamı bilmiyorum lütfen kadinlar yardım edebilirmisiniz,bana yardımcı olun.

Bizden nasıl bir yardım istiyorsunuz onu anlamadım ben? Ne yapabiliriz size? Mecbur kalmışsanız ki öyle olduğunu iddia ediyorsunuz yer seçme lüksünüz mü var?

Son düzenleme:
Söyledim ama tekrardan aynı şeyi söylediler yardımci olmuyorlar

Bizden nasıl bir yardım istiyorsunuz onu anlamadım ben? Ne yapabiliriz size? Eve dönmeyin ziyarete gitmiş gibi baba evine gidin yazdı herkes yaptınız mı, yok. Kadın sığınma evine niye gidemiyorsunuz onu Zaten hiç anlamadım. Mecbur kalmışsanız ki öyle olduğunu iddia ediyorsunuz yer seçme lüksünüz mü var?
Konu sahibi değil bu başka üye

Söyledim ama tekrardan aynı şeyi söylediler yardımci olmuyorlar
Başkasının konusundan yazmayın yeni konu açın daha fazla bilgi verilir yol gösterilir. Ayrıca burdaki insanlar nasıl yardim edebilir ki? 18 yaşındasınız evlisiniz ailenize donemiyorsunuz kadın sığınma olmuyor ne yapabilir burda ki kadınlar aklınızda olanı yeni konu açıp tam anlatırsanız yardımcı olunur belki

Evetttt tam bir derdimi size anlatmak bitmeden bir diğeri basladı

Eşimin geliri çok iyi ama buna rağmen bende. Para istedi ama üslubu küfürlü ve hakaret dolu olduğu için bende vermeyecegım dedim ve kavga basladdıııı kavganın sonunda eve Bidaha gelme dedi

Annemlere gidemem babam kalp hastası ve yeni ameliyat geçirdi benim yüzümden 1 günlük ameliyat olan adama bişey olsun istemem peki sizce ne yapmalıyım üzerimde anlam veremediğim bir sakinlik var böyle kafamın içi deliriyor ama bir sakinim
Peki kalacak yeriniz varmı? Ailenizin yanına gidin ama ziyarete gitmiş gibi söylemeyin bişey .

Lütfen bana yardım edin kalıcak gidicek yerim yok cebimde 10 lira var kadın sığınma evine gitmek istemiyorum mersinde yaşıyorum kadın sığınma evi yok 18 yaşındayım ailem yüzünden düşmediğim hata veya üzüntü kalmadı,evlendim ama ayrılırsam nerde kalıcamı bilmiyorum lütfen kadinlar yardım edebilirmisiniz,bana yardımcı olun.
yeni konu açın lüften konular karışıyor

Arkadasom sen ıyı musun?
Kaç yaşındasın bılmıyorum ama bu evlılık olmaz olmamıs.
Canı istediği zaman senı evden gonderıyor adamlık bu mu ya?
Sonra gelip alıyor .
Sende aılem uzulmesun diye aılene bile anlatmıyorsun .
Senin adamdan vazgeçecegın yok aıle bahane kusura bakma ya.

Back
X