VEEE SONUNDA EVDEN KOVULDUM

Kontratın kimin üzerine olduğunun ne önemi var ki ?
Evlilik birliği içerisinde ev , müşterek konut olur.
Hiç bir polisin kadına “Siz başka yere gidin .” diyeceğini zannetmiyorum.
Genelde aile konutunun kadına tahsis edildiğini biliyorum.
Hukukçu üyeler daha iyi bilir.
Ben çıkartım bir kaç kere. Gayette soruyorlar. Bir de şiddet olması lazım. Darp raporu alıyorsun. Konuda yok gördüğüm. Tehdit varsa kanıt istiyorlar.
Konudaki adam zaten kadından vazgeçmiş anlaşılan. Peşine düşecek biri değil. En doğrusu kadının başka bir yere gitmesi.

Bana söylediği ne biliyor musun bu ev benim ben aldım herşeyini parasını takır takır saydım ben aldım ve o yüzden sen gideceksin
Siz evliyken aldıysa o evi boşanma davasında derdini hakime anlatsın terbiyesiz çapsız adam. Siz bu terbiyesizi boşverin şimdi babacığınızla ilgilenin çok geçmiş olsun. Seninle olmaya geldim dersiniz babanıza da.

Evet kızlar geldi buraya hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam etti kimseye bişey çaktırmamaya gerçekten amacı sanırım bana kafayı yedirtmek

Ailenizin evine gidin, babacım seni çok merak ettim dayanamadım geldim diyin. Sonra duruma göre bakarsınız

Sende onun gibi manipülatif ol madem boşanmak istemiyorsun oyunu kurallarına göre oyna

Birde kızı bu saatte bunca olaydan sonra geldi eski eşi aradı gel al dedi gecenin 12 sinde tesadüf mü sizce

Bana söylediği ne biliyor musun bu ev benim ben aldım herşeyini parasını takır takır saydım ben aldım ve o yüzden sen gideceksin
Ayy götüüüğmm deseydin. Yok öyle bi şey. Boşanma davası açın hakkınızı alın zaten adam size beterini yaşatacak kalırsanız.

Koruma kararı çıkarın,ev size tahsis edilir. Aile hakımlığınden 2 saatte çıkıyor karar. EV kira mi ? Eğer kira değilse eve Aile şerhi koydurun mutlaka tapudan. Onun sizi kovmaya hakkı yok,kendi gitsin

Evetttt tam bir derdimi size anlatmak bitmeden bir diğeri basladı

Eşimin geliri çok iyi ama buna rağmen bende. Para istedi ama üslubu küfürlü ve hakaret dolu olduğu için bende vermeyecegım dedim ve kavga basladdıııı kavganın sonunda eve Bidaha gelme dedi

Annemlere gidemem babam kalp hastası ve yeni ameliyat geçirdi benim yüzümden 1 günlük ameliyat olan adama bişey olsun istemem peki sizce ne yapmalıyım üzerimde anlam veremediğim bir sakinlik var böyle kafamın içi deliriyor ama bir sakinim
Eşiniz hanzonun teki ama ben şunu anlamadım. Eğer ikinizde çalışıyorsanız neden evin masraflarına ortak olmuyorsunuz? Hepsini eşinizin karşılaması da adil değil.

13 yaşınızdan beri birbirinizi tanıyorsunuz ve hep bu adamı hayal etmişsiniz, Allahım nasip et diye dualar etmişsiniz. Adam başkasıyla evlenmiş çocuk yapmış boşanmış...15 sene geçmiş gitmiş ve siz film gibi bunu izlemişsiniz.
Bunu mu layık gördünüz kendinize? Madem adam takibinizdeydi, hiç rahatsız etmedi mi sizi boşanma nedeni? Karısının, 4 yaşındaki çocuğa rağmen boşadığı adamı, çevrenizdeki herkesin itirazına rağmen havada kapmışsınız. Eve alkollü, geç gelen, çocuğunu bile size yıkan hiç bir işe yaramayan bir adam bu. Önceki konunuza da yazdım. Niye ısrar inat ediyorsunuz? Gençsiniz, yeniden başlayabilirsiniz. Aileden ne kadar gizleyebilirsiniz bu durumu?

Bu konunun uzmanı değilim, 2 aylık evlilikte evde ne gibi bir hakkınız var bir şey diyemem. Çünkü kurulu bir eve gitmişsiniz yanlış bilmiyorsam. Çeyizleriniz dışında var mıydı maddi bir desteğiniz? Tamam evlisiniz haklarınız var ama haftada bir gün o eve gelen bir de 4 yaşında çocuk var.

Birde kızı bu saatte bunca olaydan sonra geldi eski eşi aradı gel al dedi gecenin 12 sinde tesadüf mü sizce
Çok düşünüyorsunuz, kuruntu yapıyorsunuz. Fragmanı izletmiş nikahtan sonra filme başlamış. Nereden bakarsan bak tutacak yeri yok. Kafanızdaki adam hayatınızdaki adam değil, hayalinizdeki evliliği bu adamla yaşayamazsınız. EC düzeni, yanına geldiği zaman çocuğunun bakımı ve düzenli seks hayatı İçin sizinle evlenmiş. Ona katlanacak en uygun kişi olduğunuz için evlenmiş. Geçmiş olsun.

13 yaşınızdan beri birbirinizi tanıyorsunuz ve hep bu adamı hayal etmişsiniz, Allahım nasip et diye dualar etmişsiniz. Adam başkasıyla evlenmiş çocuk yapmış boşanmış...15 sene geçmiş gitmiş ve siz film gibi bunu izlemişsiniz.
Bunu mu layık gördünüz kendinize? Madem adam takibinizdeydi, hiç rahatsız etmedi mi sizi boşanma nedeni? Karısının, 4 yaşındaki çocuğa rağmen boşadığı adamı, çevrenizdeki herkesin itirazına rağmen havada kapmışsınız. Eve alkollü, geç gelen, çocuğunu bile size yıkan hiç bir işe yaramayan bir adam bu. Önceki konunuza da yazdım. Niye ısrar inat ediyorsunuz? Gençsiniz, yeniden başlayabilirsiniz. Aileden ne kadar gizleyebilirsiniz bu durumu?

Bu konunun uzmanı değilim, 2 aylık evlilikte evde ne gibi bir hakkınız var bir şey diyemem. Çünkü kurulu bir eve gitmişsiniz yanlış bilmiyorsam. Çeyizleriniz dışında var mıydı maddi bir desteğiniz? Tamam evlisiniz haklarınız var ama haftada bir gün o eve gelen bir de 4 yaşında çocuk var.
Önceki konularını bilmiyordum. Bile bile lades olmuş hâlâ napayım diye soruyor. Laf söz dinlese bu duruma gelmezmiş, haketmiş ne diyeyim. Bazı kadınların şu akılsızlığı beni deli ediyor gerçekten :sinirli:

Inat etme sadece cevresini hakli cikartmamak icin. Böyle birini bende taniyorum. Ailesi hakli cikmasin diye aylarca aldatilmayi signeye cekti

babana soyleme sizi ozledim burda kalicam de. Sonra sonra acarsin konuyu ve git sikayetci ol uzaklastirma cikar. Ve bitir artik calisiyormussun ne gzl kendi hayatini kurabilirsin

Lütfen bana yardım edin kalıcak gidicek yerim yok cebimde 10 lira var kadın sığınma evine gitmek istemiyorum mersinde yaşıyorum kadın sığınma evi yok 18 yaşındayım ailem yüzünden düşmediğim hata veya üzüntü kalmadı,evlendim ama ayrılırsam nerde kalıcamı bilmiyorum lütfen kadinlar yardım edebilirmisiniz,bana yardımcı olun.

Lütfen bana yardım edin kalıcak gidicek yerim yok cebimde 10 lira var kadın sığınma evine gitmek istemiyorum mersinde yaşıyorum kadın sığınma evi yok 18 yaşındayım ailem yüzünden düşmediğim hata veya üzüntü kalmadı,evlendim ama ayrılırsam nerde kalıcamı bilmiyorum lütfen kadinlar yardım edebilirmisiniz,bana yardımcı olun.
Karakola gidin, yönlendirirler.

Back
X