Vefasız Eş

Çalışmıyorum henüz alım bekliyorum 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim

Çok ağladım beddua etmeyi sevmem ama oruç oruç Allaha havale ediyorum başka ne yapabilirim gitti zaten

O gelene kadar toplayacağım eşyalarımı aileme de anlatacağım ben onu çok seviyorum her defasında iş stresi diyorum geçer diyorum alttan alayım diyorum ama olmuyor bu yaptığı çok zoruma gitti ben evde Yalnız olmaya alıştım zaten

Beni dinlemiyor ki git dedi ailenin yanına gitmedim o gitti . Daha giderken bana sende ailenin yanına gitseydin dedi sanki biz sevgiliyiz ben kendi ailemden öncelik eş olarak gördüm bilmiyorum

sevmeyin sizi sevmeyen insanı.

Ben Yalnız kalmaya zaten alışkının anne yüreği öyle düşünüyor . Gidip görmesin demedim ben onun bütün gün temizliğini yemeğini ütüsünü yapıyorum her zaman ben yanındayım bu 2 haftalık izinde benimle de vakit geçirsin istemiştim çok mu bu

y
3 yıllık

Ben her gittiğimde buraya geliyorlar benim eşyalarımı kullanıyorlar saçma sapan şeyler getiriyorlar eve yağ şeker onları peçete tuvalet kağıdı hatta benim eşyalarımı kullanmıyorlar yani bilmiyorum kendinin de kızı var o kadar iyi insan olsalar zaten bayram da gel derler ben hiç bayramı eşimle geçirmedim 3 Yıldır evliyim işe giderdi izinler hep iptal olurdı

Sizde eşinizle gitseydiniz ya da kendi ailenize gitseydiniz neden yalnız kalıyorsunuz bayramda? Araniz mi bozuk bunu inat için mi yapıyor ?

Yok hamilelik yok zaten altınımda yok ev aldı tüm altınımla ya gitmesi gerçekten sorun değil bayramda gitseydi 2 gün kalsaydı gelseydi ben burada yalnızım arkadaşım yok kimsem yok ya insan bunu düşünmez mi

Ben birlikte gitmem zaten sadece bu bayram birlikte olalım gitsin sonra gelsin 1 haftada benimle olsun istedim

Bana değer vermiyor ben hayatında zaten en alt kategorilerdeyim bugün net olarak anladım zaten

Haklısınız bende anladım bugün Allah büyük

olmaz böyle, yaptigi cok yanlis.
diger izin günlerinde napiyor, yillik izin kullandiginda mesela? o zaman da mi ailesinin yanina gidiyor?

Bunların hiç biri eşinin ailesiyle neden görüşmüyorsunun cevabı değil? Bayramda davet olmaz ki 1 saatlik mesafe. Hani ne yaptılar da bu noktaya geldiniz. Çünkü sadece canın istemediği için görüşmüyorsan eşin haklı. Ama sana bi kabahatleri olduysa sen haklısın. Bü yüzden objektif yorum alabilmek için ailesiyle problemini anlatman çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…