- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Diyorlar laf arasında.. Zaten sen neyi takarsın ki hayat gamsıza güzel vsArkadas grubunuzmu size diyor verya bircok farkli yerlerdenmi duyuyorsunuz bunu?
Kendilerine bişey denilmiyor ama.. Bana gelince neyseAynen devamke konuşacak konu bulamamışlar senle ilgili bunu uydurmuşlar ben de öyleyim :)
Aslında sadece bu yıl böyle oldum geçen yıl bazı kişisel sorunlar yaşadım. Ve çevremle paylaştım sakız oldum. Gerekiyor samimi söylüyorumBir şey diyeyim mi?
En güzelini yapıyorsunuz.
İnsanın dost dedikleriyle bile bir mesafesi olmalıymış ben bunu anladım.
Evet işte o dediğiniz kısmı sorguluyorum benim emek vermediğimi düşünüyorlar sanırım ama şu da var benden hep fazlası bekleniyor. Yani kendileri merkez ama bende yoruldum artık eskisi gibi kimseyi pohpohlayamıyorumBence insan sevdigi arkadasliklara iliskilere emek vermeli diye dusunuyorum. Tabikide tek tarafli olmamali bu.
Evet bende sevmiyorum abartınca. Yüzgöz olmaktan iyidir diyorumBen de aynısını yapıyorum fazla samimiyeti ve sürekli iletişim halinde olmayı hiç sevmem. O yüzden yaptıklarınız bana normal geldi
Aynen öyle hiç umursamayın kimin ne dediğini. Önemli olan sizin nasıl rahat hissettiğiniz nasıl mutlu olduğunuzEvet bende sevmiyorum abartınca. Yüzgöz olmaktan iyidir diyorum
Evet alıştılar hele bir arkadaşım hastaneye mi gidecek hemen ben kargo şubesine mi hemen bendi Bakıyorum da bu yıl bana vefasız diyor. Diycem sen ne yaptın ya senin ne faydan oldu da neyse..Boş yapıyorlar.
Alışmışlar pohpohlanmaya aramayıp sormayınca piremses sendromuna yakalanmışlar.
Bir kere de onlar seni arasın.
Hem grup diye sürekli görüşülmek zorunda mı?
Ben de önceden çok insan canlısı herkesle konuşan kendini anlatan bir insandım.Aslında sadece bu yıl böyle oldum geçen yıl bazı kişisel sorunlar yaşadım. Ve çevremle paylaştım sakız oldum. Gerekiyor samimi söylüyorum
Aslında bunu yaptığımın farkında değilim yani içten içe umursarım ama sanırım yansıtamıyorum. Mesela her şeye itiraz ediyorlar ben edince de hoşlarına gidiyor bunu farkediyorum. Ama benm yapımda böyle what can ı do :///Ben sevmem umursamayan insanlari(seni tenzih ediyorum zira hatam varmi diyorsun bu baska)Umursanmamak kotu ,zira ne anladik cevre de var olmandan ?
Evet alıştılar hele bir arkadaşım hastaneye mi gidecek hemen ben kargo şubesine mi hemen bendi Bakıyorum da bu yıl bana vefasız diyor. Diycem sen ne yaptın ya senin ne faydan oldu da neyse..
Evet 3 yıl bu aptallığımı farkedemedim maalesef. Dertlerimi anlattığım sırlarımı paylaştığım insanların aslında düşmemden mutsuz olmamdan zevk aldıklarını farkettim. Sağlam bir kazıktan sonraBen de önceden çok insan canlısı herkesle konuşan kendini anlatan bir insandım.
Sonra çok pişmanlık yaşadım.
Anladım ki şu hayatta tek başına olmalısın yoksa çooook zarar görüyorsun.
Şimdi kimseye özelimi, problemlerimi anlatmıyorum. Kimsenin de derdini dinleyip onunla dertlenmiyorum. Bir problemleri olunca hemen saf gibi atlamıyorum. Banane kardeşim.
O yüzden aynen devam edin.
Bırakın öyle desinler.
Önemli olan sizsiniz.
Evet 3 yıl bu aptallığımı farkedemedim maalesef. Dertlerimi anlattığım sırlarımı paylaştığım insanların aslında düşmemden mutsuz olmamdan zevk aldıklarını farkettim. Sağlam bir kazıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?