Vefasız, hayırsız mıyım?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler herkese. Başlıkta da yazdığı gibi. Çevremde böyle adlandırılmaktan yoruldum. Biraz rahat bi insanım birisi beni aramasa sormasa umursamam. Çok beklentiye girmem. Kendim için öyleyim. Ama diğer insanlara fazla yancılık yapıyorum sanırım bazen farkında olmadan. Sonra da biraz kendimi çekince böyle adlandırıyorlar. Sürekli arayıp sormalıyım, her zaman dinlemeliyim, önemli olduklarını hissettirmeliyim.. Bana yapılmamasını takmıyorum demiştim ama düşünüyorum da ben niye sorun yapmıyorum o zaman. Sürekli insanları pohpohlamak zorunda mıyım? Arayıp sorma konusunda abarttığımın farkındayım ama sınır koruyamayan biriyim mesafeli olmak iyi gibi geliyor.. Siz nasıl yapıyorsunuz? Duygusuz, gamsız diyorlar birde. Onlar gibi sorunlarımı ulu orta yaşamadığım içimden yaşadığım için.. Zaten benim anlattığım sorunların orta malzemesi yapıldığını da gördüm. Bana değil ama sadece.. Grup içinde çok hoşlaşmadıklarınada yapıyorlar.. Nasıl olmalı? Denge nasıl sağlanmalı?

Bence insan sevdigi arkadasliklara iliskilere emek vermeli diye dusunuyorum. Tabikide tek tarafli olmamali bu.
Evet işte o dediğiniz kısmı sorguluyorum benim emek vermediğimi düşünüyorlar sanırım ama şu da var benden hep fazlası bekleniyor. Yani kendileri merkez ama bende yoruldum artık eskisi gibi kimseyi pohpohlayamıyorum

Boş yapıyorlar.
Alışmışlar pohpohlanmaya aramayıp sormayınca piremses sendromuna yakalanmışlar.
Bir kere de onlar seni arasın.
Hem grup diye sürekli görüşülmek zorunda mı?
Evet alıştılar hele bir arkadaşım hastaneye mi gidecek hemen ben kargo şubesine mi hemen bendi Bakıyorum da bu yıl bana vefasız diyor. Diycem sen ne yaptın ya senin ne faydan oldu da neyse..

Aslında sadece bu yıl böyle oldum geçen yıl bazı kişisel sorunlar yaşadım. Ve çevremle paylaştım sakız oldum. Gerekiyor samimi söylüyorum
Ben de önceden çok insan canlısı herkesle konuşan kendini anlatan bir insandım.
Sonra çok pişmanlık yaşadım.
Anladım ki şu hayatta tek başına olmalısın yoksa çooook zarar görüyorsun.
Şimdi kimseye özelimi, problemlerimi anlatmıyorum. Kimsenin de derdini dinleyip onunla dertlenmiyorum. Bir problemleri olunca hemen saf gibi atlamıyorum. Banane kardeşim.

O yüzden aynen devam edin.
Bırakın öyle desinler.
Önemli olan sizsiniz.

Ben sevmem umursamayan insanlari(seni tenzih ediyorum zira hatam varmi diyorsun bu baska)Umursanmamak kotu ,zira ne anladik cevre de var olmandan ?
Aslında bunu yaptığımın farkında değilim yani içten içe umursarım ama sanırım yansıtamıyorum. Mesela her şeye itiraz ediyorlar ben edince de hoşlarına gidiyor bunu farkediyorum. Ama benm yapımda böyle what can ı do :///

Evet alıştılar hele bir arkadaşım hastaneye mi gidecek hemen ben kargo şubesine mi hemen bendi Bakıyorum da bu yıl bana vefasız diyor. Diycem sen ne yaptın ya senin ne faydan oldu da neyse..

Tatlım işine yaradıkları kadar değerlisin.
Üzgünüm belki sert oluyor ama öyle.
Çıkarcı insanların gerçek yüzü bu.
Seni ne kadar kullanıyorlarsa o kadar değerli oluyorsun.
Ama gerçek dost öyle mi.
Ayda yılda görüşürsün, konuşursun senden gram beklentisi olmaz.
Benimde vardı öyle arkadaşlarım.
Sürekli bana gel, arabayla beni evden al şuaraya götür buraya getir.
Baktım arkası kesilmiyor bir mesafe :)
Feleği şaştı

Evet 3 yıl bu aptallığımı farkedemedim maalesef. Dertlerimi anlattığım sırlarımı paylaştığım insanların aslında düşmemden mutsuz olmamdan zevk aldıklarını farkettim. Sağlam bir kazıktan sonra

Hele onu hiç yapma.
Kimseye ne mutsuzluğunu anlat, ne derdini paylaş.
Mutluyum de gül geç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…