Vefasız, hayırsız mıyım?

Iste onu seni taniyana soyleyeceksin kuzum yapim bu yanlis anlasilmasin diye belirt o zaman anlarlar

Aynen öyle gerçekten aslında onu kastediyorşar bu ara işimr yaramıyorsun demek istiyorlar.. Ben buna borç veriyordum istemeye utanırdım, bu ise benden borcunu isterken ayarlamadın mı ya? İnanmıyorum sana ya göndersene gibi kaba üslupla fln isterdi. Ki çook yakındık yani sözde yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi akıllanmak lazım.

Biz bunlara görünür de arkadaşcık diyoruz
Boş ver he de geç.
Aramıyorsan da canım istemiyor seninle görüşmek de
En azından küsmek için haklı sebebi olur

Zararın neresinden dönersen kârdır.
Bundan sonra sağlam adımlar atarsın.

Kötü günde bende yanlarında olurum aynen ama sevmiyorum işte beraber sonra telde konuş habire dedikodu yapıyorlar zaten :))

Biz bunlara görünür de arkadaşcık diyoruz
Boş ver he de geç.
Aramıyorsan da canım istemiyor seninle görüşmek de
En azından küsmek için haklı sebebi olur
Mantıklı valla :) hemde adımın çıkmasının bir haklı tarafı olur vefasızım, gamsızım, hayırsızım ulern diye gezerim rahat rahat

Iletişim içinde olduğunuz insanlarla uzun zaman görüşmeyince onları özlemiyor musunuz? Merak etmiyor musunuz?

Ben aklıma geldikçe ararım arkadaşlarımı. Hayatları nasıl neler yapmışlar çocukları nasıl merak ederimm.

Bana bir dertlerini anlattilarsa da düzeldi mi diye merak edip ararim.

Her insanın hayata bakışı yaşadıklarıyla belirlenir. Yetiştirilme tarzım nedeniyle hep insanlarla aramda bir mesafe olması gerektiğine inanıyorum. Ama çoğu kişiye farklı geliyor ve artık anlaşılmayı çokta beklemiyorum. .Kolay değiştirilebilecek bir özellik olmadığı içinde beklenti içinde olan arkadaşlıklardan uzak durmaya kendime yetmeye çalışıyorum...

Özlüyorum tabiki ama mesajlaşıyoruz falan ne bileyim zaten telefonda konuşmam pek ailemlede öyle. Yoksa insanlarla ilgili ayrıntılara önem veririm aklımdadır yani gerçekten..

Evet bende çok sevmem haşır neşir olmayı. Bi de kırıcı bişey yapmaları üzüyor o yüzden kıramayacakları bir mesafe bırakmak istiyorum.. Ne kadar sağlıklı bilemem

Özlüyorum tabiki ama mesajlaşıyoruz falan ne bileyim zaten telefonda konuşmam pek ailemlede öyle. Yoksa insanlarla ilgili ayrıntılara önem veririm aklımdadır yani gerçekten..
O zaman umursama kimseyi. Vefasiz da değilsin hayırsız da. Insanlar ilgi ihtiyaçlarını gitsinler belediyeden karşılasınlar.

En iyisini yapıyorsun valla
Benimde 1-2 arkadasım hariç hepsiyle mesafe koydum
Bazılarını çıkardım hayatımdan
Çalışıyoruz bir yandan bir yandan kendi uğraşlarıma vakit yokken
Bi ara kendime hiç zaman kalmadığını fark ettim
Dedim ne yapıyorum ben
Artık öyle olmam
Beni körelten enerjimi aşağıya çeken saçma sapan ilişkilerini sürekli anlatan tipleri istemiyorum hayatımda

benim de 2 çok sevdiğim insan var. biriyle her gün görüşüyorum işyerindeyiz çünkü sürekli ben ona o bana destek olur. diğeriyle 1 sene görüşmesek bile buluştuğumuz an eskisi gibi hemen kaynaşıp sanki hiç araya zaman girmemiş gibi devam ediyoruz. birkaç arkadaş grubum var onlar bana nasılsa ben de onlara o şekildeyim. ama şunu net söyleyeyim biri için çabalarım, ilgi gösteririm ama karşılığını bulmazsam o an keserim. hep sizden mi bekleniyor ilgi alaka? size gösteriyorlar mı derdinizi iyi günde kötü günde dinleyip çözüm arıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…