Vefasız, hayırsız mıyım?

Kesinlikle.. Dışına çıkınca farkediyor insan kendimi o kadar adamışım ki halbuki boş ne gerek var.. Zaten ilk olayda gördümde bunu.

Yoo aramıyorlar önceki zamanlarda anlattığım sıkıntılarımı malzeme yaptılar, dalga geçtiler ondan sonra da anlatmam zaten güven vermiyorlar. Yine haketseler yine yaparım ama gördüm insanların gerçek yüzünü gerek yok gerçekten

Bazen zorda kaldığınızda o arkadaşlarınızı arayacak yüzü kendinizde bulabilmeniz için görev gibi görüp hal hatır sormak için aramanız gerekir. Önceleri ben de sizin gibiydim sonra sağı solu aramak gerekmiş onu ogrendim

Geri adım atmayın. Ben de öyleyim. En yakın arkadaşımla bile her gün konuştuğumuzda cidden içim kıyılıyor, bu yüzden kızın bazı mesajlarına özellikle geç dönüyorum (yardıma ihtiyacı olunca hemen yazarım tabii). Mesafenizi korumak iyidir, güzeldir. Ne dediklerini cidden takmayın.

Valla ben bu durumdan muzdarip bir insan olarak kesinlikle yaptığını doğru buluyorum kapalı kutu olacaksın derdin sorunun kendinde kalıcak yani kim nasıl davraniyosa sana sende öyle davranicaksin kesinlikle

Valla ben bu durumdan muzdarip bir insan olarak kesinlikle yaptığını doğru buluyorum kapalı kutu olacaksın derdin sorunun kendinde kalıcak yani kim nasıl davraniyosa sana sende öyle davranicaksin kesinlikle
Aynen öyle bende muzdariptim hemde çok.. Ama böyle yapmaya devam edince daha mutluyum. Farkettim ki millete malzeme gerekiyor eğlenecek,yorum yapıp sündürecek.

Aynen öyle bende muzdariptim hemde çok.. Ama böyle yapmaya devam edince daha mutluyum. Farkettim ki millete malzeme gerekiyor eğlenecek,yorum yapıp sündürecek.
Aynı şeyleri bende 1 haftadır yaşıyorum ama anladım ki insanlar menfaatçi kendilerini düşünüyorlar sende onlar gibi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…