Vefasızlık, vicdansızlık...

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar ne olur yardim edin bana cok aci cekiyorum 1 sene once faceden biriyle tanistim 21 yasindayim bu arada. 1 sene boyunca hic gorusemedik birbirimizden cok uzaktayiz bu yaz gorusmeyi planliyorduk. Ilk zamanlar cok guzeldi cok ilgiliydi hep yuzumu gormek sesimi duymak istiyordu. Sonra ayrildik bir kac ay konusmadik onun da benim de hayatima kimse girmedi . Bir kac ay sonra tekrar konusmaya basladik baristik hersey cok guzel gidiyordu ta ki benim ilgisizligimi sebep gostererek whatsapp a eski sevgilisiyle fotografini koyana kadar. Ben bu olayda koptum cok kotu kavga ettik agzima geleni soyledim seni seviyorum bi hata yaptim telafi edicem dedi geri donmedim.

Bir kac hafta konusmadik sonra yine mesaj atti sabah iyi guzel konustum aksam da ben senden sogudum gibi seyler soyledim yuzune kapattim telefonu. Bu olaydan sonra beni faceden sildi beni kaybetmekten korkan insan birden degisti vazgecti. Bu sefer ben alttan almaya basladim zorla eklettirdim kendimi tekrar. Duzelir gibi oldu ama hic bi zaman duzelmedi en ufak birseyde tartisiyorduk . O cok ilgisizdi. Surekli ben ariyordum mesaj atiyordum. En son olayda yine cok kotu bi sekilde tartistik sinirle defol git dedim . Neymis efendim ben defol git demisim bu lafin geri donusu yokmus. Yine beni heryerden sildi. Gittim bilegimi falan kestim hastanelik oldum. Kizlar ben hayatta boyle seyler yapmazdim ama kendimi taniyamiyorum artik.

O beni umursamadikca ben daha cok ustune dustum. Yalvardim yakardim zamana ihtiyacim var dedi tamam dedim bekledim. Ben onun geri donmesini beklerken, surekli onu dusunurken onun bugun facede baska bi kizla iliski durumu yaptigini gordum. Okudugu universiteden bi kiz yani cok yakin ona. Benim gibi uzaktan biri degil. Canim cok aciyor. Insan 1 ayda nasil unutur nasil hayatina bi baskasini alabilir? Herkes yorum yapmis hayirli olsun falan yazmislar o da gule oynaya cevap veriyor keyfi yerinde o kadar canimi yakti ki Hicbisey yazmadim hicbisey soylemedim sessizce sildim faceden. Ama hazmedemiyorum bana yasattiklarini Allah'indan bulsun ama ben cok istiyorum pisman olup surunmesini bana yalvarip yakarmasini bana yasattiklarini onun da yasamasini istiyorum kalbim aciyor

şu yazdıklarına keşke dısardan bakabılme şansın olsaydı
her şey çok net aslında, ama sen görmek ıstemıyorsun

Ben disaridan bakamiyorum lutfen soyleyin yardimci olun bana. Sorun bende mi ben mi soguttum uzaklastirdim onu kendimden yoksa o mu karaktersiz ? Kafayi yemek uzereyim

Ben disaridan bakamiyorum lutfen soyleyin yardimci olun bana. Sorun bende mi ben mi soguttum uzaklastirdim onu kendimden yoksa o mu karaktersiz ? Kafayi yemek uzereyim
Arkadaşım daha yüz yüze gelmediğin adam için bileğini kesiyorsun. Hala soğuttum mu diyorsun ya?! Psikolojik yardım almayı düşün. Normal gözükmüyorsun buradan.

seni sevmeyen insan için neden bu kadar kendını yıpratıyorsun?
canı sıkılsın tekrar geri dönüş yapar zaten.
adam bilgiğin karakter yoksunu
bu kadar cok kaldırma g..nü adamın

Degmeyecek insan demiyorum bak, hiç bir insanoğlu için hayatından vazgeçme. Sen bu durumdayken annenin ne kadar uzuldugunu düşün. O keyfi yerinde eğleniyor,sen o karaktersizi düşünüyorsun.

seni sevmeyen insan için neden bu kadar kendını yıpratıyorsun?
canı sıkılsın tekrar geri dönüş yapar zaten.
adam bilgiğin karakter yoksunu
bu kadar cok kaldırma g..nü adamın

Ben cok baglandim onun sahte sevgisine inandim Ama onun sevgisi 1 seneyi 1 ayda silecek kadar basitmis.
Biz boyle degildik butun bunlari ona yakistiramiyorum.
Artik bana saygi duymuyor kaale almiyor canimin yanmasi umrunda degil. Bunlari kabullenemiyorum.
Ya ben taniyamadim, ya da o gercek yuzunu gizledi bunca zaman.

Degmeyecek insan demiyorum bak, hiç bir insanoğlu için hayatından vazgeçme. Sen bu durumdayken annenin ne kadar uzuldugunu düşün. O keyfi yerinde eğleniyor,sen o karaktersizi düşünüyorsun.

Annem uzuluyor uzmemeye calisiyorum onun yaninda mutlu gorunmeye calisiyorum. Suan herkes uyuyor annem kardeslerim, o karaktersiz keyfi yerinde uyuyor. Ben oturuyorum sabaha kadar agliyorum uyuyamiyorum.

insan aynı evde yaşadıgı insanı tanıyomuyorken
sen uzak oldugun birinden bahsedıyorsun. boşluktasın bence, ondan bunlar
hayatına gerı dön, arkadaslıklar edın, gez toz.. sevgılı yapacaksan da aynı şehirde olmanıza önem ver
ötekı türlüsü olmaz

Boslukta oldugum dogru cunku yurtdisindayim burda fazla cevrem yok cok yalnizim
Taniyamamisim demek ki. Cok guzel oynadi. Yalanmis demek ki hersey.
Bunu kaldirmak cok zor.

Annem uzuluyor uzmemeye calisiyorum onun yaninda mutlu gorunmeye calisiyorum. Suan herkes uyuyor annem kardeslerim, o karaktersiz keyfi yerinde uyuyor. Ben oturuyorum sabaha kadar agliyorum uyuyamiyorum.
Geçecek bunlar. Daha karşına sevip değer verildigin insanlar çıkacak. Sadece zaman lazım yaralarinin sarilmasina. Ailenle daha çok zaman geçir. Gez dolaş Arkadaslarinla. Kendini meşgul edecegin uğraş bul. Asla sosyal medya ve reelden görüşme engelle her yerden. Merak da etme. Göz gormeyince gönül de katlaniyor.

Bu ilk defa yasadigim bisey degil daha once de yasadim ama hic bu kadar cok aci cekmemistim . Cunku o cok farkliydi ilk defa birini bu kadar cok sevdim. Ben ondan baska bi erkekle konusmuyorum normal arkadaslarimla bile. Kimseyle konusmak gelmiyor icimden. Ama o bi baskasiyla geziyor tozuyor benim hayalini kurdugum seyleri bi baskasiyla yasiyor. Bi baskasina askim canim diyor. Anlam veremiyorum nasil bu kadar cabuk unutabilir. Ben onun gozlerine hic bakmadim bile. Yanyana bi resmimiz bile yok. Hayalini kurdugum seyler hayal olarak kaldi. Ben artik kimsenin beni sevebilecegine inanmiyorum. Bende kimseyi sevemem artik kimseye guvenemem. 1 sene 10 sene gibi sanki. Hic yanimda degildi evet ama her an aklima geliyor onu dusunerek gectigim sokaklar , ilk defa parkta telefonda sesini duymustum her yerde anisi var gibi. Hersey bitti hersey yalanmis

ciğeri beş para etmez, dengesiz bir serseri için gururunu ayaklar altına almış, yalvarmışsın. sümük atmaya değmez adam için bileğini kesmişsin. allah akıl fikir versin!!!!

elin oğlu ya, en fazla üç günde unuturdun. kafanda büyütmüş büyütmüş takıntı yapmışsın. o seni nasıl unutuyorsa sen de onu unutmayı becerebilirsin. dizilerde mizilerde gördüğünüz tutkulu aşklara inanmayın. aşkı geçtim, şerefli haysiyetli normal erkek bulmak bile çok zor artık. insanlara güvenmeyin, en değerli sizsiniz.

En buyuk hatayi orda yaptim zaten. Yalvardim yakardim gururumu ayaklar altina aldim. Daha once hic bu kadar kuculmedim hic kimsenin karsisinda. Ben boyle davrandikca o da vazgecilmez oldugunu dusundu avucunun icine oldugumu dusundu iyice uzaklasti. Bilegimi kestim . Ama sonra toparladim kendimi 1 aydir konusmuyorduk sadece bekliyordum birgun ozleyecek geri donecek diye bekliyordum ama o paramparca etti beni . Bende unuturum ama bu kadar cabuk degil. 1 ayda hemen nasil baska birini alabiliyor hayatina nasil bu kadar cabuk vazgecebiliyor aklim almiyor. Nasil bu kadar vicdansiz olabilir bi insan. Cektigim acilari gordugu halde bi aci daha yasatti ne halde oldugum umrunda degil.. Kimseye guvenim kalmadi zaten artik...

bu ders olsun sana.

kimse için onurundan ödün verme.
kimseye yalvarma.
kimsenin arkasından üzülme.

aynaya bak günde 500 kere çol güzel ve değerli olduğunu, hayatın çok güzel olacağını tekrarla. yetmezse 5000 kere tekrarla. beynin ve mantığın duygularına hükmetmeli. spor yap, resim yap, ingilizce öğren, ailenle vakit geçir, kafanı meşgul tut. bir odaya kapanıp fonda aşk şarkıları çalarken ay facebookta ne paylaşmış, whtsappta resmini değiştirmiş mi diye kontrol edersen bileğini de kesersin herşeyi de yaparsın. kendi kendini delirtirsin ve akıl sağlığın bir kere gitti mi bir daha toparlanmaz. çok tehlikeli işler peşindesin.

E ama siz bayağı bayağı itmişsiniz çocuğu. Senden soğudum, defol git demişsiniz ve ek olarak ilgisizmişsiniz ki çocuk bundan şikayetçi olmuş ve dile getirmiş.
Muhtemelen düşündü ve böyle gelgit dolu bir ilişki istemediğine karar verdi, kendi yoluna bakıyor.

Bir insanı kaybettikten sonra yalvarmalar yakarmalar boşunadır.
Eldeyken kıymet bilmek lazım.
Ben karşı tarafı hatalı görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…