şu yazdıklarına keşke dısardan bakabılme şansın olsaydı
her şey çok net aslında, ama sen görmek ıstemıyorsun
yazık değil mi bileklerine.. iz kalacak bir de
Arkadaşım daha yüz yüze gelmediğin adam için bileğini kesiyorsun. Hala soğuttum mu diyorsun ya?! Psikolojik yardım almayı düşün. Normal gözükmüyorsun buradan.Ben disaridan bakamiyorum lutfen soyleyin yardimci olun bana. Sorun bende mi ben mi soguttum uzaklastirdim onu kendimden yoksa o mu karaktersiz ? Kafayi yemek uzereyim
seni sevmeyen insan için neden bu kadar kendını yıpratıyorsun?Ben disaridan bakamiyorum lutfen soyleyin yardimci olun bana. Sorun bende mi ben mi soguttum uzaklastirdim onu kendimden yoksa o mu karaktersiz ? Kafayi yemek uzereyim
seni sevmeyen insan için neden bu kadar kendını yıpratıyorsun?
canı sıkılsın tekrar geri dönüş yapar zaten.
adam bilgiğin karakter yoksunu
bu kadar cok kaldırma g..nü adamın
Degmeyecek insan demiyorum bak, hiç bir insanoğlu için hayatından vazgeçme. Sen bu durumdayken annenin ne kadar uzuldugunu düşün. O keyfi yerinde eğleniyor,sen o karaktersizi düşünüyorsun.
insan aynı evde yaşadıgı insanı tanıyomuyorkenBen cok baglandim onun sahte sevgisine inandimAma onun sevgisi 1 seneyi 1 ayda silecek kadar basitmis.
Biz boyle degildik butun bunlari ona yakistiramiyorum.
Artik bana saygi duymuyor kaale almiyor canimin yanmasi umrunda degil. Bunlari kabullenemiyorum.
Ya ben taniyamadim, ya da o gercek yuzunu gizledi bunca zaman.
insan aynı evde yaşadıgı insanı tanıyomuyorken
sen uzak oldugun birinden bahsedıyorsun. boşluktasın bence, ondan bunlar
hayatına gerı dön, arkadaslıklar edın, gez toz.. sevgılı yapacaksan da aynı şehirde olmanıza önem ver
ötekı türlüsü olmaz
Geçecek bunlar. Daha karşına sevip değer verildigin insanlar çıkacak. Sadece zaman lazım yaralarinin sarilmasina. Ailenle daha çok zaman geçir. Gez dolaş Arkadaslarinla. Kendini meşgul edecegin uğraş bul. Asla sosyal medya ve reelden görüşme engelle her yerden. Merak da etme. Göz gormeyince gönül de katlaniyor.Annem uzuluyor uzmemeye calisiyorum onun yaninda mutlu gorunmeye calisiyorum. Suan herkes uyuyor annem kardeslerim, o karaktersiz keyfi yerinde uyuyor. Ben oturuyorum sabaha kadar agliyorum uyuyamiyorum.
Geçecek bunlar. Daha karşına sevip değer verildigin insanlar çıkacak. Sadece zaman lazım yaralarinin sarilmasina. Ailenle daha çok zaman geçir. Gez dolaş Arkadaslarinla. Kendini meşgul edecegin uğraş bul. Asla sosyal medya ve reelden görüşme engelle her yerden. Merak da etme. Göz gormeyince gönül de katlaniyor.
ciğeri beş para etmez, dengesiz bir serseri için gururunu ayaklar altına almış, yalvarmışsın. sümük atmaya değmez adam için bileğini kesmişsin. allah akıl fikir versin!!!!
elin oğlu ya, en fazla üç günde unuturdun. kafanda büyütmüş büyütmüş takıntı yapmışsın. o seni nasıl unutuyorsa sen de onu unutmayı becerebilirsin. dizilerde mizilerde gördüğünüz tutkulu aşklara inanmayın. aşkı geçtim, şerefli haysiyetli normal erkek bulmak bile çok zor artık. insanlara güvenmeyin, en değerli sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?