Vefasızlık, vicdansızlık...

Ben zaten ruh sagligimin yerinde oldugunu dusunmuyorum. Yaptiklarimin da yasima uygun hareketler olmadiginin farkindayim. Ama zor seyler yasadim son zamanlarda. Babam terketti gitti falan. Sonra bu adamin yaptiklari. Iyice dengemi kaybettim kendimi taniyamaz hale geldim. Oyle bir bosluk ki hemde. Iyi biri sandim cok aptalmisim ama bu olaylari yasayana kadar bidaha onun kadar iyi karakterli birini bulamayacagimi sanirdim. Bir ara ayrildik 3 ay pesimden kostu ondan sonra daha cok baglandim ben. Gercekten seviyor vazgecemiyor diye.. Goremedim gercek yuzunu. Kendimi aptal gibi hissediyorum yalnizligini giderene kadar benimle oynadi sadece. Hep beni sucladi ben hep hatayi kendimde aradim. Yaptigini karaktersizlik olarak gormuyordur, hakettigimi dusunuyordur kendince hakli sebepler buluyordur eminim . Vicdanini bir sekilde rahatlatiyordur. Zaten ben hep bu yuzden aci cektim hep kendimde aradim problemi kendimi sucladim hep. Ama bunca insan o adamdan kurtulduguna sukret diyorsa sorun bende degil demek ki. insallah bana yasattiklarinin bedelini oder.

Hiç gormedigin, kokusunu bilmediğin, elini tutup,gözlerine bakmadigin birine bukadar duygu yüklü konusmalar yapman bana çok tuhaf geldi.değil bir sene isterse 10 sene olsun,1 ayda unutmak çok kolay böyle bir ilişki için. Kokunu bile bilmiyor ki burnun direği sizlasin ozlesin.anlayamam ben böyle bir ilişkiyi. O yüzden akılda veremem. Ama bu çocuk birdaha sana donmicek.buna eminim...

1 sene boyunca benimle ne yapti peki ? Bakin ben zor bi donem geciriyordum babam falan terketti hep o vardi yanimda bu yuzden ben ona cok baglandim cok farkli bi yere koydum hayatimda. Yani surekli onla konusuyordum benim hayatim ondan ibaretti. Doner mi donmez mi bilmiyorum ama uzaktan yurumuyor o yuzden donmeyebilir. 6 ay sonra okulum bitiyor Turkiye'ye gittigimde iletisime gecebilir belki , tabi asla affetmicem o ayri mesele.

Seni anlıyorum.ama bu aşk değil. Sen onunla yaralarını sarıp boşluğunu kapatmissin.sana iyi gelmiş. Bence onu unut ve daha sağlıklı yanında olabilecek birileriyle dene.belki gercek aşkı ogrendiginde böyle hissetmiceksin. Kendine fazla yazık ediyorsun.o başkaları ile sen hala onu düşünüyorsun. Yazında zaten senden uzaklaşmak için bahane aradığını ve hemen bitirdiğini hissettim. O yüzden sana donmeyecegine eminim dedim.mutluluk aslında senin elinde. Dogru ve kendin için iyi kararlar alırsın umarım.

O da benimle ayni seyi yapti belki de yaralarini sardi. Benimle tanistiginda eski sevgilisi icin aci cekiyordu surekli alkol aliyordu okula falan gitmiyordu. Sonra tanistik iyiki girdin hayatima senle konusunca mutlu oluyorum gibi seyler soylerdi ve kac ay boyunca cok ilgiliydi bana asik oldugunu soyledi bnde onu sevdim zamanla. 1 sene sonra eski sevgilisiyle resmi cikti ortaya daha sonra baska bir kiz.. Bilmiyorum.. Ne hissediyorum bu ask mi sevgi mi baska birsey mi hicbisey bilmiyorum sadece cok fazla baglandim ve suan uzay boslugundayim . Ben hep uzaktaydim niye bu zamana kadar baska biri olmadi niye simdi .. Dusunmeden edemiyorum ki birsuru soru var kafamda hic bir cevap bulamiyorum. Haklisiniz toparlanmam lazim..

Mutlaka bedelini ödeyecektir. Sadece sen şu dönemi güzel bir şekilde atlamaya çalışmalısın Hepimizin zor zamanları oluyor, boşluğa düşüp bir hata edip görmediğin tanımadığın birine güvenmişsin. Dediğim gibi bundan sonra dikkat edip herkese güvenmeyeceksin, bu senin için büyük bir ders olmuş olacak. Şükretmelisin ki bu insandan kurtulmuşsun. Kimse için kendine acı çektirmemelisin bu da senin sınavın derlen toparlan yüzündeki gülümsemeyi böyle bir insan için kaybetme lütfen. Biraz zaman geçsin çok güzel olacaktır her şey. Sadece o kişiyi Allah'a havale edip hayatına devam etmeye çalış. Zamana bıraktığında her şey düzelecektir Allah'ın izniyle.

Emin ol ki sana yaşattıklarının kat kat fazlasını yaşayacak, seneler önce bende çok büyük haksızlıklara uğradım kandırıldım yalanlarla ayakta uyutuldum hiçbir kötülük etmediğim halde kötülük buldum depresyona girdim yemeden içmeden kesildim hazmedemedim yaşadıklarımı.. Ama zamanla herşey geçiyo her acı unutuluyo.. Sonra bi başkasını sevdim şuan 3 senelik bi ilişkim var ve eskiye dair hiçbişey hatırlamıyorum umurumda bile değil gayet mutluyum.. Bana yaptıkları ondan kat kat fazlasıyla çıktı. Arkadaşlarıma yazıp defalarca pişman oldugunu benimle konuşmak istedigini söyledi ağladı yalvardı ne yaptıysa asla muhatap olmadım heryerden engelledim yüzüne bakmadım.. Sürekli herkese diyormuş ki ben cobainizm'e yaptıklarımın cezasını çekiyorum Allah belamı verdi benim, bidaha kimse beni öyle sevmeyecek kimseyle mutlu olamicam vs. kiminle birlikte olduysa hepsinden bi kazık yedi kiminle konuştuysa ya aldatıldı yada başka şekillerde kandırıldı. Ben ona tek bi kötü söz etmedim ama İlahi adalet diye birşey var. Aldığı ahlar ondan çıkıyor şimdi. Ben mutluyum ama o kahroluyor, işin ilginç tarafı onun mutsuzluguna sevinirim sanıyordum ama sevinemiyorum bile o kadar umrumda değil yani nefret bile edemiyorum kendisinden. Sokaktan geçen sıradan birinden farksız benim için.
Sana bunları hayatını böyle pislik bi insan için karartmaman için anlattım. Anlamışsındır sende bileklerini kestiğin zaman onun için değmeyecegini. Klasik iğrençliğiyle kimse için değmez deyip geçiştirmiş. Sen belki de ağlayıp sana döneceğini seni düşürdüğü halden dolayı vicdan azabı çekeceğini sanıyordun.. Ama böyle adamlarda vicdan olmaz tatlım. Onun ne sevgisine ne merhametine ihtiyacın yok. Hayatın zaten yeterince zor, babandan çekmişsin şimdi bide böyle bir karaktersizden neden çekesin ki.. İnan ki karşına seni anlayan sana değer veren birisi mutlaka çıkacak. Bütün erkekler onun gibi karaktersiz değil. Sen de çok mutlu olacaksın ve bu yaşadıklarını hatırlamayacaksın bile. Kendine eziyet etme lütfen. Yemek yememek kendini odaya kpamak ağlamak depresyona girmek sadece sana zarar verir. Sen onu Allah'a havale et.. Kendin için dua et herşeyin güzel olacagına inan. Allahım karşıma hakkımda hayırlı olanı çıkar diye dua et.. Sen şanslısın ki onun gerçek yüzünü erken görmüşsün ya göremeseydin.. Bak diyorsun ki ona çok güveniyordum sahipleniyordu seviyordu.. Seni kandırmış buna inandırmış oysa ki bunlar sadece onun göstermelik duygularıydı. Ama sen kurtuldun bundan sonra hayatında öyle aşağılık bi insan olmayacak. Şükret kurtuldugun için. Ben inanıyorum bu yaşadıklarını atlatacagına, senin ne kadar iyi niyetli biri oldugun her halinden belli. Kendini harap etme değmeyecek biri için.. Canın sıkılır için daralırsa ne zaman istersen yazabilirsin bana. Dinlerim derdini yeter ki sen iyi ol, içine atma dertlerini. Herşey gönlünce olur umarım canım, hakettiğin mutlulugu en yakın zamanda bulursun umarım..

Keske yapmasaydim bu hatayi. Kanmasaydim onun ilgisine sahte sevgisine. Keske gecici bir heves oldugunu onceden anlayabilseydim. Ama koskoca 1 sene gecmis. 1 senedir bekliyorsa seviyordur diye dusundum. Sevgisi etrafinda gercekten hoslandigi birini garantiye alip bana yol verecek kadar basitmis. Meger ben yedekleri oynuyormusum. Ama artik keskelerin bir anlami yok. En azindan benim alnim acik. Ben gercekten sevdim ona hic ihanet etmedim hep sevgimin arkasinda durdum gerektiginde yalvardim o yuzden icim cok rahat. O ise bir veda bile etmedi. Bana hoscakal bile demedi . Haklisiniz kaybettigimi sandigim kurtuldugumdur belkide. Insallah Allahin'dan bulur. Insallah zamanla toparlanirim bende.

Benim de hatalarim oldu bir anlik sinirle cok agir sozler soyledim sinirlendirdim onu kirdim. Ama ona karsi ne hatam olduysa bedelini odedim ben gerektiginde yalvardim. Bilegimi kestim. Senin icin canindan vazgecmeye kalkmis insana sen neyin izdirabini cektiriyorsun.. Dinlemedi. Aradim acmadi. Mesaj attim cevap vermedi. Caresizlikten ne yapacagimi sasirdim olmek istedim o yuzden yaptim oyle bi hata. Ayni seyi o yapsa ne hatasi olursa olsun hepsini o anda unuturdum canimdan can giderdi onun caninin yanmasina dayanamazdim ben. Gercekten elimden geleni yaptim ben gunlerce yasamadim onun pesinde kosturucam diye ama bi soz var ya hani yaprak agactan sıkılmıstı sonbahar bahaneydi. Benim yaptgım hatalar sadece bahaneydi o zaten gitmeyi kafasına koymus. Suan mutlu olmaniz ne guzel mutlulugunuz hic bitmez insallah. Ilahi adaletin yerini bulmus olması ne guzel. Ama demek ki o insanda biraz olsun vicdan varmis. Donup arkasina bakmis size haksizlik ettiginin farkina varmis hatasini anlamis. Bu insanda zerre kadar vicdan yok ki. Bunu kendi de soyluyordu. Bilegimi kestigimde bir kez olsun niye yaptin , iyi misin, bidaha boyle bisey yapma gibi bi laf etmedi. Ben bunlari duymayi beklerken kimse icin bunu yapmaya degmez birgun anlicaksin diye biseyler zırvaladı. Bu da cok zoruma gitti. Allaha havale ediyorum ama sanırım ben bu dunyada onun kahrolmasını goremiycem. Pismanligini goremiycem. Oysa tek istedigim bu, bana yasattiklarinin bedelini odemesi. Pisman oldugunu gormek.. Bana haksizlik ettigini anladigini gormek ama oyle bir insanin bunlari farkedebilecegini sanmiyorum. Ama herseye ragmen benim icim rahat. O benim ona yaptigimdan daha cok hata yapti bana . Ve ben o hataliyken bile bitiremedim vazgecemedim ondan. En ufak hatamda beni silip atabilecek bir insan hayatimda olmayi haketmiyordur zaten. Beni birakip 1 ay icinde baska birini hayatina alabilen bir insan icin bu kadar uzulmeye degmez. Insallah atlatirim insallah zamanla hersey duzelir. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

Atlatacaksin canım. Belki gelip sana ben pişmanım demeyecek ama sana yasattiklarini bir bir oda yasayacak bundan emin ol. Anlayacak yaptıklarının bedelini ödedigini. Kimsenin ahi kimsede kalmaz senin icin rahat olsun. Bu dünyanın diğer dünyası da var. Bi şekilde ödeyecek sana cektirdiklerinin bedelini. Bir sene sonra sen onun adını bile hatirlamayacaksin umrunda olmayacak.. bilegindeki iz bundan sonra sana yol göstersin ona her baktığında şunu düşün kimse icin kendimden vazgecmeyecegim de. Buna degecek bi erkek yok inan bana. Sen herşeyden değerlisin. .

ileride pişman olacağın şeyler yaşamadan ayrılmanız çok mantıklı olmuş..
ben sana açık açık diyeyim. sen onun boş zamanlarını doldurmuşsun belli ki.. o yüzden bir günde değil 1 dakika da unutup yoluna bakabilir. demek ki ilişkiye başladığı kızla önceden beri bişeyler varmış ki ilan etmiştir..
sen bence yoluna bak.. sakın geri adım atma. bir adam 7 de neyse 70 de de o olur..

Haklisiniz. Hic bir erkek icin degmez. Bunu en basta babam ogretti bana. Ben erkeklerden nefret ediyorum artik hic bir erkegin hayatima girmesine izin vermeyecegim. Annem icin kardeslerim icin yasayacagim. Bilegimdeki ize her baktigimda onu hatirlayacagim ama sadece kotu bir ani olarak. Suan yasamiyorum ölüden farkim yok ama sirf mutlu olacagim gunler hatrina sabredecegim. Suan imkansiz geliyor bu aci hic dinmeyecekmis gibi geliyor ama onu hatirladigimda birsey hissetmeyecegim gunlerin gelmesi umuduyla yasayacagim.

Haklisiniz. Birgun elbette gorusecektik beni kandirabilirdi pisman olacagim seyler yapabilirdim ertesi gun ona ulasamayabilirdim. Boyle bi adam beni her halükarda satardi. Ucuz kurtuldum belkide. Evet sadece bos zamanlarini doldurmusum. Etrafinda gercekten hoslanabilecegi biseyler yasayabilecegi birini garantileyene kadar beni yedekte tutmus. ben ne kadar safmisim onla evlilik hayalleri kuruyordum. Gercekten cok aptalmsim. kizla 2 aydir gorusuyormus kiz okula yeni baslamis ekimde tanismislar. Son 2 aydir bana olan davranislari da degismisti zaten ne oluyor buna niye boyle davraniyor diyordum demek ki sebebi buymus. Bu 1 sene icinde belki bicok kiz oldu ama bana hic duyurmadi hissettirmedi beni kaybetmemek icin. Bu defa kaybetmeyi goze aldi ya bu kizi gercekten sevdigi icin ya da zaten gercek yuzum ortaya cikti saklamama gerek yok diye dusundu bilemiyorum..

boşver bilme.. bu tür insanlar genelde mutsuzluğa mahkum.. bunlarınki anlık mutluluktan ibarettir. zira bir başkasını üzüp mutlu olmayı düşünmek salaklıktan başka birşey değil..

boşver bilme.. bu tür insanlar genelde mutsuzluğa mahkum.. bunlarınki anlık mutluluktan ibarettir. zira bir başkasını üzüp mutlu olmayı düşünmek salaklıktan başka birşey değil..

Bu yorumunuz icimi o kadar rahatlatti ki. Allah razi olsun. Dogru soyluyorsunuz bir baskasinin mutsuzlugu uzerine mutluluk kurulmaz. O adam olsaydi beni hayatindan cikarir ne yapacaksa ondan sonra yapardi. O bilerek isteyerek canimi yakmak icin gozumun onunde iliski durumu yapti kizla fotografini paylasti. Ahım yerde kalmayacak biliyorum şuan yaşadigi heyecanin yerini pismanlik mutsuzluk alacak birgun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…