Vefasızlık, vicdansızlık...

Bence hep baskalari vardi. Okuyunca ilk dusundugum sey bu oldu. Intikam aci bir his bence bunu kendine yapma unut ve yoluna devam et

Eski sevgilisiyle foto koyduğunda anlamalıydın başkası olduğunu.
Bu adam baştan ofsayt.
Hiç yüzyüze görüşmediğin için gözünde nirvanaya çıkarmışsın onu.

görmediğin biri için bileğini kestin, bir de görsen neler olacak kimbilir

elin oğlu için bu kadar ahlanıp vahlanacağına kendi geleceğini eğitimini düşün. 21 yaşında vaktini bunlarla doldurma.

tövbe yarabbim..
görmediğin biri için bileğini kesmek?

sen ne diyorsun ya, yıllarca aynı yastığa baş koyanlar ayrıldıktan 10 gün sonra başkasına nikah kıyabiliyorsa,yüzünü bile görmediği birini 1 ayda unutmasından doğal ne var ki.

bence sorun onda değil sende, dikkat et kendine

Şimdi tüm bu olanlar yüzünü bile görmediğin biri için mi?

1. Birbirinizden uzak olduğunuz zamanlar senin hayatında biri olmamış olabilir ama onunkinden nasıl bu kadar eminsin?

2. Eski kız arkadaşının resmini whatsapp a koydu diyorsun. Eski olduğunu nereden biliyorsun ki? Siz hiç aynı ortama gelmediniz ki? Ya ezelden beri varsa??????

ta ki benim ilgisizligimi sebep gostererek whatsapp a eski sevgilisiyle fotografini koyana kadar. Ben bu olayda koptum cok kotu kavga ettik agzima geleni soyledim seni seviyorum bi hata yaptim telafi edicem dedi geri donmedim

bu iki satır anlatıyor zaten aslında, aranızda mesafeler var, birde mesafelere ilgisizlik eklenmiş, siz kadın olarak ilgisiz kalsanız tepki göstermez miydiniz? Çocukça bir hareket yapmş eski sevgilisinin resmini koymuş sizde ağzınıza geleni saymış dökmüşsünüz aslında orda bitmiş bu ilişki, uzaktan uzağa ilişki yürümez ama daha da önemlisi siz bir başkası için kendi canınızı hiçe sayabiliyorsanız yakınınızdaki biri ile de yürütemezsiniz hiç bir ilişkiyi, öncelikle bir destek almalısınız ve bu iş bitmiş, kabul edip yolunuza bakmalısınız, hadi selametle.

kızlar ask acısını en ıyı bılenlerden ve en agır yasayanlardan bırıyım ama bir kadınla tanıstım yaşam koçu gibi herseyımle ılgılendı suan cok ıyıyım kendıme geldım kotu gunlerımı unuttum sizede tavsiye ederım ılgılenen arkadaslar ozelden msj atsın burdan dırek ısım fln vermıyım reklam gıbı olmasında

Universite okuyorum 2. Siniftayim tam da sinav donemimdi hersey ust uste geldi butun bunlarla nasil bas edecegim bilmiyorum

Ben gayet ilgiliydim sadece hep ben aradigim mesaj attigim icin kendimi biraz geri cekmek istedim biraz da o benle ilgilensin istedim. Asil ilgisiz olan oydu. Ama o daha beterini yapti gitti fotograf koydu benim yerimde kim olsa tepkisiz kalamazdi bu olaya agzina geleni sayardi. Ben ona oyle bi yanlis yapmadim o yaptigi halde bile vazgecmedim hep duzelir umuduyla bekledim ona da hep diyordum ben seni daha hic gormedim gozlerine bile bakmadim o yuzden boyle yarim kalmasini istemiyorum o yuzden sabrediyorum diyodum ne olur bidaha beni hayal kirikligina ugratma diye yalvariyordum.

Takmiyordur

Benim kadar fedakarlik yapmadi. Ben bazen cok sert oldum kirici oldum ama hic bi zaman onu kaybedecek bi hata yapmadim haketmedim bunu ya Taniyamamisim malesef. O bi insana umut verip sozler verip yari yolda birakacak kadar adi bir insanmis Beni uyaran arkadaslarim vardi kardesim uyardi bu kadar cok baglanma duzgun birine benzemiyor dedi dinlemedim kimseyi dinlemedim

Evet hayatimin merkezine koydum zaten yurtdisindayim burda cok yalnizim annem kardeslerimden baska kimsem yok arrkadas cevrem de yok fazla . hayatimin merkezinde o vardi cok baglandim hata etmisim

Universite okuyorum 2. Siniftayim tam da sinav donemimdi hersey ust uste geldi butun bunlarla nasil bas edecegim bilmiyorum

ne güzel canım üniversite öğrencisisin, gençsin, pırıl pırılsın. eloğlu için değer mi bunca üzüntüye? aşkımdan geberiyorum ayrılık acısından ölüyorum onsuz yapamıyorum diye burada ağıt yakan nice kadın unuttu gitti kendi hayatını kurdu. kimse aşk acısından ölmez. bu hayatta evlat acısından büyük acı olamaz, onu da annene yaşatma lütfen.

dediğim gibi kendini oyala, gez toz, makyaj yap süslen, alışveriş yap, kitap oku, ingilizce öğren, ispanyolca öğren, dans kursuna yazıl, her sabah yürüyüş yap, ev işi yap, annenle sohbet et... akıp giden bir hayat var, o hayata karışmak zorundasın.

Bence hep baskalari vardi. Okuyunca ilk dusundugum sey bu oldu. Intikam aci bir his bence bunu kendine yapma unut ve yoluna devam et

Haklisiniz belki de hep baskalari vardi sonucta ben uzaktayim ruhum duymuyor. Aramiz iyi oldugu zaman gizliyordu belki simdi ipler kopunca gercek yuzunu gosterdi

Bir sene çok uzun süre değil mi hadi uzaktan aşık olmayı sevmeyi başardın elde etmeyi de bilceksin o zaman , erkekler öyle çok uzun süre beklemez zaten işin geyik kısmını çok kolay unutur hiç size dokunmamış koklamamış nasıl unuttu diye şaşırmayın , bu saatten sonrada olan olmuş insanlar kaç yıllık kocasından ayrılıyor ama senın yaptıgını yapmıyor çocukluktan çık artık ve hayatına devam et arabesk takılma artık.

Degmez gercekten de degmezmis. Bana kendini cok farkli tanitti o yuzden bisey oldugu zaman aramiz bozuldugu zaman ben onu kaybedicegim diye cok korkuyordum onun gibi birini bulamam diyordum. Cunku bugune kadar hayatima giren insanlar arasinda en dogru duzgun insan oldugunu dusunuyordum ama ne kadar aptalmisim hic tanimadigim gormedigim insani kendi gozumde yuceltmisim sadece. Aslinda benim dusundugum gibi biri olmadigini dun gosterdi. Gercek yuzunu gordum. Annem icin atlaticam butun bunlari.

Yüz yüze görüşmemişsiniz ki daha önce .Biraz sabırlı olun ,bu günler de geçer ,daha çabuk atlatırsınız .

Fake hesap da olabilir belli olmaz böyle şeyler. Ne denir bilemedim...

adam zaten senin ilgisizliğinden şikayet edip eski sevgilisiyle resmini koyunca profiline nasıl bir insan olduğunu göstermiş ama sen görmek istememişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…