Bence hep baskalari vardi. Okuyunca ilk dusundugum sey bu oldu. Intikam aci bir his bence bunu kendine yapma unut ve yoluna devam etKizlar ne olur yardim edin bana cok aci cekiyorum1 sene once faceden biriyle tanistim 21 yasindayim bu arada. 1 sene boyunca hic gorusemedik birbirimizden cok uzaktayiz bu yaz gorusmeyi planliyorduk. Ilk zamanlar cok guzeldi cok ilgiliydi hep yuzumu gormek sesimi duymak istiyordu. Sonra ayrildik bir kac ay konusmadik onun da benim de hayatima kimse girmedi . Bir kac ay sonra tekrar konusmaya basladik baristik hersey cok guzel gidiyordu ta ki benim ilgisizligimi sebep gostererek whatsapp a eski sevgilisiyle fotografini koyana kadar. Ben bu olayda koptum cok kotu kavga ettik agzima geleni soyledim seni seviyorum bi hata yaptim telafi edicem dedi geri donmedim.
Bir kac hafta konusmadik sonra yine mesaj atti sabah iyi guzel konustum aksam da ben senden sogudum gibi seyler soyledim yuzune kapattim telefonu. Bu olaydan sonra beni faceden sildi beni kaybetmekten korkan insan birden degisti vazgecti. Bu sefer ben alttan almaya basladim zorla eklettirdim kendimi tekrar. Duzelir gibi oldu ama hic bi zaman duzelmedi en ufak birseyde tartisiyorduk . O cok ilgisizdi. Surekli ben ariyordum mesaj atiyordum. En son olayda yine cok kotu bi sekilde tartistik sinirle defol git dedim . Neymis efendim ben defol git demisim bu lafin geri donusu yokmus. Yine beni heryerden sildi. Gittim bilegimi falan kestim hastanelik oldum. Kizlar ben hayatta boyle seyler yapmazdim ama kendimi taniyamiyorum artik.
O beni umursamadikca ben daha cok ustune dustum. Yalvardim yakardim zamana ihtiyacim var dedi tamam dedim bekledim. Ben onun geri donmesini beklerken, surekli onu dusunurken onun bugun facede baska bi kizla iliski durumu yaptigini gordum. Okudugu universiteden bi kiz yani cok yakin ona. Benim gibi uzaktan biri degil. Canim cok aciyor. Insan 1 ayda nasil unutur nasil hayatina bi baskasini alabilir? Herkes yorum yapmis hayirli olsun falan yazmislar o da gule oynaya cevap veriyor keyfi yerinde o kadar canimi yakti kiHicbisey yazmadim hicbisey soylemedim sessizce sildim faceden. Ama hazmedemiyorum bana yasattiklarini Allah'indan bulsun ama ben cok istiyorum pisman olup surunmesini bana yalvarip yakarmasini bana yasattiklarini onun da yasamasini istiyorum kalbim aciyor
21 yaşında bir genç kızın dert etmesi gereken şey okul, üniversite sınavı, alacağı eğitim, ingilizce öğrenmek, kitap okuyup kendini geliştirmektir.
ne sevgililer çıkacak karşına, hele bir dur bakalım hayatın yeni başlıyor. önce geleceğini, mesleğini düşünmen gerek. okuyor musun? çalışıyor musun? hayatta amacın ne? nasıl bir kariyer edineceksin?
ta ki benim ilgisizligimi sebep gostererek whatsapp a eski sevgilisiyle fotografini koyana kadar. Ben bu olayda koptum cok kotu kavga ettik agzima geleni soyledim seni seviyorum bi hata yaptim telafi edicem dedi geri donmedim
bu iki satır anlatıyor zaten aslında, aranızda mesafeler var, birde mesafelere ilgisizlik eklenmiş, siz kadın olarak ilgisiz kalsanız tepki göstermez miydiniz? Çocukça bir hareket yapmş eski sevgilisinin resmini koymuş sizde ağzınıza geleni saymış dökmüşsünüz aslında orda bitmiş bu ilişki, uzaktan uzağa ilişki yürümez ama daha da önemlisi siz bir başkası için kendi canınızı hiçe sayabiliyorsanız yakınınızdaki biri ile de yürütemezsiniz hiç bir ilişkiyi, öncelikle bir destek almalısınız ve bu iş bitmiş, kabul edip yolunuza bakmalısınız, hadi selametle.
sadece konuşarak nasıl bir bağlanma bu anlamıyorum gerçekten...tanımadığın bir insanın seni sevdiğine nasıl inanabiliyorsun ve sonrasında vesasızlık ettiğini düşünebiliyorsun...sence o seni kafasına takıyormudur...
Olay ne onun sahte sevgisi ne de silmesi.Kafanızda bir imaj yaratmıssınız ve o imaja asık olmussunuz.Olay bu kadar basit.Bu adam sizin için birşey yapmamış bir fedakarlık göstermemiş.Siz karnınızdaki adamı hiç görmemişsiniz bile zaten tanımıyorsunuz.Sanal ortamda bir imaj yaratıp o imaja aşık ettirmek inanın cok basıt karsınızdakı erkek değil kadın bile olabilir siz hiç bunu düşündünüz mü? Belki başka biri adına yazıyor belki onun fotograflarını kullanıyor . 'hazmedemiyorum bana yasattiklarini Allah'indan bulsun ama ben cok istiyorum pisman olup surunmesini bana yalvarip yakarmasini bana yasattiklarini onun da yasamasini istiyorum kalbim aciyor' demişşiniz. Size sanal olarak ne yaşatabilir ki zaten sanal demek gerçek olmayan demek sizde gerçek olmayan birşey.Etrafınızda sizi uyaran bir arkadaşınız yokmuydu.Çok özür diliyorum belki bunca acınızın uzerine belki sert oldu ama gerçkeleri gormelisiniz daha yasınız kucuk hele hele gormediğiniz hiçbir anınızın aranızda yaşanmışlığın olmadıgı biri için canınıza kıymanız akla mantığa sığar cinsten değil.Şimdi gidin ailenize sarılın arkadaslarınıza sarılın kitap okuyun hobi edinin hayat cok güzel başkaları için cana kıyamıcak kadar güzel
adamın niyeti zaten varmış
başka kızla fotoğraf koyarak belli etmiş ama muhtemelen kız buna yüz vermedi yoksa watsapp ında tek sen misin ki ? fotoğrafı durduk yere koysun
bir de görmediğin bir çocuğa göre hayatını kurarsan böyle olur
sürekli onunla yazışıyor/konuşuyordun demek ki hayatın merkezine koymuşsun onsuz olamazsın diye birşey yok, kendine hobi kursu meslek kursu edin... dışarı çık gez alışveriş yap kuaföre git canın nasıl mutlu olacaksa onları yapmaya çalış... bu şekilde sürekli onu hatırlayarak biryere varamazsın
Universite okuyorum 2. Siniftayim tam da sinav donemimdi hersey ust uste geldi butun bunlarla nasil bas edecegim bilmiyorum
Bence hep baskalari vardi. Okuyunca ilk dusundugum sey bu oldu. Intikam aci bir his bence bunu kendine yapma unut ve yoluna devam et
ne güzel canım üniversite öğrencisisin, gençsin, pırıl pırılsın. eloğlu için değer mi bunca üzüntüye? aşkımdan geberiyorum ayrılık acısından ölüyorum onsuz yapamıyorum diye burada ağıt yakan nice kadın unuttu gitti kendi hayatını kurdu. kimse aşk acısından ölmez. bu hayatta evlat acısından büyük acı olamaz, onu da annene yaşatma lütfen.
dediğim gibi kendini oyala, gez toz, makyaj yap süslen, alışveriş yap, kitap oku, ingilizce öğren, ispanyolca öğren, dans kursuna yazıl, her sabah yürüyüş yap, ev işi yap, annenle sohbet et... akıp giden bir hayat var, o hayata karışmak zorundasın.
valla haklısın böylesi bulunmazmışaramiz bozuldugu zaman ben onu kaybedicegim diye cok korkuyordum onun gibi birini bulamam diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?