bence üvey annenin adının yazılması gerekmez
ama olmazki 16 yaşımızdan beri bize bakıyor..iyi bir insan o da. bugüne kadar hiç bir kötülük görmedim. gece gündüz demeden çeyizlerimi hazırladı maddi manevi elinden geleni esirgemedi. ayıp etmiş olurum..
Şimdiki hanımının isminin yazılması gerekiyor diyorsanız ;
Annesi babası şeklinde değilde sadece soy isimleri kullarak davetiye çıkartabilirsiniz ki son zamanlarda artık hep böyle yapılıyor.
Demir ailesi ve bakır ailesi şeklinde.
Şimdiki hanımının isminin yazılması gerekiyor diyorsanız ;
Annesi babası şeklinde değilde sadece soy isimleri kullarak davetiye çıkartabilirsiniz ki son zamanlarda artık hep böyle yapılıyor.
Demir ailesi ve bakır ailesi şeklinde.
tatlım anlıyorum iyi anlaşmışsınız ne güzel birşey herkes yapamaz ama onun isminin yazılması çok saçma olur bence yadırganır,o senin annen değil ki,bence o kadar iyi biri anlayışla karşılar
aslında ben de böyle düşündüm ama nişanlım da baba ve annelerimizi tanıyor çoğu kişi diyor, isimlerinin belirtilmesi tanınmak ve anlaşılmak açısından önemli diyor. o sebeple buna pek sıcak bakmadı.
o zaman davetiyeye üvey anne ve babanın adı yazılcak altınada parantezle annenin ismi yani ;
Üvey Anne-Baba
(merhum anne)
şeklinde...
en mantıklısı bu gibi geldi
tatlım anlıyorum iyi anlaşmışsınız ne güzel birşey herkes yapamaz ama onun isminin yazılması çok saçma olur bence yadırganır,o senin annen değil ki,bence o kadar iyi biri anlayışla karşılar
basiniz sagolsun..Annenize Allah rahmet eylesin...
tabiki annenin yeri ayridir ama size emek veren,günümüz sartlarida burnunuzdan getirmeyen bir insanida tabiki davetiyenizde bulundurmalisiniz...
baba adi-merhume anne adi altada ablanizin adi yazilsa bence hicbir sorun olmaz,sonucta istemediginiz ,size kötü davranan bir insan degil..
mutluluklar...
basiniz sagolsun..Annenize Allah rahmet eylesin...
tabiki annenin yeri ayridir ama size emek veren,günümüz sartlarida burnunuzdan getirmeyen bir insanida tabiki davetiyenizde bulundurmalisiniz...
baba adi-merhume anne adi altada ablanizin adi yazilsa bence hicbir sorun olmaz,sonucta istemediginiz ,size kötü davranan bir insan degil..
mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?