Vefat Eden Eşim Daha Önce Evliymiş...

Çocuk babanın olduğundan annenin nüfus kaydında çıkmayacağını düşünmedim açıkçası ama bir nikahı gizlemekle çocuk gizlemek aynı şey değil, 11 yılda mutlaka ortaya çıkardı. Bence bu kadar da büyük düşünmeye gerek yok. Çocuk olsa o evliliği saklamaya kimse cesaret edemez, onlar saklasa bile fitne bir akraba ortalığı birbirine katardı.

Merhaba, olan olmuş artık, kavga eder gibi değil de olayı olduğu gibi ailesi ile paylaşın ve sorun, benden gizlediniz mi bunu karşıma çıktı diye?

eşinize Allah rahmet etsin, artık çok çözümü olacak bi durum değil çünkü, aile ile de bağları koparmaya gerek yok bunun için bence.

ah canımm üzüldüm ama olsun belki düşündüğün gibi bi şey değildir yine de bence ulaşabilirsen eski eşine çok iyi olur vefat ettiğini bilmek onunda hakkı sonuçta

İnsan dünyadan göçüp gidince, bütün günahları, bütün hesapları temize çekiliyor. Kime neyi soracaksınız ki zaten, hangi cevap sizin duymak istediğiniz olacak.

Bende saklayan kişinin ailesi olduğum için tırstım zaten... zira birinci dereceden yakınm kendisi.. ama biz dediğim gibi ilk eşini hiç tanımadık tanışmadık dolaysyla bizim payımıza susmak düştü. Dilerim sizde çabuk toparlarsınz tekrardan başınz sağolsun.

Bana ailede belli başlı kişiler biliyor gibi geldi ,yoksa illa bir akraba ağzından kacirirdi.Tüm sülale böyle organize bir yalan içinde olamaz Evliliğin bir formalite ya da bir anlık hevesle yapılıp akabinde pişman olunduğu kanatindeyim.Yine de sorun ama kızmayın sonuçta muhatap olunacak kişi hayatta değil.

Evlenirken de nüfus kayıtta görünüyor zaten evlilik olduğu neden dikkat etmediniz ki yani ailesine karşı alacağınız bir tavır yok ailesi size söylemek zorunda değil eşiniz söyledim diyip geçmiştir belki

Dimdik sorun işte belgede gördüğünüzü şaşırdığınızı söyleyin

Sanki cümleleri toparlayıp sakin kalamayacağım gibi geliyor. Çok hassas ve üzgünler zaten sürekli ağlıyorlar eşimden dolayı...
Bu merakla yasamaktansa sorun gitsin. Hem belki tahmin edemedigimiz bir durum olmustur sakin kalin ogrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…