- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
ah canımm üzüldüm ama olsun belki düşündüğün gibi bi şey değildir yine de bence ulaşabilirsen eski eşine çok iyi olur vefat ettiğini bilmek onunda hakkı sonuçtaArkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Bende saklayan kişinin ailesi olduğum için tırstım zaten... zira birinci dereceden yakınm kendisi.. ama biz dediğim gibi ilk eşini hiç tanımadık tanışmadık dolaysyla bizim payımıza susmak düştü. Dilerim sizde çabuk toparlarsınz tekrardan başınz sağolsun.Sizin sorumluluğunuzda olan bir şey değil ki... Bu tamamen saklayan kişi ile alakalı bir şey, çevresindeki bir kişi olarak ancak ona saygı duyar sessiz kalırsınız. Burada ben de öncelikle eşimi sorguluyorum, sonrasında ise o hayatta olmadığı ve özellikle sakladıkları düşündüğüm için ailesini... Dışarıdan bir kişi olarak siz kendinizi kötü hissetmemelisiniz.
Bende merak ettimNe yaptınız konu sahibi? Konuştunuz mu?
30 yıllık evliyim bakmak aklıma bile gelmedi10 sene hic mi e-devletine bakmadiniz? cok uzucu bir durum, basiniz sagolsun..
Evlenirken de nüfus kayıtta görünüyor zaten evlilik olduğu neden dikkat etmediniz ki yani ailesine karşı alacağınız bir tavır yok ailesi size söylemek zorunda değil eşiniz söyledim diyip geçmiştir belkiArkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Nesne ayrıldıkları ile ilgili bence tam olarak gerçeği öğrenmeniz pek mümkün değilBilemiyorum ama 2 sene evli kalmışlar, çok şaşkınım ve üzgünüm...
Neden ayrıldıklarını merak ediyorum...
Dimdik sorun işte belgede gördüğünüzü şaşırdığınızı söyleyinMerhaba arkadaşlar, eski konularımu sildiğim için ceza almışım. Bu sebepten yazamadım kusura bakmayın. Şu an yanlarına gittim ama hala soramadım. Nasıl soracağımı ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası hâlâ.
Sanki cümleleri toparlayıp sakin kalamayacağım gibi geliyor. Çok hassas ve üzgünler zaten sürekli ağlıyorlar eşimden dolayı...Dimdik sorun işte belgede gördüğünüzü şaşırdığınızı söyleyin
Bu merakla yasamaktansa sorun gitsin. Hem belki tahmin edemedigimiz bir durum olmustur sakin kalin ogrenin.Sanki cümleleri toparlayıp sakin kalamayacağım gibi geliyor. Çok hassas ve üzgünler zaten sürekli ağlıyorlar eşimden dolayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?