- Konu Sahibi Nursena_26
-
maddi durumuna uygun 20 -30 liralık bir kıyafet al yeterliArkadaslar herkese merhaba yıllardır buraya üyeyim takip ediyorum ama nedense dertlerimi paylaşırken cekiniyorum belkide olumsuz yorum almamak için.Eşimi ani bir şekilde kaybettim 10 yılı aştık bir kızımla hayata devam etmeye çalışıyorum çok zorlayarak kendimi herseyin üstesinden de geliyorum çok şükür ki ama ben kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum dışarıya karşı nekadar güçlü olsamda buaralar beni üzen bir konuyu sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum eşimi kaybetsemde ailesi ile olan bagimi kesmedim ilk zamanlar sorunlar yaşasakta eşimin hatırı ve kızım için devam ettim bu zamana kadar maddi manevi bir destekleri olmadı hivbirsekilde üstelik esimden bağlanan maaşı da boldurduler sıkıntı yaşamayalim alsınlar dedim eşimin erkek kardeşinin bir oğlu oldu ve eşimin ismini ve yanına bir isim koydular eltim sosyal medya hesabında bebeğin resmini paylaşıp altına eşimin değilde kendi düşündüğü ismi yazarak yorum yapmış aramızda herhangi bir sorun olmadı hiç kendisi ile fakat doğum yaptık tan sonra aradığımda konuşmak istemedi tavirliydi öğrendiğim kadariyla isim konusunda rahatsızmis yani eşimin ismini amcasının ismini layık görmüyor bebeğine her neyse ben ziyaret edip takı ve Hediyelerini götürmeyi düşünüyordum farklı bir ilde yaşıyorlar bu tavırdan dolayı vazgeçtim eşimin ablasına dedim geldiklerinde veririm hediyesini takarim diye şöyle bir durum var eşimin kardeşi kızım için 11 yıldır hicbirsey yapmadı maddi durumu çok iyi sadece yilbirkez bayramda 20 tl ben beklemiyorum çalışıyorum babam destek kızıma ama çevredekiler ailemde dahil yapacağım hediye ve takilarin fazla olduğunu sen kızına Gördün mu de yapıyorsun sende 20 tl hediye edeceksin yetim çocuk buyutuyorsun onlar mecbur ama sen mecbur değilsin dediler ve düşününce evet benim kızıma birsey yapılmıyor üstelik maasimiz bölündü alındı elimizden ne okula ne bayrama ne normalde hiçbişey yapmıyorlar sizce ne yapmayalım çok kafam karıştı arkadaşlar sorunda yaşamak istemiyorum 20 tl taktı diye sorunda ederler arkamdan uzun oldu Özür dilerim..Sevgiler..
maaşınız niye bölündü onu anlamadımm.. benn..Arkadaslar herkese merhaba yıllardır buraya üyeyim takip ediyorum ama nedense dertlerimi paylaşırken cekiniyorum belkide olumsuz yorum almamak için.Eşimi ani bir şekilde kaybettim 10 yılı aştık bir kızımla hayata devam etmeye çalışıyorum çok zorlayarak kendimi herseyin üstesinden de geliyorum çok şükür ki ama ben kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum dışarıya karşı nekadar güçlü olsamda buaralar beni üzen bir konuyu sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum eşimi kaybetsemde ailesi ile olan bagimi kesmedim ilk zamanlar sorunlar yaşasakta eşimin hatırı ve kızım için devam ettim bu zamana kadar maddi manevi bir destekleri olmadı hivbirsekilde üstelik esimden bağlanan maaşı da boldurduler sıkıntı yaşamayalim alsınlar dedim eşimin erkek kardeşinin bir oğlu oldu ve eşimin ismini ve yanına bir isim koydular eltim sosyal medya hesabında bebeğin resmini paylaşıp altına eşimin değilde kendi düşündüğü ismi yazarak yorum yapmış aramızda herhangi bir sorun olmadı hiç kendisi ile fakat doğum yaptık tan sonra aradığımda konuşmak istemedi tavirliydi öğrendiğim kadariyla isim konusunda rahatsızmis yani eşimin ismini amcasının ismini layık görmüyor bebeğine her neyse ben ziyaret edip takı ve Hediyelerini götürmeyi düşünüyordum farklı bir ilde yaşıyorlar bu tavırdan dolayı vazgeçtim eşimin ablasına dedim geldiklerinde veririm hediyesini takarim diye şöyle bir durum var eşimin kardeşi kızım için 11 yıldır hicbirsey yapmadı maddi durumu çok iyi sadece yilbirkez bayramda 20 tl ben beklemiyorum çalışıyorum babam destek kızıma ama çevredekiler ailemde dahil yapacağım hediye ve takilarin fazla olduğunu sen kızına Gördün mu de yapıyorsun sende 20 tl hediye edeceksin yetim çocuk buyutuyorsun onlar mecbur ama sen mecbur değilsin dediler ve düşününce evet benim kızıma birsey yapılmıyor üstelik maasimiz bölündü alındı elimizden ne okula ne bayrama ne normalde hiçbişey yapmıyorlar sizce ne yapmayalım çok kafam karıştı arkadaşlar sorunda yaşamak istemiyorum 20 tl taktı diye sorunda ederler arkamdan uzun oldu Özür dilerim..Sevgiler..
Eşim kamuda görevli idi vefat edince ailesi bağlanan maaştan kendileri için talep ettiler ben ve kızımın alacağı maaştan kesinti yaptırdilar 11 yildirda alıyorlarmaaşınız niye bölündü onu anlamadımm.. benn..
Ama benim bildiğim esiniz evli olmasa o zaman anne ve babaya düşer. Esiniz evli size ve kizina geçmesi gerek.Eşim kamuda görevli idi vefat edince ailesi bağlanan maaştan kendileri için talep ettiler ben ve kızımın alacağı maaştan kesinti yaptırdilar 11 yildirda alıyorlar
Eşim kamuda görevli idi vefat edince ailesi bağlanan maaştan kendileri için talep ettiler ben ve kızımın alacağı maaştan kesinti yaptırdilar 11 yildirda alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?