- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi Nursena_26
-
Bence haklılar. Kimse arpa ektiği yerden buğday biçmez biçmemelide.
Ben olsam iğne dahi almazdım
Burda bir Yanlışlık var bence, yetim Aylığı alan arkadaşım var aile boşandığından sadece kız alıyor , erkek Kardeşinin 18 Yaşında kesilmiş. Anne evli olsaydı büyük Payı anne alırdı . Eşinizin anne babası asla alamaz bi Yanlışlık var başvurun hemen ve yetiminizin Hakk'ını ona 20 tl değer biçen insafsızlara teslim etmeyin, fazla bile iyisiniz..Eşim kamuda görevli idi vefat edince ailesi bağlanan maaştan kendileri için talep ettiler ben ve kızımın alacağı maaştan kesinti yaptırdilar 11 yildirda alıyorlar
iyide konu sahibinin suçu ne bu konuda o mu zorladı ismini koy diye ona neden tavır yapıyorki eltisi?20 lirayi para olarak takmA derim.20 liralık kıyafet alabilirsiniz.
Isim konusunda ise eltiniz haklı başkasının ismini koymak istemeyebilir bu amcada olsa.Ben olsam ben de koymam. Kadına baskı yapılmış olabilir bu konuda.
Belkide kadın bilmiyor. Ayrıca ben de fikrimi söyledim.iyide konu sahibinin suçu ne bu konuda o mu zorladı ismini koy diye ona neden tavır yapıyorki eltisi?
güzel laf. dursun burada bu.
orasını anladımdaa kanunen bu hakları varmı imiş onu anlamadımm..Eşim kamuda görevli idi vefat edince ailesi bağlanan maaştan kendileri için talep ettiler ben ve kızımın alacağı maaştan kesinti yaptırdilar 11 yildirda alıyorlar
bende yeni duydum kanunen bu haklar varmı imişkii..Babam vefat etti maaşı annem alıyo işçi emeklisi babam, ben boşanSam ve çalışmaSam bana da verilirmiş anne babanın aldığını yeni duydum
başını eğenin celladı çok olurmuş. kendimden biliyorum.
Normal de evli olmasa evet olur ama vefat eden kişi evli ve çocuğu var.bende yeni duydum kanunen bu haklar varmı imişkii..
Arkadaşım haklıdır tabikide annesi Sonucunda o karar verecek ama ismi ben koyun demedimki neden tavirlariyla bana mal ediyor ki koydurmasaydi kaynim abisine çok düşkundu amcasının adını vermek şeref benim için iznin olursa abla dedi ağlayarak bende esiyle karar vermesi gerektiğini söylemiştim ben karismasimOncelikle basiniz sag olsun.eltiniz isim konusunda hakli.
Bebegede 20 lik bir giysi alin verin..
Normal de evli olmasa evet olur ama vefat eden kişi evli ve çocuğu var.
Dava açın.Malesef kanunen var arkadaşlar maaştan boldurebiliyorlar çünkü eşim görev için vefat etti 3713 sayılı kanun ile(
Ne doğru bir söz, ilk defa duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?