Vefat eden eşim

Bizim gelin ve kizina kocam her gordugunde 50-100 arasi ayri ayri para verir.Kocasi da var evi de....O ne bicim amcaymis ya oyle.Hos onlar benim ogluma kurus vermez, sunnet oldu 3 haftadir hala bisey almadilar.Cocugunuzun akrabays ihtiysci vsr.Dunyanin bin turlu hali var sma bence onlar sizin kiz icin kilini kipirdatmaz.Baslarim oyle eltiye...Ben olsam kendim derdim" yengecim isteyerek bu ismi verdim" Biz elin yetimine bakariz. Onlar ne bicim insan ya, abisinin emanetine sirt donuyo...Evine gitme kovmaktan beter eder.Evin hanimi hizmet eder.Tavirli elti kovmaktan beter eder.

sizin maaşınıza göz diken insanlarla neden görüşüyorsunuz ki? ben olsam umrumda olmaz.o maaşıda yedirtmezdim açıkçası. benim çocuğuma değer vermeyeni ben hiç takmam. ayrıca eşinizin ailesi onlar maddi-manevi yardım beklesenizde hakkınızdır.

Eşim kamuda görevli idi vefat edince ailesi bağlanan maaştan kendileri için talep ettiler ben ve kızımın alacağı maaştan kesinti yaptırdilar 11 yildirda alıyorlar
Burda bir Yanlışlık var bence, yetim Aylığı alan arkadaşım var aile boşandığından sadece kız alıyor , erkek Kardeşinin 18 Yaşında kesilmiş. Anne evli olsaydı büyük Payı anne alırdı . Eşinizin anne babası asla alamaz bi Yanlışlık var başvurun hemen ve yetiminizin Hakk'ını ona 20 tl değer biçen insafsızlara teslim etmeyin, fazla bile iyisiniz..
Eltinize isim konusunda hakveren arkadaşlar olmuş, evet eltiniz isim vermek istemeyebilir ama size tavır alması çok çirkin...Buda onun sizin samimiyetinizi görmediğini ve sizi tanımadığını gösterir..Hiçbirini kaale almayın ..annemde bizi babasız büyüttü..kimsede bi ÇÖP görmediğimiz gibi birde ahkam keserler gördüklerinde niye bizi aramıyorsunuz diye...yüzsüzce.. Lütfen kızınızın geleceğini düşünün bu kadar ılımlı olmak zorunda değilsiniz hayat çok vahşi ve sizinde atakta olmanız gerek..hemen Maaş konusunu araştırın ve faiziyle geri alırsınız merak etmeyin yaşadık benzerini çevremizde

ben olsam bebeğe nevresim, battaniye, kıyafet vb birşey alırdım sanırım. isim konusunda ise, amcasının ismini bebeğine layık görmedi diye düşünmeyin lütfen. sosyal medyada ikinci isimle bahsetmesi gayet doğal. benim yeğenim de, babamın adını taşıyor ama kimlik dışında hiçbir yerde o isim kullanılmıyor. zaten sembolik olarak kondu. yengem bu durumdan pek memnun olmadı ama, çok itiraz etmedi. ama bebek şekerinde de, doğum günlerinde de babamın ismi hiç anılmadı. bence haklı. ben de kayın validemin veya kayın pederimin ismini, vefat eden birinin ismini koymak istemem çocuğuma.

maaş sizin izniniz ile mi bölündü maaş sadece sizin olmalı çocuğunuzun rızkı diye düşünüp vermemelisiniz size bi yardımları yoksa bi hediye yeterli

iyide konu sahibinin suçu ne bu konuda o mu zorladı ismini koy diye ona neden tavır yapıyorki eltisi?

Oncelikle basiniz sag olsun.eltiniz isim konusunda hakli.
Bebegede 20 lik bir giysi alin verin..
Arkadaşım haklıdır tabikide annesi Sonucunda o karar verecek ama ismi ben koyun demedimki neden tavirlariyla bana mal ediyor ki koydurmasaydi kaynim abisine çok düşkundu amcasının adını vermek şeref benim için iznin olursa abla dedi ağlayarak bende esiyle karar vermesi gerektiğini söylemiştim ben karismasim
Normal de evli olmasa evet olur ama vefat eden kişi evli ve çocuğu var.

İsim konusunda alınmayın bence,hani ben de koymak istemem mesela.
Eşiyle bu konuda tartışma yaşamış olabilir.
Takı konusuna gelince içinizden ne geliyorsa onu yapın ama ben olsam parayı takmak yerine hediye alırdım o parayla.

Bence bu maaş konusu tam öğrenmek için bir avukata danışın
o maaşın tamamına sizin daha çok ihtiyacınız var ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…