Vefat eden eşim

Yazıklar olsun
Kendi maaşları varken bir yetimin aylığına göz dikmek ne demek? Bu da yetim hakkı yemek oluyor benim gözüm de %15 nedir onları zengin mi eder? Yazıklar olsun

Sevgili arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için en güzeli dediğiniz gibi bir hediye alıp vermek bir sorun ederlerse laf ima vb durumda param yok zaten zor geciniyorum ben ne gordumki kızıma bekliyorsunuz diyip geçerim artık Allah sizlerin başından esinizi eksik etmesin hep mutlu olursunuz inşallah. .

Utanmadan o maaşı böldürdükten sonra asıl ben görüşmezdim bile. Siz dul cocugunuzda babasız kalmış. Onlar canlarından can kaybetmişler ve utanmadan maaş peşinde mi koşmuşlar ne acı bir hayat.. Siz yine iyisiniz görüşüyorsunuz valla ben hiçbirinin yüzüne dahi bakmazdım. Ayrıca kızıma sahip cıkmayan insanlara çöp bile almazdım.

eşinin adını koymak zorunda değil belli ki baskı yapılmış ona ama diğer konularda çok haklısın ve takı filan takma madem sana hiçbir yardımda bulunmamışlar. bebek kıyafeti al yeter

layık görmeme meselesi değil bu pardon ama bende evladıma kimsenin zorlamasıyla ölmüş amcamın adını vermek istemem yani..

canım bence burda sorun eltin değil, eşinin kendi ailesi. yani muhtemelen eltine de baskı yaptılar kız da istemiyor zorla konulan isim de makbule geçmez ki sonuçta onun sorun yapmasını da boşver ama onlara da para falan takma ucuz bir hediye yeter de artar maaşının %30 unu mu alıyorlar yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…