Vefat eden eşim

Malesef kanunen var arkadaşlar maaştan boldurebiliyorlar çünkü eşim görev için vefat etti 3713 sayılı kanun ile (
vay anasınıı torunlarının haklarınımı almışlar valla arkadaşım MEVLAM rahmet etsin ölen eşinize ama inanın pazarlıklarını bildiğiniz tüm insanlardan uzak durun..

Öncelikle başınız sağolsun..
Eltinize zorla siz koydurtmadiniz ya esinizin ismini neyin tribinde anlam vermek mümkün değil. .
Sizin yetim yavrunuzun maaşına göz diken aileye 20 lira bile çok gelir. .Ben sizin yerinizde olsam hiçbir şey yapmam böldükleri maaşa saysın terbiyesizler!!!

Isim konusunda eltinize kimse suç bulamaz. Istedigi ismi seçmekte özgür.

Ama takı konusunda bence de cok fazla abartmaya lüzum yok. Ben olsam birkac kiyafet corap morap alirdim. Kimseye hakettiginden fazla deger vermeyeceksin. Bir de soyle düsünun eşiniz degil de kardesi vefat etmis olsa idi esiniz neler yapardi? Muhtemelen daha ilgili olurdu. Iyiler hep erken gidiyor malesef. Bu arada basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin..

hiç mi ölen kişinin hatırı yok ismi koyulmuşsa ne olmuş yani hem onun istediği isimde takılmış ...Birde sonuçta ölen kişininde çocuğu var mal çocuk ile anneye kalmalıydı yetim hakkı yiyen cezasını bulur bence hiçbirşey yapmayın eltinize sizinle konuşmayan birinin çocuğuna neden takı takasınız ki...

Yani bencede kizina hic birsey yapmiyorlarsa sende ona göre davran...
Kimseye hak etmediginden fazla deger verme bosver..

Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun.

bu kadar şeye rağmen hala bir şeyler yapmaya çalışmanız ne kadar görgülü, vefalı biri olduğunuzu gösteriyor ama sizin yetim kızınız var. bugüne kadar kızınıza hiçbir şey yapmayan, sadece maddi değil, manevi anlamda da amcalık göstermeyen birine bence 20 tl bile çok. eğer gün gelir bir yerde karşılaşacak olursanız kendinizi yüceltmek için 20-50 bişi alıp hediye edersiniz ama göndermeyin hiçbir şey.

Anladın sen arkadaşım neden alabildiklerini çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Boşverin dünya malı dünyada kalır. Gönlünüzden altın geçmiş madem takın gitsin. Acınız ortak. ilerde en fazla sık görüşmezsiniz olur biter.

kendi evladı varken paranın bölünmesi ne saçma yazık yani nasıl babane dede onlar öyle kendileride yardım etçeklerine para kesiyorlar
Valla arkadaşım hicbirsey yapmadılar maaş konusunda da alicaz bizim evladımız dediler ama etrafa almıyoruz geline biz bakıyoruz bile dediler çok şeylerle mücadele ettim ve yemin ederim 5 tl dahi al kızım ihtiyacın vardır belki demediler daha versem Hayır demezler

Bana neden yuklenildi anlayamadım konu sahibi ben değilim yada eltisi değilim sadece fikrimi söyledim.

Ayrıca bir anne adayı buraya konu açsa esim ölen yakininin ismini vermek istiyor diye sakin verme deriz yorumların %95 bu şekilde olur demek ki kadın koymak istememis.

Dava açıp geri alma hakkın yok mu?

yok ben sie yüklenmedim sizin fikrinize saygım var yanlış anlaşıldım belkide haklısınız ama ben koyardım o ismi ve benim için sorun olmazdı yada iki isim ...

Baba tarafı parayı almayı biliyorsa çocuğun ihtiyaçlarını paylaşmayı da bilmeli . Eğer parayı almak haklarıysa , torunlarına bakmakta boyunlarına vebal . Keşke farkında olsalar .
Neyse ki aileniz destek oluyormuş . Allah , kızınızla size kimseye muhtaç olmadan güzel ömürler versin .

Bütçenize uygun bir şeyler alsanız yeter , kendinizi çok zorlamaya gerek yok .

Ya şurda eltide haklı denmiş ya pes.Eltinin nesi haklı yahu? Konu sahibi diyor ki ben koyun demedim kaynım kendisi istedi.Elti gitsin kocasına trip atsın o zaman bu kadıncağızın suçu ne o mu zorladı illede kocamın adını koyun diye?
Konu sahibi arkadaşım 20 liralık bile bir şey alma onlara o bile çok hatta mümkünse sana böyle davranan insanların evine bile gitme. Ayrıca başınız sağolsun,mekanı cennet olur inşallah eşinizin.

öncelikle başınız sağolsun.....çok üzüldüm.
konuya gelince hiçbirşey takmayın kesinlikle torunlarına sahip çıkmayan aile,, üstelik o da yetmezmiş gibi eşinizden kalan maaşa göz diken insanlar.. gerçekten insanoğlu çiğ süt emmiş ne yazık !!! yerinizde olsam mecbur durumlar dışında görüşmeyi de keserim. kızınız istiyorsa görüşsün,,sizde mesafeli durun bence.. kendinizi yıpratmayın yok yere ,,böylelerine ne kadar iyi olursanız olun yaranamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…