- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.335
- 358
- Konu Sahibi Nursena_26
-
Malesef kanunen var arkadaşlar maaştan boldurebiliyorlar çünkü eşim görev için vefat etti 3713 sayılı kanun ile(
vay anasınıı torunlarının haklarınımı almışlar valla arkadaşım MEVLAM rahmet etsin ölen eşinize ama inanın pazarlıklarını bildiğiniz tüm insanlardan uzak durun..Malesef kanunen var arkadaşlar maaştan boldurebiliyorlar çünkü eşim görev için vefat etti 3713 sayılı kanun ile(
Evet askerdiEşiniz asker, polis miydi?
20 lirayi para olarak takmA derim.20 liralık kıyafet alabilirsiniz.
Isim konusunda ise eltiniz haklı başkasının ismini koymak istemeyebilir bu amcada olsa.Ben olsam ben de koymam. Kadına baskı yapılmış olabilir bu konuda.
Evet askerdi(
Anladın sen arkadaşım neden alabildiklerini çok teşekkür ederim yorumlarınız içinBaşınız sagolsun. Ne denir ki
Asker oldugu için aileninde alma hakkı doguyor tabi.
yazıp yazıp sildim. birsey diyemedim. ne diyebilirim ki bilemedim...
Anladın sen arkadaşım neden alabildiklerini çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Valla arkadaşım hicbirsey yapmadılar maaş konusunda da alicaz bizim evladımız dediler ama etrafa almıyoruz geline biz bakıyoruz bile dediler çok şeylerle mücadele ettim ve yemin ederim 5 tl dahi al kızım ihtiyacın vardır belki demediler daha versem Hayır demezlerkendi evladı varken paranın bölünmesi ne saçma yazık yani nasıl babane dede onlar öyle kendileride yardım etçeklerine para kesiyorlar
Bana neden yuklenildi anlayamadım konu sahibi ben değilim yada eltisi değilim sadece fikrimi söyledim.hiç mi ölen kişinin hatırı yok ismi koyulmuşsa ne olmuş yani hem onun istediği isimde takılmış ...Birde sonuçta ölen kişininde çocuğu var mal çocuk ile anneye kalmalıydı yetim hakkı yiyen cezasını bulur bence hiçbirşey yapmayın eltinize sizinle konuşmayan birinin çocuğuna neden takı takasınız ki...
Dava açıp geri alma hakkın yok mu?Valla arkadaşım hicbirsey yapmadılar maaş konusunda da alicaz bizim evladımız dediler ama etrafa almıyoruz geline biz bakıyoruz bile dediler çok şeylerle mücadele ettim ve yemin ederim 5 tl dahi al kızım ihtiyacın vardır belki demediler daha versem Hayır demezler
Bana neden yuklenildi anlayamadım konu sahibi ben değilim yada eltisi değilim sadece fikrimi söyledim.
Ayrıca bir anne adayı buraya konu açsa esim ölen yakininin ismini vermek istiyor diye sakin verme deriz yorumların %95 bu şekilde olur demek ki kadın koymak istememis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?