Vefat eden eşim

hayır böyle bir hak yok. baban subbay biliyorum
Sevgili arkadaşlar eşim rütbeli Subay olarak görev yapiyorken terörle mücadelede şehadet serbetini içti 3713 sayılı Kanuna göre es ve çocuk mirasçı fakat aile talep edip istediği için %15 anne % 15 babaya verdiler egerki normal er olsa idi havuzdan alıyorlar maaşa girilmiyot ilk işlemler yapılırken çok dedi görevliler yapmayın torununuzun geleceği var diye onlar Hayır istiyoruz dediler anne babanın emekli maaşı var arti eşimden de alıyorlar oda onların vicdanı ben acimla ugrasmadim ugrasmamda dağ gibi aslan gibi kocamı verdim toprağa gözüm ne gorduki ne verildiyse ne denildiyse razi oldum

Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın eşiniz

Eloğlu bile çocuğu daha çok düşünmüş bu sizin torununuz be vicdansızlar. Yazıklar olsun bunlara ölüp giderler para size kalır umarım.

Bir şok daha! bu yazıdan sonra yazıklar olsun onlara gözlerini maddiyata bürümüşler ne koparsak kar gözüyle bakıyorlar

Yaziklar olsun ya.soyleyecek soz bulamiyorum bnde yetim buyudum zorluklarini bilirim.bunlar nasi l bir yurek tasiyor böyle anlamiyorum.

Ben farkındayım bana yapılan haksızlık ların hepsi içimde ben eğer sorun yaratmıyor hala ince detaylari dusunuyorsam önce Rabbim sonra eşim için bu dünyanın ahiretinde sefaati ne layık olabilmek için layık yaşamaya çalışıyorum o nedenle hassas davraniyorum arkadaşlar yoksa içim çok kırık

Eloğlu bile çocuğu daha çok düşünmüş bu sizin torununuz be vicdansızlar. Yazıklar olsun bunlara ölüp giderler para size kalır umarım.
Allah herkese sağlıklı ömür versin kardeşim ben gerçekten parasında değilim alıştım artık ama kızım diyor anne neden benim herseyimi dedem koşuyor bayramlar imi alıyor hasligimi veriyor tatile gezmeye götürüyor (benim babam yani ) köye gotureceklerdi babannesi ve dedesi onuda yapmadılar söz verip bunu bile yapmadılar anne dedi üzülüyor yani bende işleri vardır annem götürürler vs telkin ediyorum ki cephe almasın

allah rahmet eylesin, onların yardım destek etmesi gerekirken birde üstüne maaşı bölmeleri hemde kendi gelirleri varken nasıl bir vicdan. Demekki eşiniz varken siz onların gelinleriydiniz eşiniz öldüğünde el oldunuz onlar için size böyle davranan bir aileye sizde hak ettikleri gibi davranın bence.

Allah rahmet eylesin, nurda yatsın eşiniz
Kalbime bi ok saplandı sanki, Rabbim güç versin size
Boşverin, o masumun hakkı kimsede kalmaz, bu işleri deşmek acınızı katmerler zaten
Yapmayın kimseye bir şey, hak etmiyorlar, ne o şehidin adını, ne sizin güzel yüreğinizden kopan hediyeyi

Eltim isim konusunda ki tutumuna çok icerliyim çünkü eşimin ismini oglunu vermekle o bebek benim eşimin yerine gecemeyecek ve ben zaten istemedim çünkü öyle şerefli sehidin ve allahın kendi için yarattığı bir insanın ismi bile onurdur gururdur benim kızım zaten ilerde Allah nasip ederse oğlu olursa yaşatır babasının adını benim rahatsız olduğum ismini sorun yapması istediğini koyarsın evinin içinde yaşarsın kocanla sorununu sosyal medyada yapmasi kırdı beni dediğim gibi bir sorun yok aramızda lakin eşim in ismi yada her neyi olursa olsun orda durur ve durdururum bu konuda hassasim

Eşiniz vefat etmiş başınız sağolsun.Bence anlasamiyorsaniz hiç muhattapta olmayın hem onlar kızınıza 20tl vermiş amcası ee bir zahmet edip vermiş her şeyin karşılığı mi olur muş

Keşke eşinizin ailesi istemesiydi maaştan nasıl alıp te harcıyorlar ki torunları var hiç mi düşünmez bu insanlar yazık çok yazık

zaten maasi kaptirmissiniz, ustune daha onlara hediyeler mi doseneceksiniz. kizinizin rizkini elaleme dagitmayin ve onun gelecegini dusunun. hem de saygi da gostermiyorlar.

kendi cocugu istedigi ismi yakistirir istemedigini istemez. sectigi ismi de sosyal medyada da evinde de istedigi gibi kullanir. niye size yapilmis bir tavir olarak algiliyorsunuz bu durumu, gereksiz. sizi ilgilendiren bir durum degil bence, bu da fazla ve gereksiz duygusallik ve gurur. lutfen nerde gurur ve izzet gostereceginizi nerde umursamayacaginizi iyi tartin ve ona gore davranin. zarari maddi manevi kendinize ve kiziniza yasatiyorsunuz.

Kanunen bu hak aileye verildiği için konu sahibinin maaş konusunda yapacaği bir şey yokmuş zaten. Ailenin ihtiyaci varsa bir şey diyemem ama ihtiyaçlari yoksa çok büyük ayip etmişler.

Ben olsam gorusmem onlarla. Emeklerı maasları varken bıde sız ve yetım cocugunuzun alacagı paraya goz dıkmısler. Yazıklar olsun ne dıyeyımkı.

Ben zarar yaşatacak bir durum yada tavır sergilemiyorum ismi konusunda karismadigimida belirttim sorunum olmadığınida ben izzetimi zaten saygısızlık yapmayarak hicbirsorun yaşatacak durumlara girmeyerek herseyden önemlisi torunları ni esirgemeyerek yapıyorum tepkinizi anlayamadım ama umarım anlatabilmisimdirr benim sorum hediye ile ilgili dikkat ederseniz

Basiniz sagolsun, Allah yardimciniz olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…