- 23 Ağustos 2012
- 51.450
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.570
- 898
- Konu Sahibi Nursena_26
-
Sevgili arkadaşlar eşim rütbeli Subay olarak görev yapiyorken terörle mücadelede şehadet serbetini içti 3713 sayılı Kanuna göre es ve çocuk mirasçı fakat aile talep edip istediği için %15 anne % 15 babaya verdiler egerki normal er olsa idi havuzdan alıyorlar maaşa girilmiyot ilk işlemler yapılırken çok dedi görevliler yapmayın torununuzun geleceği var diye onlar Hayır istiyoruz dediler anne babanın emekli maaşı var arti eşimden de alıyorlar oda onların vicdanı ben acimla ugrasmadim ugrasmamda dağ gibi aslan gibi kocamı verdim toprağa gözüm ne gorduki ne verildiyse ne denildiyse razi oldumhayır böyle bir hak yok. baban subbay biliyorum
Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın eşinizSevgili arkadaşlar eşim rütbeli Subay olarak görev yapiyorken terörle mücadelede şehadet serbetini içti 3713 sayılı Kanuna göre es ve çocuk mirasçı fakat aile talep edip istediği için %15 anne % 15 babaya verdiler egerki normal er olsa idi havuzdan alıyorlar maaşa girilmiyot ilk işlemler yapılırken çok dedi görevliler yapmayın torununuzun geleceği var diye onlar Hayır istiyoruz dediler anne babanın emekli maaşı var arti eşimden de alıyorlar oda onların vicdanı ben acimla ugrasmadim ugrasmamda dağ gibi aslan gibi kocamı verdim toprağa gözüm ne gorduki ne verildiyse ne denildiyse razi oldum
Sevgili arkadaşlar eşim rütbeli Subay olarak görev yapiyorken terörle mücadelede şehadet serbetini içti 3713 sayılı Kanuna göre es ve çocuk mirasçı fakat aile talep edip istediği için %15 anne % 15 babaya verdiler egerki normal er olsa idi havuzdan alıyorlar maaşa girilmiyot ilk işlemler yapılırken çok dedi görevliler yapmayın torununuzun geleceği var diye onlar Hayır istiyoruz dediler anne babanın emekli maaşı var arti eşimden de alıyorlar oda onların vicdanı ben acimla ugrasmadim ugrasmamda dağ gibi aslan gibi kocamı verdim toprağa gözüm ne gorduki ne verildiyse ne denildiyse razi oldum
Sevgili arkadaşlar eşim rütbeli Subay olarak görev yapiyorken terörle mücadelede şehadet serbetini içti 3713 sayılı Kanuna göre es ve çocuk mirasçı fakat aile talep edip istediği için %15 anne % 15 babaya verdiler egerki normal er olsa idi havuzdan alıyorlar maaşa girilmiyot ilk işlemler yapılırken çok dedi görevliler yapmayın torununuzun geleceği var diye onlar Hayır istiyoruz dediler anne babanın emekli maaşı var arti eşimden de alıyorlar oda onların vicdanı ben acimla ugrasmadim ugrasmamda dağ gibi aslan gibi kocamı verdim toprağa gözüm ne gorduki ne verildiyse ne denildiyse razi oldum
Yaziklar olsun ya.soyleyecek soz bulamiyorum bnde yetim buyudum zorluklarini bilirim.bunlar nasi l bir yurek tasiyor böyle anlamiyorum.Sevgili arkadaşlar eşim rütbeli Subay olarak görev yapiyorken terörle mücadelede şehadet serbetini içti 3713 sayılı Kanuna göre es ve çocuk mirasçı fakat aile talep edip istediği için %15 anne % 15 babaya verdiler egerki normal er olsa idi havuzdan alıyorlar maaşa girilmiyot ilk işlemler yapılırken çok dedi görevliler yapmayın torununuzun geleceği var diye onlar Hayır istiyoruz dediler anne babanın emekli maaşı var arti eşimden de alıyorlar oda onların vicdanı ben acimla ugrasmadim ugrasmamda dağ gibi aslan gibi kocamı verdim toprağa gözüm ne gorduki ne verildiyse ne denildiyse razi oldum
Allah herkese sağlıklı ömür versin kardeşim ben gerçekten parasında değilim alıştım artık ama kızım diyor anne neden benim herseyimi dedem koşuyor bayramlar imi alıyor hasligimi veriyor tatile gezmeye götürüyor (benim babam yani ) köye gotureceklerdi babannesi ve dedesi onuda yapmadılar söz verip bunu bile yapmadılar anne dedi üzülüyor yani bende işleri vardır annem götürürler vs telkin ediyorum ki cephe almasınEloğlu bile çocuğu daha çok düşünmüş bu sizin torununuz be vicdansızlar. Yazıklar olsun bunlara ölüp giderler para size kalır umarım.
zaten maasi kaptirmissiniz, ustune daha onlara hediyeler mi doseneceksiniz. kizinizin rizkini elaleme dagitmayin ve onun gelecegini dusunun. hem de saygi da gostermiyorlar.Arkadaslar herkese merhaba yıllardır buraya üyeyim takip ediyorum ama nedense dertlerimi paylaşırken cekiniyorum belkide olumsuz yorum almamak için.Eşimi ani bir şekilde kaybettim 10 yılı aştık bir kızımla hayata devam etmeye çalışıyorum çok zorlayarak kendimi herseyin üstesinden de geliyorum çok şükür ki ama ben kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum dışarıya karşı nekadar güçlü olsamda buaralar beni üzen bir konuyu sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum eşimi kaybetsemde ailesi ile olan bagimi kesmedim ilk zamanlar sorunlar yaşasakta eşimin hatırı ve kızım için devam ettim bu zamana kadar maddi manevi bir destekleri olmadı hivbirsekilde üstelik esimden bağlanan maaşı da boldurduler sıkıntı yaşamayalim alsınlar dedim eşimin erkek kardeşinin bir oğlu oldu ve eşimin ismini ve yanına bir isim koydular eltim sosyal medya hesabında bebeğin resmini paylaşıp altına eşimin değilde kendi düşündüğü ismi yazarak yorum yapmış aramızda herhangi bir sorun olmadı hiç kendisi ile fakat doğum yaptık tan sonra aradığımda konuşmak istemedi tavirliydi öğrendiğim kadariyla isim konusunda rahatsızmis yani eşimin ismini amcasının ismini layık görmüyor bebeğine her neyse ben ziyaret edip takı ve Hediyelerini götürmeyi düşünüyordum farklı bir ilde yaşıyorlar bu tavırdan dolayı vazgeçtim eşimin ablasına dedim geldiklerinde veririm hediyesini takarim diye şöyle bir durum var eşimin kardeşi kızım için 11 yıldır hicbirsey yapmadı maddi durumu çok iyi sadece yilbirkez bayramda 20 tl ben beklemiyorum çalışıyorum babam destek kızıma ama çevredekiler ailemde dahil yapacağım hediye ve takilarin fazla olduğunu sen kızına Gördün mu de yapıyorsun sende 20 tl hediye edeceksin yetim çocuk buyutuyorsun onlar mecbur ama sen mecbur değilsin dediler ve düşününce evet benim kızıma birsey yapılmıyor üstelik maasimiz bölündü alındı elimizden ne okula ne bayrama ne normalde hiçbişey yapmıyorlar sizce ne yapmayalım çok kafam karıştı arkadaşlar sorunda yaşamak istemiyorum 20 tl taktı diye sorunda ederler arkamdan uzun oldu Özür dilerim..Sevgiler..
kendi cocugu istedigi ismi yakistirir istemedigini istemez. sectigi ismi de sosyal medyada da evinde de istedigi gibi kullanir. niye size yapilmis bir tavir olarak algiliyorsunuz bu durumu, gereksiz. sizi ilgilendiren bir durum degil bence, bu da fazla ve gereksiz duygusallik ve gurur. lutfen nerde gurur ve izzet gostereceginizi nerde umursamayacaginizi iyi tartin ve ona gore davranin. zarari maddi manevi kendinize ve kiziniza yasatiyorsunuz.Eltim isim konusunda ki tutumuna çok icerliyim çünkü eşimin ismini oglunu vermekle o bebek benim eşimin yerine gecemeyecek ve ben zaten istemedim çünkü öyle şerefli sehidin ve allahın kendi için yarattığı bir insanın ismi bile onurdur gururdur benim kızım zaten ilerde Allah nasip ederse oğlu olursa yaşatır babasının adını benim rahatsız olduğum ismini sorun yapması istediğini koyarsın evinin içinde yaşarsın kocanla sorununu sosyal medyada yapmasi kırdı beni dediğim gibi bir sorun yok aramızda lakin eşim in ismi yada her neyi olursa olsun orda durur ve durdururum bu konuda hassasim
Ben zarar yaşatacak bir durum yada tavır sergilemiyorum ismi konusunda karismadigimida belirttim sorunum olmadığınida ben izzetimi zaten saygısızlık yapmayarak hicbirsorun yaşatacak durumlara girmeyerek herseyden önemlisi torunları ni esirgemeyerek yapıyorum tepkinizi anlayamadım ama umarım anlatabilmisimdirr benim sorum hediye ile ilgili dikkat edersenizkendi cocugu istedigi ismi yakistirir istemedigini istemez. sectigi ismi de sosyal medyada da evinde de istedigi gibi kullanir. niye size yapilmis bir tavir olarak algiliyorsunuz bu durumu, gereksiz. sizi ilgilendiren bir durum degil bence, bu da fazla ve gereksiz duygusallik ve gurur. lutfen nerde gurur ve izzet gostereceginizi nerde umursamayacaginizi iyi tartin ve ona gore davranin. zarari maddi manevi kendinize ve kiziniza yasatiyorsunuz.
Basiniz sagolsun, Allah yardimciniz olsun!Sevgili arkadaşlar eşim rütbeli Subay olarak görev yapiyorken terörle mücadelede şehadet serbetini içti 3713 sayılı Kanuna göre es ve çocuk mirasçı fakat aile talep edip istediği için %15 anne % 15 babaya verdiler egerki normal er olsa idi havuzdan alıyorlar maaşa girilmiyot ilk işlemler yapılırken çok dedi görevliler yapmayın torununuzun geleceği var diye onlar Hayır istiyoruz dediler anne babanın emekli maaşı var arti eşimden de alıyorlar oda onların vicdanı ben acimla ugrasmadim ugrasmamda dağ gibi aslan gibi kocamı verdim toprağa gözüm ne gorduki ne verildiyse ne denildiyse razi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?